L'anomenada pell de medusa és un producte de medusa acabat que es processa després de ser capturat pels animals marins. el meu país va començar a menjar pell de medusa fa més de 1.600 anys. Tot i que la pell de medusa és deliciosa, no tindrà un gust autèntic si no està ben fermentada. La llima, l'alum, la sal, l'aigua freda i calenta són necessàries per fer la pell de medusa. Aquí us presentarem com processar la pell de medusa. Després de capturar la medusa, es remulla amb calç i alun, s'exprimeix l'aigua del seu cos i després es sala per fer pell de medusa. Per tant, la pell de medusa crua conté una gran quantitat de substàncies no comestibles. El propòsit del processament és, en primer lloc, eliminar les substàncies nocives i, en segon lloc, millorar el sabor. Remullar la pell de la medusa durant 5 minuts, rentar la sal i l'alum de la superfície amb aigua corrent i tallar-les a tires de 6 cm de llarg i 1,5 cm d'ample. Com que després caldrà escaldar-la amb aigua calenta, la pell de la medusa s'encongrà, i si es talla massa fina, s'encongrà i no tindrà gust. Poseu les tires de meduses tallades en un recipient, afegiu-hi aigua calenta a 70 graus, remeneu ràpidament mentre afegiu l'aigua calenta i, quan la medusa comenci a arrossegar-se, traieu-la ràpidament i poseu-la en aigua freda perquè es refredi. Aquest pas és crític, la temperatura de l'aigua ha de ser l'adequada, si està massa freda no bullirà, i si fa massa calor, es fon la medusa. Sigueu ràpids i traieu-lo immediatament quan comenci a arrossegar-se, en cas contrari es farà vell si es deixa massa temps. En aquest moment, el processament de les meduses ha tingut més de la meitat d'èxit, però encara queda una mica de sal i d'alum a les meduses. Rentar la pell de medusa blanquejada i refredada repetidament amb aigua neta tres vegades, agafar-ne un tros i tastar-la, si no té gust salat ni astringent, està bé. Les meduses qualificades han de tenir un gust cruixent i elàstic, i fer un so cruixent quan es mosseguen. Cal tenir en compte que en remullar la pell de la medusa, no la remulleu massa temps en aigua, en cas contrari, la pell de la medusa es tornarà suau fàcilment i el gust no serà cruixent. La pell de medusa remullada s'ha de tancar en una bossa de conservació fresca i guardar-la a la nevera. Es pot conservar uns 3 dies i es pot menjar freda, fregida o estofada. |
>>: El te verd pot reduir la calor interna?
La debilitat a les extremitats pot ser una manife...
El massatge d'acupoint és molt eficaç per tra...
Què és el lloc web dels Ferrocarrils Nacionals de ...
Avui en dia, els auriculars són un producte elect...
Les berrugues planes són el que la gent sovint an...
Les persones solen menjar prunes com a berenar. L...
Què és iStockphoto? iStockphoto és un famós lloc w...
El te d'aprimament d'arç cru és també una...
A la vida diària, les galetes agraden a molta gen...
En el nostre dia a dia, hem d'haver dubtat so...
La malaltia de Von Willebrand és una malaltia hem...
Amb la millora contínua de la modernització, la q...
Molts amics poden haver experimentat picor d'...
Quina és la pàgina web del consolat d'Irlanda ...
També anomenem Longan és una fruita comú que no n...