Què menjar per a malalties del cor?

Què menjar per a malalties del cor?

Les malalties del cor és una malaltia que preocupa a moltes persones grans Hi ha molts tractaments per a les malalties del cor, però per als pacients amb malalties del cor, la dieta també és molt crítica. Què és bo menjar per a una malaltia cardíaca, com a pacient amb una malaltia cardíaca, cal controlar la ingesta de sal i menjar més peix. Al mateix temps, la malaltia cardíaca és una malaltia sobtada, de manera que si hi ha símptomes de malaltia cardíaca, els membres de la família també han de tenir cura del pacient per evitar que el pacient pateixi una malaltia sobtada.

Què menjar per a les malalties del cor s'ha de determinar segons l'estat del pacient Tot i que la malaltia cardíaca és una malaltia sobtada, es pot prevenir. Avui en dia, moltes persones estan sotmeses a una gran pressió a la feina i sovint tenen l'hàbit de beure i fumar Moltes persones són obeses, de manera que les malalties del cor s'han convertit en una malaltia comuna.

1. Beveu més aigua: assegureu-vos de beure 8 gots d'aigua cada dia. Beure més aigua és la forma més directa de reduir la viscositat de la sang. Hi ha dos moments importants d'alta incidència per a les malalties cardiovasculars i cerebrovasculars: l'estació seca i abans d'anar a dormir. Com que el cos humà té menys aigua i la viscositat de la sang és més alta durant aquests dos temps, és més probable que es produeixin accidents cardiovasculars i cerebrovasculars.


2. Menja més peix. Menjar peix dues vegades per setmana pot ajudar a mantenir el ritme cardíac normal. Els peixos marins com el verat, la truita arc de Sant Martí, l'arengada, les sardines, la tonyina i el salmó contenen àcids grassos omega-3, que poden garantir l'elasticitat vascular i l'estabilitat de la pressió arterial, reduir l'infart de miocardi causat per la isquèmia i així protegir la salut del cor.


3. Menja més oli d'oliva. En lloc de calcular dolorosament la ingesta de calories i greixos de la vostra dieta, també podeu provar una cosa més senzilla: substituir tot l'oli que utilitzeu per cuinar per oli d'oliva cada dia. L'oli d'oliva conté un alt antioxidant anomenat polifenol, que pot inhibir el nivell de lipoproteïnes de baixa densitat del nostre cos i reduir la formació de coàguls de sang als vasos sanguinis, sent molt beneficiós per a la salut del cor.

4. Menja menys sal: el 70% de les malalties cardiovasculars i cerebrovasculars estan relacionades amb una dieta rica en oli i sal. Les "Directrius dietètiques per als residents xinesos" recomana que la ingesta diària de sal de cada persona no superi els 6 grams i la ingesta de greixos no superi els 25 grams, però en realitat gairebé tothom supera el límit. El resultat és que ens estem familiaritzant cada cop més amb la síndrome dels "tres alts". Per tant, la ingesta diària de sal s'ha de controlar per sota dels 6 grams. Aquesta quantitat de sal inclou no només la sal afegida, sinó també la sal d'altres condiments com la salsa de soja i l'essència de pollastre, així com la sal d'alguns aperitius.

A través de la introducció anterior, crec que tothom ha entès què menjar per a una malaltia cardíaca. Com a pacient amb malaltia cardíaca, primer hauríeu de tenir confiança en curar la malaltia. Al mateix temps, a la vida diària, tothom hauria de buscar tractament activament. Si hi ha símptomes relacionats, els pacients haurien d'anar a un hospital habitual per tal de controlar millor les malalties del cor.

<<:  Quins són els símptomes de la melsa i l'estómac deficients? Com regular la melsa i l'estómac pobres?

>>:  Quins són els símptomes de la deficiència de la melsa i l'estómac i la fredor?

Recomanar articles

Què causa picor a la cara a la tardor? 5 factors que no es poden ignorar

El clima és relativament sec a la tardor, si no c...

Què fer si tens molèsties àcids a l'estómac

L'àcid de l'estómac és especialment incòm...

Quins són els beneficis de beure flor de Pueraria remullada amb aigua?

És convenient i senzill remullar les flors de Pue...

Quant de temps és el temps adequat per remullar el gluten?

El gluten és una mena de producte de fideus, que ...

Fer un bany cada dia és bo per a la teva pell?

Després d'un dia de treball dur, prendre un b...

Beure llet i mel a la nit és bo per a la salut?

Avui en dia, a la gent gran es presta cada cop mé...

Quins són els efectes secundaris del raspat?

Sovint es diu que tot és relatiu, si hi ha benefi...

A què he de prestar atenció quan talleu les ungles dels peus a la nit?

El ritme de creixement de les ungles és tan ràpid...

Com treure la tinta de la roba

La situació de taques de tinta passa principalmen...

El paper i l'eficàcia de la vitamina C

La vitamina C és un suplement de salut molt comú ...