Com enviar meduses

Com enviar meduses

L'anomenada pell de medusa és un producte de medusa acabat que es processa després de ser capturat pels animals marins. el meu país va començar a menjar pell de medusa fa més de 1.600 anys. Tot i que la pell de medusa és deliciosa, no tindrà un gust autèntic si no està ben fermentada. La llima, l'alum, la sal, l'aigua freda i calenta són necessàries per fer la pell de medusa. Aquí us presentarem com processar la pell de medusa.

Després de capturar la medusa, es remulla amb calç i alun, s'exprimeix l'aigua del seu cos i després es sala per fer pell de medusa. Per tant, la pell de medusa crua conté una gran quantitat de substàncies no comestibles. El propòsit del processament és, en primer lloc, eliminar les substàncies nocives i, en segon lloc, millorar el sabor.

Remullar la pell de la medusa durant 5 minuts, rentar la sal i l'alum de la superfície amb aigua corrent i tallar-les a tires de 6 cm de llarg i 1,5 cm d'ample. Com que després caldrà escaldar-la amb aigua calenta, la pell de la medusa s'encongrà, i si es talla massa fina, s'encongrà i no tindrà gust.

Poseu les tires de meduses tallades en un recipient, afegiu-hi aigua calenta a 70 graus, remeneu ràpidament mentre afegiu l'aigua calenta i, quan la medusa comenci a arrossegar-se, traieu-la ràpidament i poseu-la en aigua freda perquè es refredi. Aquest pas és crític, la temperatura de l'aigua ha de ser l'adequada, si està massa freda no bullirà, i si fa massa calor, es fon la medusa. Sigueu ràpids i traieu-lo immediatament quan comenci a arrossegar-se, en cas contrari es farà vell si es deixa massa temps. En aquest moment, el processament de les meduses ha tingut més de la meitat d'èxit, però encara queda una mica de sal i d'alum a les meduses. Rentar la pell de medusa blanquejada i refredada repetidament amb aigua neta tres vegades, agafar-ne un tros i tastar-la, si no té gust salat ni astringent, està bé. Les meduses qualificades han de tenir un gust cruixent i elàstic, i fer un so cruixent quan es mosseguen.

Cal tenir en compte que en remullar la pell de la medusa, no la remulleu massa temps en aigua, en cas contrari, la pell de la medusa es tornarà suau fàcilment i el gust no serà cruixent. La pell de medusa remullada s'ha de tancar en una bossa de conservació fresca i guardar-la a la nevera. Es pot conservar uns 3 dies i es pot menjar freda, fregida o estofada.

<<:  Com conservar les meduses

>>:  El te verd pot reduir la calor interna?

Recomanar articles

Diferència entre colecistitis i gastritis

Hi ha una diferència fonamental entre la colecist...

És perjudicial utilitzar vaixella d'acer inoxidable durant molt de temps?

La vaixella d'acer inoxidable és força habitu...

Què causa el dolor al taló?

Moltes persones de mitjana edat i gent gran exper...

El mal alè és causat per una malaltia? Què ho va causar?

El mal alè és un símptoma molt inquietant perquè ...

Quina diferència hi ha entre les gambes seques i les gambes?

Alguns amics tenen alguns malentesos sobre la pel...

El ñame és calent a la natura. Quins són els beneficis de menjar ñame?

Per a la gent del nord, la seva constitució tende...

Signes de depressió abans del suïcidi, com aquests

Crec que tothom ha sentit parlar de la depressió....

Psoralea corylifolia és eficaç per tractar la leucoplàquia?

Per tractar el vitili amb eficàcia, heu d'uti...

Què tal la biologia? Revisions biològiques i informació del lloc web

Què és el lloc web de Biologia? El Bio-Web és un l...

El trastorn obsessiu compulsiu pot convertir-se en una malaltia mental?

El trastorn obsessiu-compulsiu és un problema psi...

Què tal Rebecca Minkoff? Revisions i informació del lloc web de Rebecca Minkoff

Què és el lloc web de Rebecca Minkoff? Rebecca Min...

Què causa els grumolls al voltant de l'ombligo?

És un problema comú tenir grumolls al voltant de ...