Aquests aliments no s'han d'embolicar amb embolcall de plàstic

Aquests aliments no s'han d'embolicar amb embolcall de plàstic

L'embolcall s'ha tornat indispensable a les nostres vides, i la gent en depèn cada cop més, sempre que se'n cobreixin verdures, fruites i restes, se sentiran més a gust. Però recentment, un estudi als Estats Units va assenyalar que no tots els aliments són adequats per utilitzar embolcall de plàstic, en realitat, alguns aliments no són adequats per ser coberts amb embolcall de plàstic, perquè això afectarà la salut.



Les pomes, les peres, la colza, els porros i altres fruites i verdures amb un alt contingut d'aigua són aptes per utilitzar embolcall de plàstic. L'ús d'un embolcall de plàstic en aquestes fruites i verdures no només pot mantenir-los frescos durant molt de temps, sinó que també pot augmentar certs nutrients. En l'estudi, els científics nord-americans van trobar que 100 grams de porro embolicats amb embolcall de plàstic tenien 1,33 mg més de vitamina C després de 24 hores que quan no s'embolicaven, i les fulles de colza i enciam en tenien 1,92 mg més.




Però els resultats experimentals de raves, cogombres i fesols van ser completament oposats. Després d'emmagatzemar durant un dia 100 grams de rave embolicat amb embolcall de plàstic, el seu contingut de vitamina C va disminuir en 3,4 mg, i el de fesols va disminuir en 3,8 mg Després de ser emmagatzemats durant un dia i una nit, la pèrdua de vitamina C dels cogombres va ser equivalent a la de 5 pomes.




El millor és no emmagatzemar els aliments cuinats, els aliments calents, els aliments grassos, especialment la carn, en un embolcall de plàstic. Quan aquests aliments entren en contacte amb l'embolcall de plàstic, els components químics del material de l'embolcall de plàstic s'evaporan i es dissolen al menjar, causant danys a la salut.




A més de l'embolcall de plàstic, els productes d'envasament d'aliments del mercat inclouen principalment caixes de conservació i bosses de conservació de productes frescos. Pel que fa a "retenció d'humitat", "preservació de la qualitat" i "preservació dels nutrients", l'embolcall de plàstic és sens dubte el més eficaç. Tanmateix, per als aliments que no són adequats per a l'embolcall de plàstic, podeu utilitzar caixes o bosses d'embolcall de plàstic.

<<:  9 estats de Weibo que no els agradaran els vostres companys de feina

>>:  Cura de la pell de la lactància materna

Recomanar articles

Quatre consells per ajudar-vos amb les cicatrius de les ungles

Les esgarrapades causades per les ungles són difí...

Quins són els tabús de la protuberància lumbar

Quan fem treballs pesats o cansats, sovint ens se...

Aquestes malalties infeccioses de la pell s'han de prevenir!

La malaltia de la pell és una malaltia relativame...

Què passa amb Wehkamp.nl? Revisió i informació del lloc web de Wehkamp.nl

Què és Wehkamp.nl? Wehkamp.nl és un lloc web compl...

La pell de poma és un bàlsam labial natural

Bàlsam labial de pell de poma per evitar l'es...

Què he de fer si tinc al·lèrgies a la pell i caspa?

Les al·lèrgies i la descamació de la pell solen s...

Què tal el premi Ig Nobel? Revisió del premi Ig Nobel i informació del lloc web

Què és el lloc web del premi Ig Nobel? Els premis ...

Què tal Citibank? Revisions de Citibank i informació del lloc web

Què és el lloc web de Citibank? Citibank (NA) és u...