De fet, tant si es tracta d'okra com d'altres verdures, si es fregeixen i no es mengen la nit anterior, es convertiran en plats sobrants o per a la nit l'endemà. Si aquests plats es conserven relativament bé, generalment no hi ha cap problema per menjar-ne una mica, però si mengeu plats durant la nit amb freqüència, serà perjudicial per al vostre cos. Com que és probable que els aliments durant la nit generin bacteris o descomposin algunes substàncies tòxiques i nocives per al cos humà, no es recomana menjar menjar durant la nit amb freqüència. Tot i que es pot menjar okra durant la nit, el valor nutricional dels aliments s'ha reduït molt. Els aliments sobrants produiran nitrits Després d'entrar a l'estómac, generarà una substància anomenada NC (compost N-nitroso) en determinades condicions. No és gran cosa menjar-ne de tant en tant, però menjar restes durant molt de temps pot causar càncer fàcilment. Des de la perspectiva de la ciència dels aliments, el problema no és si emmagatzemar-lo durant la nit o no. L'essència del problema és què passa amb els plats preparats durant el procés d'emmagatzematge. El que ens preocupa és la conversió dels nitrats dels vegetals en nitrits. Aquest procés de conversió es pot aconseguir mitjançant la reductasa que es troba naturalment a les verdures, però quan les verdures s'escalfen i es cuinen, aquests enzims perden la seva activitat i aquesta via queda tallada. Una altra via és l'acció dels bacteris. Originalment, les verdures es cuinaven i els bacteris que contenien gairebé es mataven. Tanmateix, durant el procés de menjar, alguns bacteris dels escuradents entraran a les restes durant el procés d'emmagatzematge, també poden entrar alguns bacteris de l'aire. Les verdures cuites són més adequades per als bacteris i, en condicions adequades, creixeran en gran quantitat, i els nitrats es poden convertir en nitrits durant el procés de creixement. De fet, els aliments durant la nit produiran més o menys nitrits i menjar-los amb freqüència pot causar càncer. A més, les vitamines contingudes en els plats durant la nit es perdran en grans quantitats durant el procés d'escalfament repetit, de manera que tornar-les a menjar no aconseguirà el propòsit de reposar la nutrició del cos. El gust de les restes de menjar no és tan bo com la primera vegada, per la qual cosa no es recomana menjar les restes de menjar. |
<<: Quin tipus de sabates és millor portar quan es viatja?
>>: Quines plantes poden protegir de la radiació?
Hi ha moltes maneres de provar la funció hepàtica...
Avui en dia, moltes persones solen experimentar d...
L'hèrnia intestinal petita és una malaltia re...
El dolor ocular i la inflor són molt comuns en la...
Què és Duowanguo? DWANGO és una famosa empresa inf...
El desenvolupament de l'alçada dels nens és u...
L'aparició de petites butllofes sota les ungl...
Què és Georg Fischer? Georg Fischer és un conegut ...
A la tardor, a causa del clima sec, molts amics e...
Normalment les nostres ungles són llises, però si...
Què és X-Japan? X-Japan (エックス) és una famosa banda...
Moltes persones pensen que la diabetis significa ...
Què és Shop.it? Shop.it és un lloc de compres popu...
Els amants del vi negre saben que la conservació ...
Els pacients amb edema de la mucosa nasal han de ...