La Xina és el primer país a menjar meduses, i hi ha registres de menjar meduses des de la dinastia Jin a la Xina. Les meduses són molt nutritives i poden ser consumides per persones de totes les edats, i no hi ha molts tabús en menjar meduses. Els pacients amb hipertensió i úlcera gàstrica poden menjar meduses. Les meduses es poden sofregir, bullir o tallar-les a rodanxes i servir-les fredes. Té una textura molt cruixent i és ric en nutrients. És ric tant en valor dietètic com medicinal, que s'introdueix breument a continuació. Les meduses són extremadament nutritives, segons les mesures, cada 100 grams de medusa conté 12,3 grams de proteïnes, 4 grams d'hidrats de carboni, 182 mil·ligrams de calci, 132 micrograms de iode i una varietat de vitamines. Les meduses també són un bon medicament per tractar malalties. La medicina xinesa creu que les meduses tenen els efectes d'eliminar la calor i desintoxicar, resoldre la flegma i suavitzar les masses dures, reduir la pressió arterial i reduir la inflor. Els productes processats s'anomenen pell de medusa a la part del paraigua i cap de medusa a la part del canell. El valor de la mercaderia del cap de medusa és superior al de la pell de medusa. Pel que fa a la manera de menjar-la, com que la medusa és de naturalesa suau i rica en nutrients, bàsicament és apta per a persones de totes les edats i no hi ha res de què preocupar-se. Els pacients amb flegma excessiva, asma, mal de cap, artritis reumatoide, hipertensió, malaltia úlcera i femta seca són més adequats per menjar més meduses. Hi ha moltes maneres de cuinar les meduses, com ara bullir, sofregir, escalfar en aigua, bullir amb oli, etc. També es pot tallar a rodanxes i servir-les fredes, són millors i són cruixents i refrescants. Però aneu amb compte a l'hora de menjar meduses fresques. La medusa fresca és verinosa i s'ha d'adobar amb sal i alum, remullar-la per eliminar el verí i filtrar l'aigua abans de cuinar. La medusa és comestible, té un sabor cruixent i és extremadament nutritiva. Cada 1000 grams de medusa conté 650 grams d'aigua, 123 grams de proteïna, 1 gram de greix, 40 grams de carbohidrats, 187 grams de cendra, 1820 mil·ligrams de calci, traces de fòsfor, 95 mil·ligrams de ferro, 0,1 mil·ligrams de riflamina, 0,1 mil·ligrams de mil·ligrams niacina, 1 mil·ligram de vitamina B10, 0,4 mil·ligrams de vitamina B20 i 2 mil·ligrams de niacina. Cada quilogram de medusa seca conté 13.200 micrograms de iode. Tot i que les meduses són molt valuoses, cal anar amb compte a l'hora de comprar-les. Quan comprem meduses, comprem principalment pell de medusa. A l'hora de triar, heu de parar atenció al fet que la pell de la medusa ha de ser plana i de forma rodona natural, tenir una certa brillantor a la superfície i, quan la toqueu amb la mà, s'ha de sentir gruixuda i plena abans de poder-la comprar. |
<<: Quins són els valors nutricionals de l'okra
Sabem que beure amb moderació pot tenir certs ben...
Segons les investigacions i investigacions cientí...
El peu d'atleta, els peus suats i l'olor ...
Quan corre, algunes persones senten que les seves...
Moltes persones han experimentat símptomes d'...
Per als nadons i els nens petits, els pares compr...
A la vida d'una persona passen moltes coses, ...
Quin és el lloc web del Banc d'Inversió i Dese...
Si pateix trombosi cerebral, el pacient ha de pre...
La hipertròfia del cornet inferior és generalment...
Tots tenim aquest fenomen que fa mal als talons d...
Quin és el lloc web de Blüthner Piano? Blüthner és...
Moltes persones pateixen una paràlisi periòdica, ...
Hem d'estar alerta als símptomes de la mala c...
Què és Dubai Media Incorporated? Dubai Media Incor...