La vainilla és un nou tipus de verdura per a la salut. No només és rica en nutrients, sinó que també té uns efectes excel·lents per a la salut. El gelat de vainilla casolà a l'estiu calorós serà el preferit de molta gent. És molt senzill de fer i es pot fer en pocs passos sense cap mal de cap. Mètode de gelat de vainilla casolà 1. 1. Remeneu els rovells d'ou, la llet i el sucre en una pasta de rovell d'ou Escalfeu lentament a foc lent sobre l'aigua, sense deixar de remenar durant tot el procés. La pasta és espessa (la part posterior d'una cullera es pot cobrir amb una pasta espessa, i no desapareixerà immediatament després de ser ratllada amb una ungla). 2. Barrejar la vainilla en pols amb una mica d'aigua i afegir-la al líquid del rovell d'ou. 3. Munteu lleugerament la nata. A continuació, afegiu-lo al líquid de rovell d'ou refredat, remeneu-lo uniformement, poseu-lo en un recipient apte per al congelador amb tapa i congeleu-lo a la nevera. 4. Traieu-ho cada mitja hora i doneu-li la volta amb una cullera. Estarà llest per menjar en unes 3 hores. Finalment, es va decorar amb arròs de xocolata de colors. Mètode de gelat de vainilla casolà 2 1. Separem primer el rovell de l'ou i la clara, afegim sucre blanc al rovell i barregem bé. Les clares no serveixen per a res i es poden guardar per sofregir. 2. Afegiu unes gotes d'extracte de vainilla i barregeu bé. Si teniu beines de vainilla de Madagascar, poseu-hi unes llavors de vainilla per obtenir un gust més autèntic. 3. Aboqueu la llet en una cassola i escalfeu-la quan comencin a aparèixer petites bombolles a la vora de la cassola. L'olla per bullir la llet és una olla plana de neu japonesa a finals d'aquest mes s'organitzarà una altra compra de grup. 4. Aboqueu-ho al bol de rovell d'ou anterior i remeneu-ho bé. 5. Aboqueu l'ou barrejat i el líquid de llet a l'olla petita i escalfeu-lo a 83-85 graus Si us plau, feu servir un termòmetre per mesurar la temperatura. 6. Si no tens termòmetre, cal observar amb atenció Quan la barreja d'ou i llet comenci a fer-se espessa, submergeix-la amb una espàtula i passa els dits per l'espàtula Ja està fet quan es formen línies clares i no cau res pels costats. 7. Prepareu un recipient gran amb cubs de gel amb antelació. Poseu l'ou escalfat i el líquid de llet a la conca immediatament. 8. Quan es refredi a la temperatura ambient normal, podeu cobrir-lo amb un embolcall de plàstic i posar-lo a la nevera perquè es refredi. Recordeu cobrir la superfície del líquid amb embolcall de plàstic per evitar que es formi una crosta a la superfície quan es refrigera. 9. A continuació, podeu muntar la nata abans de muntar-la. Després, quan vegeu els patrons, ja està feta. 10. Passades dues hores, barregeu la llet d'ou i la nata. Si voleu fer gelats de fruites d'altres sabors, podeu afegir-los en aquest pas. Per exemple, puré de mango, trossos de maduixa, xips de xocolata o durian, matcha en pols, etc. 11. Si teniu una màquina de gelat, només heu de posar el líquid de gelat barrejat a la màquina. Quan la màquina acabi de funcionar, podeu començar a menjar. |
<<: Què fer amb un trauma tancat
>>: Gelat de llet fresca, el valor nutricional no es pot ignorar
Les cases recentment renovades sovint tenen resid...
Els nòduls tiroïdals alts són una malaltia que ca...
L'adormiment a les mans i a la cara no és una...
Després de tallar els pebrots, si no fan res espe...
Molta gent pensa que l'acne i els grans són l...
La tiroiditis subaguda és el tipus de malaltia ti...
Molts nois adolescents tenen molt d'acne a la...
L'aparició de conjuntivitis afectarà inevitab...
La bona qualitat del son és la base per garantir ...
L'estómac i els intestins són un dels teixits...
No poder adormir-se a la nit és una cosa especial...
Què és GrubHub? GrubHub és una empresa nord-americ...
Sèsam negre: Té l'efecte d'humitejar els ...
Sigui quina sigui la malaltia, tothom sap que ana...
La suplementació de calci és el més important per...