Com triar una bona cassola?

Com triar una bona cassola?

A moltes persones els agrada utilitzar olles de fang per fer els seus propis aliments, però si l'olla de fang no està ben seleccionada, és molt probable que es trenqui quan es bull la sopa, cosa que definitivament no és bona per bullir la sopa.

A primera vista, una bona cassola té un color relativament uniforme, una textura llisa sense impureses i sense porus especialment grans ni color d'esmalt desigual. En general, les cassoles que s'han glasat a altes temperatures són millors, ja que no es descompondrà cap ingredients nocius després de l'escalfament. El millor per cuinar aliments. El cos de l'olla que s'ha esmaltat a alta temperatura sembla més gruixut i no s'esvaeix.

En segon lloc, la superfície d'una bona cassola és brillant i uniforme, sense partícules de sorra que sobresurten, i això demostra que l'argila es barreja de manera molt uniforme durant el procés de producció. Si la superfície no és llisa i se sent rugosa quan es toca, vol dir que l'argila no es barreja uniformement. Això vol dir que hi ha moltes bombolles a l'argila durant el procés de cocció, i ambdós tipus de cassoles són propensos a trencar-se quan s'utilitzen.

Tres voltes: una bona cassola té una estructura raonable, un cos ben proporcionat i és molt estable quan es col·loca sobre una superfície plana. No tremolarà. La tapa es pot girar lleugerament si s'ajusta perfectament a la boca de l'olla, vol dir que no hi ha cap problema amb l'estructura de la cassola.

En quart lloc, escoltar el so Hi ha certes regles per escoltar el so. Agafeu la cassola amb la mà (nota, subjecteu-la, no agafeu-la) i després toqueu suaument la cassola amb la tapa. Hi ha petites esquerdes a l'arròs dins de la cassola si s'escolta un brunzit molt curt, llavors pot haver-hi petites esquerdes a l'interior de la cassola.

Com s'ha d'escollir una cassola? Si escolliu d'aquesta manera, podeu triar la cassola que més us convingui per fer la sopa. El gust de la sopa serà més deliciós si feu servir una cassola per fer-hi uns fideus d'arròs i una mica de salsa de tomàquet.

<<:  Quin és el mètode del torniquet per aturar l'hemorràgia?

>>:  Quines són les funcions del punt d'acupuntura Xuehai?

Recomanar articles

Puc prendre arrel de falguera en pols per al restrenyiment?

La pols d'arrel de falguera és una mena d'...

Fem un cop d'ull a alguns aperitius aptes per beure cervesa

La cervesa és una beguda indispensable per a dive...

Què causa inflor, reflux àcid i eructes?

Moltes persones poden no saber què vol dir eructe...

La cirurgia de bosses oculars deixarà cicatrius?

Si les bosses d'ulls són massa pesades, molte...

Es poden treure les dents del seny si encara no han crescut?

Definitivament, és difícil treure les dents del s...

El dolor a les tempes quan baixo el cap és causat per això

Moltes persones experimentaran mals de cap o dolo...

Com protegir la teva gola?

Quan es tracta de l'ús dels òrgans del nostre...

Què tal Sirona Dental? Revisions i informació del lloc web de Sirona Dental

Quina és la web de Sirona Dental? Sirona Dental és...

Fa 2 anys hi havia signes de càncer

La pèrdua de pes ràpida, l'anorèxia, la diarr...

Què causa mareig i pànic?

Parlant de marejos, és molt habitual a la vida. É...

Què passa amb Mapbox? Revisió de Mapbox i informació del lloc web

Què és Mapbox? Mapbox és un proveïdor de mapes en ...

Com haurien de vestir les noies baixes a l'estiu?

L'estiu és la millor estació per mostrar la t...

Què fer amb la inestabilitat lumbar i quins són els tractaments

La columna lumbar és la part esquelètica més impo...