Com que és la temporada de la fruita de la passió, a molta gent li agrada menjar-la, el sabor de la fruita de la passió és agre i dolça, que ajuda a promoure la digestió i l'absorció, i el sabor també és molt bo eliminar la calor i desintoxicar, i tractar problemes d'estómac. Nutrició de fruita de la passió : La fruita de la passió conté 17 tipus d'aminoàcids, rics en proteïnes, greixos, sucre, vitamines, calci, fòsfor, ferro, potassi, enzim SOD i súper fibra, etc. 165 substàncies beneficioses per al cos humà. També es coneix com el rei del VC entre les fruites i té un sabor únic (les llavors són delicioses i riques en nutrients). Beneficis de la fruita de la passió: La fruita de la passió té efectes màgics com antiinflamatoris i analgèsics, circulació sanguínia i enfortiment del cos, disminució dels lípids sanguinis i la pressió arterial, nutrició del yin i tonificació del ronyó, refrescant i calmant, eliminant la fatiga, la cura de la pell i la bellesa ritis. 1. Com menjar fruita de la passió Es pot menjar fresc. Talleu la fruita de la passió, utilitzeu una cullera per treure la polpa i mengeu-la directament. Les llavors són comestibles i riques en proteïnes d'alta qualitat. Per fer suc, agafeu una fruita de la passió, talleu-la, treu la polpa en una tassa amb una cullera, afegiu-hi aigua, una mica de sucre, mel, etc. per ajustar la dolçor, remeneu-la, i obtindreu una tassa de suc nutritiu amb bon color, aroma i gust. A més d'utilitzar-se per extreure pectina, ingredients medicinals i processar pinsos, les closques de fruites també es poden utilitzar per fer vi o te, i per cuinar plats. Elaboració del te: talleu la fruita per la meitat, poseu-la en una tassa, afegiu-hi sucre de roca i deixeu-la en remull en aigua bullint durant 6 minuts. Potenciar el sabor del brou: Rentar la fruita sencera i posar-la en brou per treure el sabor del brou i millorar el gust del brou. Consells de fruita de la passió: La fruita de la passió no s'ha d'emmagatzemar en un recipient tancat. Es pot mantenir fresca a la nevera, però no s'ha de congelar. És millor emmagatzemar la fruita nua en un lloc ventilat i sec. És normal que la closca es torni còncava i arrugada, però la carn serà més dolça. (II) Com cuinar la fruita de la passió La fruita de la passió és més adequada per processar-se en suc, o barrejar-se amb altres fruites (com ara mango, pinya, guaiaba, taronja i poma) en suc mixt, que pot millorar significativament el gust i l'aroma d'aquests sucs de fruites, també es pot utilitzar com a additiu per a sucs per a gelats, o com a additiu a altres aliments per millorar-ne el sabor i la qualitat. Suc de fruita de la passió Ingredients : quantitat adequada de fruita de la passió, quantitat adequada de sucre de roca, quantitat adequada de mel. pràctica : (1) Rentar la fruita de la passió, tallar-la a trossos amb un ganivet i posar la carn en un recipient. (2) Agafeu un recipient petit, poseu-hi una quantitat adequada de sucre de roca i dissoleu-lo amb aigua calenta. (3) Aboqueu aigua a temperatura ambient al recipient que conté la polpa de la fruita i afegiu-hi una quantitat adequada de mel. (4) Aboqueu l'aigua de sucre de roca fosa. |
<<: Quins són els efectes i les funcions del sucre de soja i de roca?
>>: Les castanyes no es poden sucar amb vi? Quins són els tabús?
Anomenem electricitat estàtica a la càrrega elèct...
Quin és el lloc web de DFJ Investments? Draper Fis...
L'experiència educativa d'una persona es ...
Si raspallar-se les dents abans o després dels àp...
Què és un lloc web retallat en línia? En el dissen...
1. No peleu la crosta quan mengeu pa Quan es cou ...
A moltes mares sempre els agrada netejar-se els m...
En l'actualitat, cada cop són més els adolesc...
El ioga es va originar a l'antiga Índia i pos...
La columna vertebral és un teixit ossi relativame...
Quan es tracta del paper de les algues salades, c...
Recentment he trobat que les ungles dels peus m...
Les taques d'oli a la roba són una preocupaci...
La malaltia d'Alzheimer també s'anomena m...
Les contusions inexplicables al cos són motiu de ...