Per eliminar l'escala, moltes persones utilitzen molts mètodes, però abans d'utilitzar aquests mètodes, també hauríeu de prestar atenció a si aquest mètode és segur i eficaç. Ara moltes persones utilitzen àcid acètic per eliminar l'escala, de manera que hauríeu de prestar atenció i comprendre si la tecnologia d'àcid acètic té aquest efecte en l'eliminació de l'escala, i quin és el principi d'eliminació de l'escala. L'àcid acètic, també conegut com àcid acètic (36%-38%) i àcid acètic glacial (98%), té la fórmula química CH3COOH. És un àcid monobàsic orgànic i el component principal del vinagre comestible. L'àcid acètic anhidre pur (àcid acètic glacial) és un sòlid higroscòpic incolor amb un punt de congelació de 16,6 °C (62 °F). El contingut d'àcid acètic en el vinagre és extremadament baix i la seva capacitat per eliminar les incrustacions és deficient. A més, quan bulleu el vinagre, la seva concentració és encara més baixa després de l'ebullició, una mica d'àcid acètic s'evapora i la seva capacitat d'eliminar es reduirà considerablement. Es recomana utilitzar un descalcificador especial d'acer inoxidable. També podeu provar el següent mètode: ① Descalcificació de l'olla bullint moniatos: poseu més de la meitat d'olla de moniato, ompliu-lo d'aigua i cuini els moniatos la propera vegada que bulliu aigua, no hi haurà acumulació d'escales. Però aneu amb compte de no fregar la paret interior de la tetera després de bullir els moniatos, en cas contrari es perdrà l'efecte de descalcificació. Per a bullidors velles plens d'escala, després de bullir-los una o dues vegades amb el mètode anterior, no només l'escala original caurà gradualment, sinó que també evitarà que es torni a acumular. ② Utilitzeu bicarbonat de sodi per eliminar l'escala. Quan bulli l'aigua en una cassola d'alumini amb escama, afegiu-hi 1 culleradeta de bicarbonat de sodi i bulliu-ho durant uns minuts per eliminar l'escala. ③ Bulliu els ous per eliminar l'escala. L'escala de l'olla que bull l'aigua es tornarà dura i difícil d'eliminar després d'utilitzar-la durant molt de temps. Si ho feu servir per bullir ous dues vegades, obtindreu l'efecte desitjat. Els anteriors són alguns mètodes i tècniques per eliminar l'escala amb àcid acètic Després de dominar aquests mètodes i reconèixer i comprendre el problema de l'escala, crec que ara tothom hauria de saber quin mètode utilitzar per ajudar a eliminar el problema de l'escala més ràpidament si s'enfronta a l'escala a la vida. |
<<: Com eliminar l'escala d'un bullidor elèctric d'acer inoxidable
>>: L'efecte del líquid desincrustante
De vegades, els bolets secs cal posar-los en remu...
Quin és el lloc web de la Universitat Nacional de ...
Realment es poden rentar els nuclis dels coixins?...
La sopa de cap de peix de Chuan Gong Baizhi és en...
Les molles de pollastre són l'estómac del pol...
Cada vegada hi ha més persones amb miopia. Hem tr...
Els principals ingredients del xarop nutritiu de ...
Es creu que el problema de la pell de gallina a l...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Albany...
Els pits de moltes amigues no estan ben desenvolu...
Com a malaltia del sistema digestiu, la tuberculo...
Què és l'Institut Francès d'Estudis Avança...
Després de casar-se i convertir-se en parella, el...
Què és Granmafranc? Glamourflage és una famosa mar...
Quin és el lloc web del Col·legi d'Advocats de...