Alguns de vosaltres potser penseu que el pop, la sípia i el calamar són iguals. De fet, el pop, la sípia i el calamar són tres coses diferents. El pop és un aliment que té més carn, un color més fosc i de relativament mala qualitat. Distingeix els tres productes secs Calamars secs. El calamar és conegut per la seva sequedat i textura delicada. Té un cos complet, brillant i net, un color semblant al de la gamba seca, una capa de pols blanca a la superfície, i de gust sec i lleuger són els que són complets, brillants i nets. Els que estan humits o tenen la pel·lícula de pols pelada són productes defectuosos, mentre que els que presenten taques o olor a humitat són productes inferiors o deteriorats. El calamar, també conegut com a sípia i calamar, té un alt valor nutricional i és un marisc preciós. Bàsicament té les mateixes funcions nutricionals que altres mariscs braquiòpodes de cos tou com la sípia i el pop. Tots són rics en proteïnes, calci, fòsfor, ferro, etc., i són molt rics en oligoelements com el seleni, el iode, el manganès i el coure. Sípia seca. La sípia seca d'alta qualitat té una forma completa, un color brillant, una carn neta, és plana i gruixuda, és de color marró-vermell i translúcid i té una fragància fresca. Les toves i inferiors tenen taques negres a la superfície, rosa-blanca i vermell fosc al dors. Pop sec. El pop sec és un producte sec elaborat amb pop veritable, pop curt i pop llarg. El pop sec qualificat té una forma corporal completa, carn ferma i grassa, urpes gruixudes, color vermell caqui o vermell marró brillant, gelada blanca a la superfície, i és sec amb una fragància fresca i un sabor lleuger. La qualitat és pitjor si és de color porpra fosc. El calamar és ric en calci, fòsfor i ferro, que és molt beneficiós per al desenvolupament ossi i l'hematopoiesi, i pot prevenir l'anèmia. A més de ser ric en proteïnes i aminoàcids que necessita el cos humà, el calamar també és un aliment baix en calories que conté una gran quantitat de taurina. Pot inhibir el contingut de colesterol a la sang, prevenir malalties dels adults, alleujar la fatiga, restaurar la visió i millorar la funció hepàtica. Els pèptids i oligoelements com el seleni que conté tenen efectes antivirals i antiradiacions. La medicina tradicional xinesa creu que el calamar té la funció de nodrir el yin i l'estómac, omplir la deficiència i hidratar la pell. Utilitzeu el dit per pressionar amb força al mig de la carcassa. Si se sent ferma, és sípia. La sensació és diferent perquè les sípies tenen un os dur de sípia en forma de vaixell, mentre que els calamars només tenen una membrana transparent en forma de fulla al seu cos. A més, els calamars generalment tenen el cos esvelt amb extrems llargs en forma de rombe i aletes carnoses a banda i banda del cos Quan es veuen cap per avall, semblen un "cap de javelina", mentre que les sípies tenen les espatlles una mica més amples i també són diferents dels calamars en altres característiques. L'anterior introdueix amb detall les diferències entre pop, sípia i calamar. Espero que pugueu aprendre a distingir-los a la vostra vida. Tots sabem distingir entre sípia, pop i calamar, per poder escollir correctament els ingredients que volem quan anem al mercat a comprar coses. |
<<: 7 coses que poden fer que el teu cos faci mala olor
>>: Com tractar els ossos de peix a la gola
Normalment, la set no és més que beure més aigua,...
A mesura que envelleixen, les demandes de la gent...
Quin és el lloc web de STEAM Safety Seat? Storchen...
Què és el lloc web de Foster + Partners? Foster + ...
Què és el lloc web de Stuttgarter Zeitung? Stuttga...
De fet, hi ha molts factors que determinen si la ...
Molts cosmètics per a les ungles inclouen esmalt ...
El detergent d'hidrocarburs respectuós amb el...
La ictiosi vulgar és, en realitat, una malaltia d...
L'estenosi de l'artèria coronària és una ...
Què és el lloc web de la Universitat de Lecce? La ...
A moltes dones els agrada l'estiu perquè l...
L'hemorràgia gastrointestinal és una síndrome...
Quan les mores estan madures, el seu color es con...
Moltes persones sempre experimenten inflor i indi...