La Xina és el primer país a menjar meduses, i hi ha registres de menjar meduses des de la dinastia Jin a la Xina. Les meduses són molt nutritives i poden ser consumides per persones de totes les edats, i no hi ha molts tabús en menjar meduses. Els pacients amb hipertensió i úlcera gàstrica poden menjar meduses. Les meduses es poden sofregir, bullir o tallar-les a rodanxes i servir-les fredes. Té una textura molt cruixent i és ric en nutrients. És ric tant en valor dietètic com medicinal, que s'introdueix breument a continuació. Les meduses són extremadament nutritives, segons les mesures, cada 100 grams de medusa conté 12,3 grams de proteïnes, 4 grams d'hidrats de carboni, 182 mil·ligrams de calci, 132 micrograms de iode i una varietat de vitamines. Les meduses també són un bon medicament per tractar malalties. La medicina xinesa creu que les meduses tenen els efectes d'eliminar la calor i desintoxicar, resoldre la flegma i suavitzar les masses dures, reduir la pressió arterial i reduir la inflor. Els productes processats s'anomenen pell de medusa a la part del paraigua i cap de medusa a la part del canell. El valor de la mercaderia del cap de medusa és superior al de la pell de medusa. Pel que fa a la manera de menjar-la, com que la medusa és de naturalesa suau i rica en nutrients, bàsicament és apta per a persones de totes les edats i no hi ha res de què preocupar-se. Els pacients amb flegma excessiva, asma, mal de cap, artritis reumatoide, hipertensió, malaltia úlcera i femta seca són més adequats per menjar més meduses. Hi ha moltes maneres de cuinar les meduses, com ara bullir, sofregir, escalfar en aigua, bullir amb oli, etc. També es pot tallar a rodanxes i servir-les fredes, són millors i són cruixents i refrescants. Però aneu amb compte a l'hora de menjar meduses fresques. La medusa fresca és verinosa i s'ha d'adobar amb sal i alum, remullar-la per eliminar el verí i filtrar l'aigua abans de cuinar. La medusa és comestible, té un sabor cruixent i és extremadament nutritiva. Cada 1000 grams de medusa conté 650 grams d'aigua, 123 grams de proteïna, 1 gram de greix, 40 grams de carbohidrats, 187 grams de cendra, 1820 mil·ligrams de calci, traces de fòsfor, 95 mil·ligrams de ferro, 0,1 mil·ligrams de riflamina, 0,1 mil·ligrams de mil·ligrams niacina, 1 mil·ligram de vitamina B10, 0,4 mil·ligrams de vitamina B20 i 2 mil·ligrams de niacina. Cada quilogram de medusa seca conté 13.200 micrograms de iode. Tot i que les meduses són molt valuoses, cal anar amb compte a l'hora de comprar-les. Quan comprem meduses, comprem principalment pell de medusa. A l'hora de triar, heu de parar atenció al fet que la pell de la medusa ha de ser plana i de forma rodona natural, tenir una certa brillantor a la superfície i, quan la toqueu amb la mà, s'ha de sentir gruixuda i plena abans de poder-la comprar. |
<<: Quins són els valors nutricionals de l'okra
El mal alè és realment un problema vergonyós Molt...
A causa de la vigorosa secreció d'oli a l'...
Què és el lloc web de la Borsa d'Austràlia (AS...
El vessament pleural és un símptoma causat per la...
Les taques fosques a la cara fan que tota la cara...
Per a les persones amb càncer, especialment cànce...
L'acupuntura és una tècnica mèdica heretada d...
L'obstrucció pilòrica hipertròfica pot provoc...
La perforació del timpà no és estranya per a molt...
L'insomni és una cosa molt dolorosa El més cò...
Què és Bramble Group? Brambles Group és l'oper...
Independentment de l'època, cantar és una cos...
En la vida social actual, cada cop han aparegut m...
Gestetner_Què és el lloc web de Gestetner? Gestetn...
Cordyceps sinensis és un material medicinal xinès...