De fet, tant si es tracta d'okra com d'altres verdures, si es fregeixen i no es mengen la nit anterior, es convertiran en plats sobrants o per a la nit l'endemà. Si aquests plats es conserven relativament bé, generalment no hi ha cap problema per menjar-ne una mica, però si mengeu plats durant la nit amb freqüència, serà perjudicial per al vostre cos. Com que és probable que els aliments durant la nit generin bacteris o descomposin algunes substàncies tòxiques i nocives per al cos humà, no es recomana menjar menjar durant la nit amb freqüència. Tot i que es pot menjar okra durant la nit, el valor nutricional dels aliments s'ha reduït molt. Els aliments sobrants produiran nitrits Després d'entrar a l'estómac, generarà una substància anomenada NC (compost N-nitroso) en determinades condicions. No és gran cosa menjar-ne de tant en tant, però menjar restes durant molt de temps pot causar càncer fàcilment. Des de la perspectiva de la ciència dels aliments, el problema no és si emmagatzemar-lo durant la nit o no. L'essència del problema és què passa amb els plats preparats durant el procés d'emmagatzematge. El que ens preocupa és la conversió dels nitrats dels vegetals en nitrits. Aquest procés de conversió es pot aconseguir mitjançant la reductasa que es troba naturalment a les verdures, però quan les verdures s'escalfen i es cuinen, aquests enzims perden la seva activitat i aquesta via queda tallada. Una altra via és l'acció dels bacteris. Originalment, les verdures es cuinaven i els bacteris que contenien gairebé es mataven. Tanmateix, durant el procés de menjar, alguns bacteris dels escuradents entraran a les restes durant el procés d'emmagatzematge, també poden entrar alguns bacteris de l'aire. Les verdures cuites són més adequades per als bacteris i, en condicions adequades, creixeran en gran quantitat, i els nitrats es poden convertir en nitrits durant el procés de creixement. De fet, els aliments durant la nit produiran més o menys nitrits i menjar-los amb freqüència pot causar càncer. A més, les vitamines contingudes en els plats durant la nit es perdran en grans quantitats durant el procés d'escalfament repetit, de manera que tornar-les a menjar no aconseguirà el propòsit de reposar la nutrició del cos. El gust de les restes de menjar no és tan bo com la primera vegada, per la qual cosa no es recomana menjar les restes de menjar. |
<<: Quin tipus de sabates és millor portar quan es viatja?
>>: Quines plantes poden protegir de la radiació?
Crec que a la vida real, molta gent prefereix men...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Ba...
La càpsula Qing és un medicament que s'utilit...
El refredat i la tos són un dels símptomes de la ...
Moltes persones sovint tenen el pèl de les cames ...
El fetge gras és una malaltia molt freqüent, per ...
Quan ens trobem amb un incendi, hem de tapar-nos ...
Quan fa fred, les persones són més vulnerables al...
Els nens solen fer servir la força per resoldre p...
El dolor reumàtic al genoll és un fenomen comú Pe...
En el món actual on hi ha diverses malalties, en ...
Les hormones són una substància amb la qual entre...
Quan mengem crancs en un restaurant, mengem cranc...
Encara que la medicina està molt avançada avui di...
Què és Sony Computer Entertainment? Sony Computer ...