Quines verdures poden millorar la immunitat?

Quines verdures poden millorar la immunitat?

La força de la immunitat humana no només està relacionada amb factors genètics, sinó que també està determinada principalment pels nutrients obtinguts de la dieta diària. L'editor ha recopilat informació rellevant especialment per a aquest propòsit, i a continuació en resumirà algunes de les més evidents.

1. Espàrrecs. El suc d'espàrrecs també pot promoure la transformació i proliferació dels limfòcits T de sang perifèrica i és un regulador biològic de la funció immune del cos. Les proves experimentals mostren que els espàrrecs tenen efectes anticancerígens i que milloren la immunitat.

2. Albergínia. Excepte pel baix contingut de vitamina A i vitamina C, les altres vitamines, greixos, fòsfor, ferro i polisacàrids de l'albergínia són gairebé les mateixes que les del tomàquet. El contingut en proteïnes i calci és tres vegades més gran que el dels tomàquets. La vitamina E de l'albergínia pot millorar l'efecte antioxidant de les membranes cel·lulars, resistir el dany dels radicals lliures nocius a les cèl·lules, prevenir l'aparició d'arteriosclerosi i hipertensió, promoure la secreció de gònades i suc gàstric i regular la funció nerviosa central.

3. Kelp. El Kelp és ric en mucopolisacàrids (fins a un 32%), proteïnes, prolina, vitamina C, carotè, riboflavina i elements inorgànics com el iode, el potassi i el calci. Això fa que tingui un valor nutricional extremadament alt. El Kelp també conté sulfat, que pot protegir les cèl·lules del sistema immunitari humà de la invasió de virus com la sida.

4. Bolets shiitake. Els bolets shiitake són un aliment ric en proteïnes i baix en greixos, i també són un producte sanitari que pot prevenir la grip. Als països orientals, la gent creu que els bolets shiitake són bons per allargar la vida. Es pot utilitzar per prevenir malalties del cor, tractar mals de cap, tumors i altres malalties. I pot millorar la capacitat del cos per resistir les malalties.

Aquests aliments poden semblar habituals, però els seus efectes terapèutics són molt significatius, en particular, poden afavorir el creixement i la reproducció de les cèl·lules immunitàries i millorar la pròpia capacitat immune. Per això, es recomana utilitzar-los sovint com a ingredients per fer aliments deliciosos perquè realment puguin tenir un paper terapèutic important.

<<:  Quina fruita pot alleujar la tos i reduir la flegma?

>>:  Quins aliments poden millorar la immunitat?

Recomanar articles

Com complementar l'hormona masculina de manera eficaç?

Si els homes volen complementar millor les hormon...

La Madonna, de 56 anys, va estar exposada a menjar herba jove

Introducció: després que la reina de la música Ma...

Quins són els tipus de diabetis?

La formació de la diabetis no és accidental, està...

Quins són els primers símptomes de la grip aviària?

L'aparició de la grip aviària ha provocat pàn...

Quins són els efectes de l'aigua de sucre de roca de nespres?

L'aigua de sucre de nespre i pera és una begu...

Què causa les al·lèrgies cutànies sobtades?

Sempre que el clima canvia i hi ha una gran difer...

Quins són els primers símptomes dels tumors renals?

La salut renal sempre ha estat un objectiu al qua...

Com rentar la tinta de la roba

Com rentar la tinta de la roba? Encara que és l&#...

És bo beure iogurt quan tens mal d'estómac?

Alguns amics pateixen problemes d'estómac lle...

Quins són els xarops per a la tos d'acció ràpida que s'utilitzen habitualment?

Quan tossiu, la majoria de la gent triarà antiinf...

Causes dels cabells grisos

La industrialització moderna està en constant des...

Com calmar un nadó quan té una rabieta

Quan els nadons perden els temperaments, molts pa...

Què tal GS Caltex? GS Caltex Comentaris i informació del lloc web

Què és el lloc web de GS Caltex? GS Caltex Corpora...