El raïm és un tipus de fruita que a la gent li agrada molt menjar. El raïm és especialment ric en nutrients, dolç i sucosa, sobretot a la tardor, que és la millor època per menjar-ne. Els raïms a la tardor estan totalment madurs, així que són els més deliciosos. Tot i que el raïm és bo, moltes persones tenen por de menjar-ne quan tenen refredat o febre perquè creuen que el raïm és un aliment fred i els preocupa que menjar-ne empitjori la seva condició. Els raïms són adequats per menjar quan es té un refredat o febre. El raïm conté suficient aigua i potassi, que pot reposar l'aigua i el potassi perduts pel refredat i la febre. "Shennong's Herbal Classic" registra que "el raïm té un sabor dolç i suau, pot curar la humitat i l'artritis dels tendons i els ossos, reposar el qi, augmentar la força i enfortir la voluntat, fer que la gent estigui grassa i sana, resistent a la gana i capaç de suportar el vent i el fred. Menjar-los durant molt de temps pot fer que la vida del cos s'allargui i allarga les pells", que té sentit. Com que molts dels nutrients característics del raïm es troben a la pell, la funcionalitat del suc de raïm és molt inferior a la de la pell del raïm que s'escup. Per tant, es recomana menjar raïm amb la pell tant com sigui possible. 1. Síndria La síndria és de naturalesa freda i de sabor dolç. Té els efectes d'eliminar la calor de l'estiu, alleujar la inquietud i la set, i afavorir la micció. Quan un refredat empitjora, apareixeran símptomes com ara febre alta, set, mal de coll i orina groga o vermella. Menjar una síndria pot alleujar els símptomes relacionats i ajudar a curar el refredat. Després d'una febre alta i de suar abundantment, si no mengeu ni beveu, és fàcil provocar un desequilibri electròlit. El millor és menjar síndria o beure suc de síndria acabat d'esprémer, que pot ajudar a reduir la febre, reposar els líquids corporals, reduir la inflor i afavorir la diuresi. A l'estiu calorós, quan els nens tenen febre, podeu utilitzar la pell de síndria per fer farinetes o meló d'hivern i llavors de coix per bullir aigua per alleujar la calor, promoure el líquid corporal i eliminar la humitat. 2. Pera Les peres són de naturalesa fresca, de gust dolç i poden promoure la salivació, eliminar la calor i resoldre la flegma. Té un efecte important per alleujar els símptomes com el vent-calor, el fred, la febre, la boca seca, la tos i l'esput. Les peres contenen més sucres i múltiples vitamines, que són fàcilment absorbides pel cos humà, augmenten la gana i tenen un efecte protector sobre el fetge. Els pacients amb fred-calor del vent poden utilitzar una pera crua, rentar-la, tallar-la a trossos amb la pell, afegir sucre de roca i guisar-la en aigua per prendre per via oral, que tindrà un bon efecte terapèutic. Les peres tenen l'efecte de netejar la calor, alleujar la tos i reduir la flegma, però com que són fruites fresques, no són efectives per a la tos que es produeixen inicialment per refredats, i fins i tot poden agreujar la tos. 5. Poma Ja en l'antic Egipte, la gent considerava les pomes no només com un aliment, sinó també com una medicina. Les investigacions canadenques mostren que el suc de poma té un efecte poderós per matar virus infecciosos en provetes, i les persones que mengen més pomes tenen molt menys probabilitats de refredar-se que les que no mengen pomes o mengen menys pomes. Alguns científics i metges anomenen les pomes "fruita saludable a tot arreu" o "médec general". Pots menjar pomes quan tinguis refredat o febre. Les pomes són riques en vitamina C, que pot prevenir els refredats i millorar la resistència a les malalties. Quines fruites has de menjar quan tens refredat o febre? El suc de poma fresc és una bona opció. Això es deu al fet que el suc de poma conté una gran quantitat de vitamina C, que pot complementar les necessitats nutricionals del cos alhora que neutralitza les toxines del cos. 6. Kiwi El kiwi és ric en vitamina C, que té l'efecte de millorar la immunitat. Al mateix temps, els polisacàrids continguts en el kiwi tenen la capacitat de prevenir infeccions bacterianes. El kiwi daurat conté més vitamina C i vitamina E que el kiwi verd i pot alleujar els símptomes del refredat. Menjar més kiwis pot augmentar la ingesta de vitamina C, que és molt útil per resistir els refredats. No obstant això, no és adequat per a persones amb deficiència de melsa, excrements fluixos, refredats, malària, disenteria fred-humitat, gastritis crònica, dismenorrea, amenorrea i diarrea en nens. 7. Taronja Les taronges contenen un alt nivell de vitamina C, aproximadament un 30% més que les fruites normals. Si vols mantenir-te allunyat dels refredats i la grip a l'hivern, la manera més senzilla i eficaç és menjar més taronges. Les taronges són conegudes com una manera fantàstica de potenciar el sistema immunitari humà i resistir les malalties, i el seu efecte no és menor que el de la medicina del refredat. |
<<: L'eficàcia del Gynostemma pentaphyllum i el te de dàtils vermells
>>: Quins són els efectes de l'arrel de kudzu, les llavors de lotus i la pols de mongeta mungo?
Avui dia, tothom s'enfronta a més i més press...
En l'actualitat, cada vegada hi ha més person...
La insuficiència cardíaca és una malaltia cardiov...
L'anomenada tinea manuum i tinea pedis és en ...
Moltes persones tenen problemes d'acne De fet...
A la vida real, la majoria dels nostres amics han...
Quan les persones arriben a una certa edat, creix...
Què és el Lewis and Clark College? Lewis & Cla...
Amb la millora contínua de la modernització, el n...
En la nostra vida diària ocupada, és inevitable q...
Quan la gent té un refredat i tos, sempre se sent...
1. Les celles i la longevitat Les celles reben el...
Tothom està familiaritzat amb el pol·len. El pol·...
Avui en dia, adults, nens i adolescents tenen dol...
Què és WpRecipes? WpRecipes és un lloc de bloc per...