Perquè sovint mengem moniatos, però poca gent pot veure els seus llocs autòctons. Els moniatos tenen fulles a la part superior i les moniatos a la part superior també es poden menjar s'utilitza per sofregir, fer sopes i molts altres mètodes. Els efectes específics i els mètodes comestibles de les fulles de moniato són els següents : Les proves mostren que cada 100 grams de fulles fresques de moniato conté 2,28 grams de proteïna, 0,2 grams de greix, 4,1 grams de sucre, 16 mil·ligrams de potassi mineral, 2,3 mil·ligrams de ferro, 34 mil·ligrams de fòsfor, 6,42 mil·ligrams de vitamina C2 i 6,42 mil·ligrams de carotè. En comparació amb les verdures comunes, el seu contingut en minerals i vitamines és superior, i el seu contingut en carotè és fins i tot superior al de les pastanagues. Per tant, el Centre Asiàtic d'Investigació de Verdures ha catalogat les fulles de moniato com a varietat vegetal d'alta nutrició, anomenant-la la "Reina de les Verdures". En els darrers anys, hi ha hagut una "febre de la fulla de la patata dolça" a Europa, Amèrica, Japó, Hong Kong i altres llocs. Els aliments elaborats amb fulles de moniato fins i tot es serveixen a les taules d'hotels i restaurants. A la Xina, les fulles de moniato no es venen als supermercats urbans. Després de collir moniatos, els agricultors llancen les fulles i les tiges junts als camps o les fan servir com a pinso per al bestiar. Hi ha moltes maneres de menjar fulles de moniato, i aquí teniu una breu introducció. Seleccioneu les puntes de fulles fresques i tendres, escalfeu-les amb aigua bullint i, a continuació, feu servir oli de sèsam, salsa de soja, vinagre, oli de xili, mostassa, suc de gingebre i altres condiments per fer un plat fred. També podeu sofregir les fulles de moniato amb carn de porc ratllada, que té un gust fragant i dolç amb un sabor únic. A més, les fulles de moniato es poden utilitzar per fer sopa o afegir-les a les farinetes. Els mercats japonesos venen fulles de moniato en conserva en vinagre com a guarnicions També podem afegir-hi sal per fer-les en vinagre o guarnicions per al consum. Fulles de moniato d'all Material Ingredients : 300 grams de moniato, Accessoris : 10 g d'all blanc, 30 g de pebrot vermell, Condiment : 20 g de pasta de salsa de soja, 20 g d'oli vegetal pràctica 1. Retireu les fulles de moniato, renteu-les, blanqueu-les amb aigua bullint i traieu-les. 2. Peleu i piqueu els alls, renteu-los i traieu les tiges del pebrot vermell, i piqueu-los també. 3. Aboqueu la quantitat adequada d'oli a la paella i escalfeu-la, afegiu-hi el pebre vermell i l'all picat i sofregiu-ho fins que estigui fragant, després afegiu-hi la pasta de salsa de soja i remeneu-ho bé. 4. Aboqueu-ho sobre les fulles de moniato blanquejades i remeneu-ho bé. |
>>: Les vinyes de moniato poden tornar-se més delicioses d'aquesta manera
El problema dels llavis morats no es pot ignorar ...
La dermatitis és una malaltia molt comuna, és mol...
La colecistitis és una malaltia mèdica relativame...
Quin és el lloc web de l'Organització Africana...
A la nostra vida diària i a la feina, les nostres...
Si se sent marejat al despertar-se al matí, s'...
En primer lloc, Houttuynia cordata no es pot util...
L'exercici tradicional de preservació de la s...
El desgast del genoll també s'anomena desgast...
És molt incòmode patir rinitis, especialment la r...
Què és Freebies Booth? Freebies Booth és un lloc d...
El vitiligen és una malaltia comuna de la pell, q...
La llengua és una part molt important del cos hum...
La sal és el condiment més comú de la vida. És in...
A la vida, els teus peus poden inflar-se si no te...