Com triar una bona cassola?

Com triar una bona cassola?

A moltes persones els agrada utilitzar olles de fang per fer els seus propis aliments, però si l'olla de fang no està ben seleccionada, és molt probable que es trenqui quan es bull la sopa, cosa que definitivament no és bona per bullir la sopa.

A primera vista, una bona cassola té un color relativament uniforme, una textura llisa sense impureses i sense porus especialment grans ni color d'esmalt desigual. En general, les cassoles que s'han glasat a altes temperatures són millors, ja que no es descompondrà cap ingredients nocius després de l'escalfament. El millor per cuinar aliments. El cos de l'olla que s'ha esmaltat a alta temperatura sembla més gruixut i no s'esvaeix.

En segon lloc, la superfície d'una bona cassola és brillant i uniforme, sense partícules de sorra que sobresurten, i això demostra que l'argila es barreja de manera molt uniforme durant el procés de producció. Si la superfície no és llisa i se sent rugosa quan es toca, vol dir que l'argila no es barreja uniformement. Això vol dir que hi ha moltes bombolles a l'argila durant el procés de cocció, i ambdós tipus de cassoles són propensos a trencar-se quan s'utilitzen.

Tres voltes: una bona cassola té una estructura raonable, un cos ben proporcionat i és molt estable quan es col·loca sobre una superfície plana. No tremolarà. La tapa es pot girar lleugerament si s'ajusta perfectament a la boca de l'olla, vol dir que no hi ha cap problema amb l'estructura de la cassola.

En quart lloc, escoltar el so Hi ha certes regles per escoltar el so. Agafeu la cassola amb la mà (nota, subjecteu-la, no agafeu-la) i després toqueu suaument la cassola amb la tapa. Hi ha petites esquerdes a l'arròs dins de la cassola si s'escolta un brunzit molt curt, llavors pot haver-hi petites esquerdes a l'interior de la cassola.

Com s'ha d'escollir una cassola? Si escolliu d'aquesta manera, podeu triar la cassola que més us convingui per fer la sopa. El gust de la sopa serà més deliciós si feu servir una cassola per fer-hi uns fideus d'arròs i una mica de salsa de tomàquet.

<<:  Quin és el mètode del torniquet per aturar l'hemorràgia?

>>:  Quines són les funcions del punt d'acupuntura Xuehai?

Recomanar articles

No pensis que la teva cara està inflada perquè beu massa aigua

Sovint, menjar aliments picants i greixos, no pre...

Què causa l'augment dels moviments intestinals?

L'augment de la freqüència de les deposicions...

La fruita del drac "curta, gruixuda i grossa" està a punt de tornar!

Quin tipus de fruita del drac és la més deliciosa...

Què és la tiña?

Recentment, molts pares han descobert que els cab...

Què he de fer si hi ha dolor a la massa del pit?

El dolor dels grumolls durs al pit és bastant sev...

Què causa els ulls saltats? Quins són els factors de la malaltia?

Els globus oculars que sobresurten poden tenir un...

Encara es poden utilitzar els preservatius caducats?

Actualment, hi ha molts mètodes anticonceptius, c...

Com utilitzar la màquina de cafè

A mesura que el ritme de la societat s'accele...

Què és el mesotelioma pleural?

Sempre hi ha diverses malalties que afecten els c...

Què tal Failblog? Ressenyes de blocs fallits i informació del lloc web

Què és Failblog? Fail Blog és un blog de vídeo nor...

Què fer si tens molta caspa i picor

Parlant de caspa, crec que moltes persones l'...

Es pot curar el sagnat de la mucosa nasal?

Si la mucosa nasal sagna, pot ser causada per mol...

Què tal Gatorade? Comentaris de Gatorade i informació del lloc web

Què és el lloc web de Gatorade? Gatorade és una fa...