L'acumulació de factors com l'alimentació irregular, l'estrès elevat i l'estrès ha provocat que les persones pateixin problemes estomacals. Si l'estómac no està en bon estat, res no té un bon gust i, per descomptat, el cos es veurà afectat, com hem de nodrir l'estómac? A què he de prestar atenció si tinc mal estómac? De fet, si tens un mal estómac, res té un bon gust i també afecta l'absorció de nutrients. Per tant, les persones amb mal estómac haurien de prestar atenció al condicionament. La manifestació més directa d'un mal d'estómac és sentir-se inflat durant tot el dia, sensació de vòmits incòmodes en pressionar l'estómac, deposicions poc freqüents, només un cop cada dos o tres dies, i pèrdua de gana. Els símptomes greus dels problemes d'estómac són: dolor d'estómac, àcid estomacal, inflor, soroll intestinal, nàusees, diarrea, restrenyiment i sensació d'augment de l'àcid estomacal o d'ompliment a l'estómac. De fet, el mal alè i la capa negra de la llengua són manifestacions d'un mal estómac. Què he de menjar per nodrir el meu estómac si tinc un mal estómac? En primer lloc, hauríeu de menjar més pasta com a aliment bàsic, i menjar fideus molt suaus. Intenta menjar menys arròs, especialment arròs molt dur. En segon lloc, beu farinetes amb regularitat, especialment farinetes de mill. En tercer lloc, intenteu menjar verdures lleugeres. Receptes recomanades per nodrir l'estómac 1. Sopa matinal nutritiva d'estómac Ingredients: 50 grams de dàtils vermells, 20 capolls de cuc de seda amb pupes de cuc de seda i la quantitat adequada de sucre blanc. Mètode: 1. Poseu els dàtils vermells rentats i els capolls de cuc de seda a l'olla i afegiu-hi 800 grams d'aigua. 2. Després de bullir, deixeu coure a foc lent durant 15 minuts. 3. Filtreu el suc en un bol gran i afegiu-hi sucre al gust. Eficàcia: La sopa és dolça i deliciosa, nodreix l'estómac i la melsa, humiteja els pulmons i produeix líquids corporals. 2. Entrepà de morera Ingredients: una mica de pa a rodanxes (en blanc o salat), 1 ampolla de moreres en conserva. Mètode: 1. Obriu la llauna de moreres, treu de 3 a 4 moreres i poseu-les sobre el pa. 2. Agafeu unes quantes cullerades de suc de morera, aboqueu-lo uniformement sobre les llesques de pa i doblegueu les llesques de pa per la meitat. Eficàcia: no només nodreix l'estómac, sinó que també millora la vista, neteja el fetge i enforteix el cervell. 3. Menja farinetes que nodreixen l'estómac al matí i al vespre Ingredients: 50 grams d'arròs polit, 10 dàtils, 20 grams de llavors de lotus. Mètode: 1. Remullar les llavors de lotus en aigua tèbia fins que estiguin toves, treure el nucli, rentar l'arròs i el jujube. 2. Poseu els tres ingredients en una olla, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua, deixeu-ho bullir a foc fort i deixeu-ho coure a foc lent fins que es converteixi en farinetes. 3. Salpebreu al vostre gust i consumiu al matí o al vespre. Eficàcia: Nodreix l'estómac i la melsa, i també pot prevenir i tractar l'anèmia per deficiència de ferro. Al mateix temps, si teniu mal estómac, heu de parar atenció als següents aspectes: 1. Menja a hores regulars i en quantitats regulars cada dia, i no mengis en excés, si les condicions ho permeten, el millor és menjar àpats petits amb freqüència, de 5 a 7 àpats al dia. 2. Trieu aliments rics en vitamines B, vitamina A i vitamina C l'aliment bàsic ha de ser la pasta. 3. Podeu triar cuinar al vapor, bullint, escaldant, guisat, estofat i estofat. No és aconsellable processar els aliments fregint, fregint, sofregit, en vinagre i barrejant en fred. 4. Has d'estar de bon humor a l'hora de menjar, mastegar lentament i a fons per facilitar la digestió; 5. Eviteu aliments que tenen una estimulació mecànica i química excessiva. L'estimulació mecànica augmenta el dany a la mucosa i destrueix la barrera de la mucosa gàstrica, com ara cereals gruixuts, api, porros, verdures de neu, brots de bambú i fruits secs. 6. Trieu menjars equilibrats d'alt valor nutricional, suaus i fàcils de digerir, com la llet, els ous, la llet de soja, el peix, la carn magra, etc., que s'han de processar i cuinar per fer-los suaus, fàcils de digerir i no irritants al tracte gastrointestinal al mateix temps, complementen la calor suficient, proteïnes i vitamines; El contingut anterior és la introducció de l'editor sobre com nodrir l'estómac i alguns aspectes que necessiten atenció, espero que sigui útil per a la gent. A més, es recorda que després d'ajustar l'estómac, les persones amb estómacs febles han de prestar atenció a la seva dieta. Aquesta és l'única manera de garantir la salut del cos. |
<<: Quins són els símptomes de la caiguda de les parpelles en dones de mitjana edat?
>>: Quin tipus de te nodreix l'estómac?
El subpendimoma és una malaltia poc freqüent en l...
Què és Baylor College of Medicine? Baylor College ...
Els ous salats en vinagre són una manera habitual...
Les fractures d'esclat lumbar són causades pr...
Quin és el lloc web de la Universitat Meiji al Jap...
L'oli de sèsam és un condiment que utilitzem ...
La malaltia hepàtica afecta seriosament la salut ...
Potser molts homes i dones adults coneixen el pro...
La cirrosi hepàtica és una malaltia que actualmen...
Els llocs més comuns dels lipomes subcutani són l...
Quan la gent esmenta la paraula "nano",...
En els darrers anys, la gent és cada cop més afic...
Quina és la pàgina web de Prologis Group? Global L...
Quan es tracta d'acne, el que fa por no és l&...
Els tumors pancreàtics són relativament perilloso...