La força de la immunitat humana no només està relacionada amb factors genètics, sinó que també està determinada principalment pels nutrients obtinguts de la dieta diària. L'editor ha recopilat informació rellevant especialment per a aquest propòsit, i a continuació en resumirà algunes de les més evidents. 1. Espàrrecs. El suc d'espàrrecs també pot promoure la transformació i proliferació dels limfòcits T de sang perifèrica i és un regulador biològic de la funció immune del cos. Les proves experimentals mostren que els espàrrecs tenen efectes anticancerígens i que milloren la immunitat. 2. Albergínia. Excepte pel baix contingut de vitamina A i vitamina C, les altres vitamines, greixos, fòsfor, ferro i polisacàrids de l'albergínia són gairebé les mateixes que les del tomàquet. El contingut en proteïnes i calci és tres vegades més gran que el dels tomàquets. La vitamina E de l'albergínia pot millorar l'efecte antioxidant de les membranes cel·lulars, resistir el dany dels radicals lliures nocius a les cèl·lules, prevenir l'aparició d'arteriosclerosi i hipertensió, promoure la secreció de gònades i suc gàstric i regular la funció nerviosa central. 3. Kelp. El Kelp és ric en mucopolisacàrids (fins a un 32%), proteïnes, prolina, vitamina C, carotè, riboflavina i elements inorgànics com el iode, el potassi i el calci. Això fa que tingui un valor nutricional extremadament alt. El Kelp també conté sulfat, que pot protegir les cèl·lules del sistema immunitari humà de la invasió de virus com la sida. 4. Bolets shiitake. Els bolets shiitake són un aliment ric en proteïnes i baix en greixos, i també són un producte sanitari que pot prevenir la grip. Als països orientals, la gent creu que els bolets shiitake són bons per allargar la vida. Es pot utilitzar per prevenir malalties del cor, tractar mals de cap, tumors i altres malalties. I pot millorar la capacitat del cos per resistir les malalties. Aquests aliments poden semblar habituals, però els seus efectes terapèutics són molt significatius, en particular, poden afavorir el creixement i la reproducció de les cèl·lules immunitàries i millorar la pròpia capacitat immune. Per això, es recomana utilitzar-los sovint com a ingredients per fer aliments deliciosos perquè realment puguin tenir un paper terapèutic important. |
<<: Quina fruita pot alleujar la tos i reduir la flegma?
>>: Quins aliments poden millorar la immunitat?
L'espondilosi cervical s'ha convertit en ...
De vegades tenim mal de cap quan ens trobem amb p...
De vegades, quan un nen té diarrea o després de l...
El gangli limfàtic és un òrgan immune molt import...
Quin és el lloc web del Ministeri d'Educació i...
Què és UniMedia? UniMedia és el lloc web de portal...
Hi ha vuit de cada deu coses a la vida que no són...
A moltes persones els agrada utilitzar olles de f...
El protector de cintura d'autoescalfament uti...
Els càlculs biliars són una malaltia comuna en l&...
Els arbres són un cultiu econòmic molt important....
Els estudis han trobat que la causa de la nefropa...
La diabetis insípida és una malaltia que és més f...
El turmell és una part que es passa per alt fàcil...
La funció de la tiroide és coneguda com el genera...