Com que és la temporada de la fruita de la passió, a molta gent li agrada menjar-la, el sabor de la fruita de la passió és agre i dolça, que ajuda a promoure la digestió i l'absorció, i el sabor també és molt bo eliminar la calor i desintoxicar, i tractar problemes d'estómac. Nutrició de fruita de la passió : La fruita de la passió conté 17 tipus d'aminoàcids, rics en proteïnes, greixos, sucre, vitamines, calci, fòsfor, ferro, potassi, enzim SOD i súper fibra, etc. 165 substàncies beneficioses per al cos humà. També es coneix com el rei del VC entre les fruites i té un sabor únic (les llavors són delicioses i riques en nutrients). Beneficis de la fruita de la passió: La fruita de la passió té efectes màgics com antiinflamatoris i analgèsics, circulació sanguínia i enfortiment del cos, disminució dels lípids sanguinis i la pressió arterial, nutrició del yin i tonificació del ronyó, refrescant i calmant, eliminant la fatiga, la cura de la pell i la bellesa ritis. 1. Com menjar fruita de la passió Es pot menjar fresc. Talleu la fruita de la passió, utilitzeu una cullera per treure la polpa i mengeu-la directament. Les llavors són comestibles i riques en proteïnes d'alta qualitat. Per fer suc, agafeu una fruita de la passió, talleu-la, treu la polpa en una tassa amb una cullera, afegiu-hi aigua, una mica de sucre, mel, etc. per ajustar la dolçor, remeneu-la, i obtindreu una tassa de suc nutritiu amb bon color, aroma i gust. A més d'utilitzar-se per extreure pectina, ingredients medicinals i processar pinsos, les closques de fruites també es poden utilitzar per fer vi o te, i per cuinar plats. Elaboració del te: talleu la fruita per la meitat, poseu-la en una tassa, afegiu-hi sucre de roca i deixeu-la en remull en aigua bullint durant 6 minuts. Potenciar el sabor del brou: Rentar la fruita sencera i posar-la en brou per treure el sabor del brou i millorar el gust del brou. Consells de fruita de la passió: La fruita de la passió no s'ha d'emmagatzemar en un recipient tancat. Es pot mantenir fresca a la nevera, però no s'ha de congelar. És millor emmagatzemar la fruita nua en un lloc ventilat i sec. És normal que la closca es torni còncava i arrugada, però la carn serà més dolça. (II) Com cuinar la fruita de la passió La fruita de la passió és més adequada per processar-se en suc, o barrejar-se amb altres fruites (com ara mango, pinya, guaiaba, taronja i poma) en suc mixt, que pot millorar significativament el gust i l'aroma d'aquests sucs de fruites, també es pot utilitzar com a additiu per a sucs per a gelats, o com a additiu a altres aliments per millorar-ne el sabor i la qualitat. Suc de fruita de la passió Ingredients : quantitat adequada de fruita de la passió, quantitat adequada de sucre de roca, quantitat adequada de mel. pràctica : (1) Rentar la fruita de la passió, tallar-la a trossos amb un ganivet i posar la carn en un recipient. (2) Agafeu un recipient petit, poseu-hi una quantitat adequada de sucre de roca i dissoleu-lo amb aigua calenta. (3) Aboqueu aigua a temperatura ambient al recipient que conté la polpa de la fruita i afegiu-hi una quantitat adequada de mel. (4) Aboqueu l'aigua de sucre de roca fosa. |
<<: Quins són els efectes i les funcions del sucre de soja i de roca?
>>: Les castanyes no es poden sucar amb vi? Quins són els tabús?
Els pacients amb anorèxia són generalment nens, i...
El sagnat anal sovint és causat per les hemorroid...
A l'estiu, la temperatura és alta i el sol ar...
El símptoma més típic d'un refredat és el fum...
Els glòbuls blancs, que anomenem leucòcits, jugue...
L'efecte principal de la pasta de sucre Huaij...
Què és Wheaton College? Wheaton College és una pre...
Què és Kotex? Kotex és una marca de tovalloles hig...
El peix significa abundància cada any, que és un ...
Què és el temps europeu en línia? WeatherOnline és...
La teràpia alimentària per a algunes malalties se...
Què és el lloc web de l'Australian Daily Teleg...
L'edema és un símptoma que pot aparèixer en d...
Les persones que més es preocupen quan els seus f...
L'anèmia és més comuna en les dones. Si la nu...