La força de la immunitat humana no només està relacionada amb factors genètics, sinó que també està determinada principalment pels nutrients obtinguts de la dieta diària. L'editor ha recopilat informació rellevant especialment per a aquest propòsit, i a continuació en resumirà algunes de les més evidents. 1. Espàrrecs. El suc d'espàrrecs també pot promoure la transformació i proliferació dels limfòcits T de sang perifèrica i és un regulador biològic de la funció immune del cos. Les proves experimentals mostren que els espàrrecs tenen efectes anticancerígens i que milloren la immunitat. 2. Albergínia. Excepte pel baix contingut de vitamina A i vitamina C, les altres vitamines, greixos, fòsfor, ferro i polisacàrids de l'albergínia són gairebé les mateixes que les del tomàquet. El contingut en proteïnes i calci és tres vegades més gran que el dels tomàquets. La vitamina E de l'albergínia pot millorar l'efecte antioxidant de les membranes cel·lulars, resistir el dany dels radicals lliures nocius a les cèl·lules, prevenir l'aparició d'arteriosclerosi i hipertensió, promoure la secreció de gònades i suc gàstric i regular la funció nerviosa central. 3. Kelp. El Kelp és ric en mucopolisacàrids (fins a un 32%), proteïnes, prolina, vitamina C, carotè, riboflavina i elements inorgànics com el iode, el potassi i el calci. Això fa que tingui un valor nutricional extremadament alt. El Kelp també conté sulfat, que pot protegir les cèl·lules del sistema immunitari humà de la invasió de virus com la sida. 4. Bolets shiitake. Els bolets shiitake són un aliment ric en proteïnes i baix en greixos, i també són un producte sanitari que pot prevenir la grip. Als països orientals, la gent creu que els bolets shiitake són bons per allargar la vida. Es pot utilitzar per prevenir malalties del cor, tractar mals de cap, tumors i altres malalties. I pot millorar la capacitat del cos per resistir les malalties. Aquests aliments poden semblar habituals, però els seus efectes terapèutics són molt significatius, en particular, poden afavorir el creixement i la reproducció de les cèl·lules immunitàries i millorar la pròpia capacitat immune. Per això, es recomana utilitzar-los sovint com a ingredients per fer aliments deliciosos perquè realment puguin tenir un paper terapèutic important. |
<<: Quina fruita pot alleujar la tos i reduir la flegma?
>>: Quins aliments poden millorar la immunitat?
Si els homes volen complementar millor les hormon...
Introducció: després que la reina de la música Ma...
La formació de la diabetis no és accidental, està...
L'aparició de la grip aviària ha provocat pàn...
L'aigua de sucre de nespre i pera és una begu...
Sempre que el clima canvia i hi ha una gran difer...
Què és el lloc web de lloguer de cotxes de Foley H...
La salut renal sempre ha estat un objectiu al qua...
Com rentar la tinta de la roba? Encara que és l...
Alguns amics pateixen problemes d'estómac lle...
Tot i que les úlceres de la llengua no són una ma...
Quan tossiu, la majoria de la gent triarà antiinf...
La industrialització moderna està en constant des...
Quan els nadons perden els temperaments, molts pa...
Què és el lloc web de GS Caltex? GS Caltex Corpora...