Puc beure llet de cabra en pols si tinc al·lèrgies a la pell?

Puc beure llet de cabra en pols si tinc al·lèrgies a la pell?

La dieta juga un paper molt important per als pacients amb al·lèrgies a la pell, doncs, quins aliments són beneficiosos per als pacients amb al·lèrgies a la pell, poden prendre més vitamina C i suplementar una mica de calci.

Molts productes lactis són rics en calci, de manera que també són adequats per a pacients amb al·lèrgies a la pell, doncs, els pacients amb al·lèrgies a la pell poden beure llet de cabra en pols.

Els productes lactis inclouen la llet de vaca, llet d'euga, llet de cabra, etc. A Europa i als Estats Units, la llet de cabra és considerada com el millor producte lacti i s'anomena "llet noble". És aclamat com el "rei de la llet" per la comunitat acadèmica internacional. Jin Shilin, antic membre del Comitè d'Experts Xinès de la Federació Internacional de Llets, va escriure a Jin Shilin's Selected Works on Dairy Science and Technology: "Avui, la llet de cabra es ven a les farmàcies i supermercats dels Estats Units... Des d'una perspectiva global, la llet de cabra té una tendència de desenvolupament ràpid entre tots els tipus de llet.

Valor nutricional de la llet de cabra

Substància seca i calories: El contingut de matèria seca de la llet de cabra és bàsicament similar o lleugerament superior al de la llet de vaca. El contingut calòric de la llet de cabra per quilogram és 210 kilojoules superior al de la llet de vaca.

Greix: el contingut de greix de la llet de cabra és del 3,6%-4,5%, el diàmetre dels glòbuls de greix és d'unes 2 micres i el diàmetre dels glòbuls de greix de la llet de vaca és de 3-4 micres. La llet de cabra és rica en àcids grassos de cadena curta, i els àcids grassos volàtils de baix nivell representen al voltant del 25% de tots els àcids grassos, mentre que a la llet de vaca és inferior al 10%. El petit diàmetre dels glòbuls de greix de llet de cabra fa que sigui fàcil de digerir i absorbir.

Proteïnes: la proteïna de la llet de cabra és principalment caseïna i proteïna de sèrum. La proporció de caseïna a proteïna de sèrum de llet en llet de cabra, llet de vaca i llet humana és d'aproximadament 75:25 (llet de cabra), 85:15 (llet de vaca) i 60:40 (llet materna). Es pot observar que el contingut de caseïna a la llet de cabra és inferior al de la llet de vaca, però el contingut de proteïna del sèrum és més elevat, que és proper al de la llet humana. La caseïna pot formar coagulants més grans sota l'acció de l'àcid gàstric, menor és la taxa de digestió de proteïnes, per tant, la digestibilitat de la proteïna de la llet de cabra és més alta que la de la llet de vaca.

Minerals: El contingut mineral de la llet de cabra és del 0,86%, que és un 0,14% superior al de la llet de vaca. Els elements que la llet de cabra té més contingut que la de vaca són principalment calci, fòsfor, potassi, magnesi, clor i manganès.

Vitamines: els estudis han demostrat que la quantitat total de 10 vitamines principals que conté cada 100 grams de llet de cabra és de 780 micrograms. El contingut de vitamina A, vitamina B1, vitamina B2, vitamina C, àcid pantotènic i niacina a la llet de cabra pot satisfer les necessitats dels nadons.

Acidesa i capacitat d'amortiment: L'acidesa natural de la llet de cabra (11,46) és inferior a la de la llet de vaca (13,69), i les concentracions d'ions hidrogen són de 190,5 i 239,9 nmol/L respectivament (PH6,72 i 6,62). Els principals components amortidors de la llet de cabra són les proteïnes i els fosfats. Les propietats amortidores superiors de la llet de cabra la converteixen en un aliment ideal per tractar les úlceres gàstriques.

Colesterol: el contingut de colesterol en cada 100 grams de llet de cabra és de 10-13 mg, i el contingut de colesterol en cada 100 grams de llet humana pot arribar als 20 mg. El baix contingut de colesterol a la llet de cabra és de certa importància per reduir la incidència de l'arteriosclerosi i la hipertensió en humans.

Àcid nucleic: el contingut d'àcid nucleic (àcid desoxirribonucleic i ARN) a la llet de cabra és superior al de la llet de vaca i la llet humana. La unitat bàsica de l'àcid nucleic és el nucleòtid. Entre els nucleòtids de la llet de cabra, el contingut d'adenosina trifosfat (ATP) és força elevat. L'àcid nucleic és el component bàsic de les cèl·lules i té un paper extremadament important en les activitats vitals dels organismes.

Amb l'avenç de la tecnologia de producció de llet en pols, el valor nutricional de la llet de vaca en pols i de la llet de cabra en pols al mercat no és molt diferent.

Hem introduït anteriorment que, tot i que els pacients amb al·lèrgies a la pell tenen molts tabús dietètics, poden menjar més aliments que contenen vitamina C. Moltes verdures i fruites són riques en vitamina C. A més, els pacients amb al·lèrgies a la pell poden menjar més aliments que contenen calci.

<<:  Puc beure te oolong si tinc al·lèrgies a la pell?

>>:  Com remullar els peus de manera més saludable

Recomanar articles

Què fer amb la queratitis al·lèrgica

La queratitis al·lèrgica també és un tipus de que...

Què puc beure amb aigua per eliminar la humitat?

El clima actual farà que els cossos de les person...

Què he de fer si les meves dents es tornen cada cop més grogues?

Moltes persones es veuen preocupades pel groguenc...

Portar pantalons per aixecar els malucs ajudarà?

Avui en dia, moltes persones tenen les natges cai...

És difícil entrenar els músculs del pit?

Crec que la majoria dels meus amics esperen que p...

Com sofregir els pinyons Hi ha quatre maneres

Els pinyons són una especialitat del nord. Són de...

Quin remei ràpid per a la ressaca és eficaç?

Estar borratxo és molt incòmode. No obstant això,...

Ciàtica, quines són les causes habituals?

La ciàtica pot causar símptomes de mal d'esqu...