La medusa com a aliment té una història molt llarga al nostre país, i ara, les meduses s'han convertit en un aliment molt comú. Tot i que el marisc té un gust deliciós, es pot malmetre fàcilment si no s'emmagatzema correctament després de la compra, provocant un mal gust i una pèrdua de nutrients. De fet, hi ha alguns petits consells per conservar les meduses. Aquí us presentaré alguns mètodes per conservar les meduses, espero que siguin útils als meus amics. Mètode 1: Remullar les meduses en aigua salada i alun. Dissoleu la sal i l'alum en aigua tèbia segons la proporció de 500 grams de medusa, 50 grams de sal i 5 grams d'alum. Després de refredar-los, aboqueu-hi la medusa, poseu-la en remull i es pot guardar durant molt de temps. Mètode 2: Quan compreu meduses al mercat, no deixeu que entrin en contacte amb aigua fresca o brutícia, cobrir-les capa a capa i guardar-les en un pot net o una llauna amb una boca petita i tanqueu-les bé. La medusa comprada es pot emmagatzemar durant molts anys Si s'emmagatzema correctament, es tornarà més cruixent i tendra. Quan emmagatzemeu meduses, eviteu exposar-les a la llum del sol i a la pluja o permetre que entrin en contacte amb olors de peix i altres brutícia. Quan emmagatzemeu una petita quantitat a casa, podeu posar-la en un bol i tancar la boca del bol per evitar que s'assequi i es redueixi. Per descomptat, també podeu conservar la medusa posant-la en remull entre un 20% i un 25% d'aigua salada. També us heu adonat que quan remullem els caps de medusa, seguim posant l'accent en la necessitat de remull la sal. Això és perquè els caps de medusa es conserven en sal, per la qual cosa cal parar atenció al gust a l'hora de barrejar. L'anterior introdueix alguns mètodes i tècniques de conservació per a Haizhou. És ric en nutrients, conté una gran quantitat de proteïnes i hidrats de carboni d'alta qualitat, així com traces de iode i calci. La medicina tradicional xinesa creu que el cogombre de mar té molt bons efectes per eliminar la calor i desintoxicar, reduir la pressió arterial i reduir la inflor. |
<<: Quin és el valor de les meduses
La desinfecció regular de la nostra roba pot elim...
Quina és la pàgina web de Luciano Pavarotti? Lucia...
Què és el lloc web del microblog d'emocions so...
Els alumnes són l'única esperança dels pares....
Avui dia, moltes persones no esmorzen perquè esta...
L'hemorràgia cerebral és una malaltia comuna ...
L'ús d'un vapor facial per vaporitzar la ...
Molts de nosaltres hem estat "mossegats"...
La teràpia de semidejuni és un nou tipus de dieta...
Quin és el lloc web de Chukyo Bank? El Chukyo Bank...
En la nostra vida diària, trobem que hi ha molts ...
Ens enfrontem a la temptació de diverses delícies...
Amb el desenvolupament de la tecnologia, cada cop...
La condició de les genives inflades i doloroses a...
Amb la nostra atenció creixent a la preservació d...