Com triar una bona cassola?

Com triar una bona cassola?

A moltes persones els agrada utilitzar olles de fang per fer els seus propis aliments, però si l'olla de fang no està ben seleccionada, és molt probable que es trenqui quan es bull la sopa, cosa que definitivament no és bona per bullir la sopa.

A primera vista, una bona cassola té un color relativament uniforme, una textura llisa sense impureses i sense porus especialment grans ni color d'esmalt desigual. En general, les cassoles que s'han glasat a altes temperatures són millors, ja que no es descompondrà cap ingredients nocius després de l'escalfament. El millor per cuinar aliments. El cos de l'olla que s'ha esmaltat a alta temperatura sembla més gruixut i no s'esvaeix.

En segon lloc, la superfície d'una bona cassola és brillant i uniforme, sense partícules de sorra que sobresurten, i això demostra que l'argila es barreja de manera molt uniforme durant el procés de producció. Si la superfície no és llisa i se sent rugosa quan es toca, vol dir que l'argila no es barreja uniformement. Això vol dir que hi ha moltes bombolles a l'argila durant el procés de cocció, i ambdós tipus de cassoles són propensos a trencar-se quan s'utilitzen.

Tres voltes: una bona cassola té una estructura raonable, un cos ben proporcionat i és molt estable quan es col·loca sobre una superfície plana. No tremolarà. La tapa es pot girar lleugerament si s'ajusta perfectament a la boca de l'olla, vol dir que no hi ha cap problema amb l'estructura de la cassola.

En quart lloc, escoltar el so Hi ha certes regles per escoltar el so. Agafeu la cassola amb la mà (nota, subjecteu-la, no agafeu-la) i després toqueu suaument la cassola amb la tapa. Hi ha petites esquerdes a l'arròs dins de la cassola si s'escolta un brunzit molt curt, llavors pot haver-hi petites esquerdes a l'interior de la cassola.

Com s'ha d'escollir una cassola? Si escolliu d'aquesta manera, podeu triar la cassola que més us convingui per fer la sopa. El gust de la sopa serà més deliciós si feu servir una cassola per fer-hi uns fideus d'arròs i una mica de salsa de tomàquet.

<<:  Quin és el mètode del torniquet per aturar l'hemorràgia?

>>:  Quines són les funcions del punt d'acupuntura Xuehai?

Recomanar articles

Què tal Kaba? Comentaris de Kaba_Kaba i informació del lloc web

Kaba_Què és Kaba? Kaba és un proveïdor de control ...

Puc rebre una vacuna de reforç de la vacuna contra la ràbia?

Algunes persones poden haver perdut l'hora de...

Quina diferència hi ha entre llimona perfumada i llimona normal?

El perfum de llimona i la llimona són fruites com...

Quins són els perills dels nòduls tiroïdals?

La glàndula tiroide és una glàndula important del...

Com tractar els primers auxilis de l'infart de miocardi

Els pacients amb infart de miocardi són molt freq...

Causes i símptomes de la tiroïditis subaguda

La tiroiditis subaguda és bastant perjudicial per...

Quins són els beneficis de beure pela de Donggua remullada amb aigua?

El meló d'hivern és una verdura habitual. Es ...

Test de depressió, aquest conjunt de preguntes és realment precís

La depressió és una malaltia mental més difícil. ...

Puc beure cafè instantani caducat?

Molta gent té l'hàbit de quedar-se despert fi...

El smog de l'aire és tòxic?

A mesura que les nostres fàbriques i empreses aug...

Quins són els mètodes d'autoajuda per a la fallada de l'ascensor

Hi ha moltes coses a la vida que no són satisfact...