Quines verdures poden millorar la immunitat?

Quines verdures poden millorar la immunitat?

La força de la immunitat humana no només està relacionada amb factors genètics, sinó que també està determinada principalment pels nutrients obtinguts de la dieta diària. L'editor ha recopilat informació rellevant especialment per a aquest propòsit, i a continuació en resumirà algunes de les més evidents.

1. Espàrrecs. El suc d'espàrrecs també pot promoure la transformació i proliferació dels limfòcits T de sang perifèrica i és un regulador biològic de la funció immune del cos. Les proves experimentals mostren que els espàrrecs tenen efectes anticancerígens i que milloren la immunitat.

2. Albergínia. Excepte pel baix contingut de vitamina A i vitamina C, les altres vitamines, greixos, fòsfor, ferro i polisacàrids de l'albergínia són gairebé les mateixes que les del tomàquet. El contingut en proteïnes i calci és tres vegades més gran que el dels tomàquets. La vitamina E de l'albergínia pot millorar l'efecte antioxidant de les membranes cel·lulars, resistir el dany dels radicals lliures nocius a les cèl·lules, prevenir l'aparició d'arteriosclerosi i hipertensió, promoure la secreció de gònades i suc gàstric i regular la funció nerviosa central.

3. Kelp. El Kelp és ric en mucopolisacàrids (fins a un 32%), proteïnes, prolina, vitamina C, carotè, riboflavina i elements inorgànics com el iode, el potassi i el calci. Això fa que tingui un valor nutricional extremadament alt. El Kelp també conté sulfat, que pot protegir les cèl·lules del sistema immunitari humà de la invasió de virus com la sida.

4. Bolets shiitake. Els bolets shiitake són un aliment ric en proteïnes i baix en greixos, i també són un producte sanitari que pot prevenir la grip. Als països orientals, la gent creu que els bolets shiitake són bons per allargar la vida. Es pot utilitzar per prevenir malalties del cor, tractar mals de cap, tumors i altres malalties. I pot millorar la capacitat del cos per resistir les malalties.

Aquests aliments poden semblar habituals, però els seus efectes terapèutics són molt significatius, en particular, poden afavorir el creixement i la reproducció de les cèl·lules immunitàries i millorar la pròpia capacitat immune. Per això, es recomana utilitzar-los sovint com a ingredients per fer aliments deliciosos perquè realment puguin tenir un paper terapèutic important.

<<:  Quina fruita pot alleujar la tos i reduir la flegma?

>>:  Quins aliments poden millorar la immunitat?

Recomanar articles

L'espondilosi cervical provoca mal d'esquena? Quina és la causa?

L'espondilosi cervical s'ha convertit en ...

Quina és la causa del mal de cap, el pànic i les nàusees?

De vegades tenim mal de cap quan ens trobem amb p...

Què fer si teniu inflamació perianal El mètode més important és

De vegades, quan un nen té diarrea o després de l...

Quins són els tipus d'hiperplàsia reactiva dels ganglis limfàtics?

El gangli limfàtic és un òrgan immune molt import...

Què tal UniMedia? Comentaris d'UniMedia i informació del lloc web

Què és UniMedia? UniMedia és el lloc web de portal...

10 consells per millorar la teva salut mental

Hi ha vuit de cada deu coses a la vida que no són...

Com triar una bona cassola?

A moltes persones els agrada utilitzar olles de f...

Efecte i funció de protecció de cintura autoescalfada

El protector de cintura d'autoescalfament uti...

Coses a saber durant la malaltia biliar

Els càlculs biliars són una malaltia comuna en l&...

Quins són els efectes de l'escorça d'arrel de morera?

Els arbres són un cultiu econòmic molt important....

Quines són les causes de la nefropatia per àcid aristolòquic?

Els estudis han trobat que la causa de la nefropa...

Els símptomes de la diabetis insípida són evidents en els nadons?

La diabetis insípida és una malaltia que és més f...

Què causa el dolor dels ossos del turmell?

El turmell és una part que es passa per alt fàcil...