Cada vegada hi ha més diabètics que poden provocar símptomes com micció freqüent, fatiga, pèrdua de gana i pèrdua de pes. 1. Símptomes (1) Micció freqüent, pell seca i deshidratació (2) Set extrema (3) Nàusees, vòmits, molèsties abdominals (4) Anorèxia, pèrdua de pes, debilitat (5) Batecs cardíacs ràpids i respiració lenta i profunda (6) Augment del valor de la prova de sucre en sang (7) La prova de sucre a l'orina és positiva. 2. El dany del sucre en sang alt 1. En circumstàncies normals, el cos humà pot assegurar l'equilibri entre la font i la destinació del sucre en sang mitjançant dos sistemes reguladors principals: la regulació hormonal i la regulació neuronal, de manera que el sucre en sang es mantingui a un cert nivell. No obstant això, sota els efectes combinats de factors genètics (com antecedents familiars de diabetis) i factors ambientals (com dieta poc raonable, obesitat, etc.), les dues funcions reguladores principals es veuen alterades, donant lloc a un augment dels nivells de sucre en sang. Aleshores, quins són els perills de l'alt nivell de sucre en la sang? 2. El dany de l'alt nivell de sucre en la sang: el sucre en sang elevat a curt termini i una vegada no causa danys greus al cos humà. Per exemple, els nivells de sucre en sang elevats a curt termini poden ocórrer quan estàs sota estrès, emocionat o molt nerviós també es poden produir nivells elevats de sucre en sang a curt termini quan consumeixes una gran quantitat de sucre alhora, els nivells de sucre en sang tornen a la normalitat; No obstant això, el sucre en sang elevat a llarg termini pot causar lesions en diversos teixits i òrgans de tot el cos, provocant l'aparició de complicacions agudes i cròniques. Com ara insuficiència pancreàtica, deshidratació, desequilibri electròlit, deficiència nutricional, disminució de la resistència, alteració de la funció renal, neuropatia, lesions de fons, etc. Controlar la hiperglucèmia és imprescindible. 3. La salut humana està estretament relacionada amb l'estabilitat del medi extern (com l'aire i l'aigua) i el medi intern (com la sang i el líquid dels teixits). El sucre en sang elevat destrueix l'entorn intern del cos, provocant una sèrie de canvis patològics bioquímics i afectant les funcions de diversos òrgans. D'això es pot veure que els diabètics, sota la guia d'un metge, haurien d'estabilitzar activament i proactivament el sucre en sang a nivells normals per prevenir o retardar l'aparició de complicacions. |
<<: El sucre en sang en dejuni és normal, compte amb la diabetis
>>: Què fer si estàs feble i estàs suant? Prendre suplements científicament
És possible que molts amics no estiguin familiari...
En general, l'estiu és una estació amb una in...
Hi ha molts símptomes del peu d'atleta, com a...
Quant al temps que pot viure un pacient amb cànce...
Què és Coursera? Coursera és un lloc web que ofere...
L'ús de Xanthium sibiricum per tractar la rin...
Per diversos motius, moltes persones han d'ex...
Els efectes de quedar-se despert fins tard, la fa...
Quin és el lloc web dels grans magatzems Shinsegae...
La capsantina, també coneguda com a capsantina i ...
La fibra dietètica és un tipus d'hidrats de c...
Què és el Consell Internacional d'Esports Mili...
Les ungles poden reflectir la salut d'una per...
La gent té somni després de dinar, sobretot a la ...
Encara que el restrenyiment no és una malaltia gr...