Aquests aliments no s'han d'embolicar amb embolcall de plàstic

Aquests aliments no s'han d'embolicar amb embolcall de plàstic

L'embolcall s'ha tornat indispensable a les nostres vides, i la gent en depèn cada cop més, sempre que se'n cobreixin verdures, fruites i restes, se sentiran més a gust. Però recentment, un estudi als Estats Units va assenyalar que no tots els aliments són adequats per utilitzar embolcall de plàstic, en realitat, alguns aliments no són adequats per ser coberts amb embolcall de plàstic, perquè això afectarà la salut.



Les pomes, les peres, la colza, els porros i altres fruites i verdures amb un alt contingut d'aigua són aptes per utilitzar embolcall de plàstic. L'ús d'un embolcall de plàstic en aquestes fruites i verdures no només pot mantenir-los frescos durant molt de temps, sinó que també pot augmentar certs nutrients. En l'estudi, els científics nord-americans van trobar que 100 grams de porro embolicats amb embolcall de plàstic tenien 1,33 mg més de vitamina C després de 24 hores que quan no s'embolicaven, i les fulles de colza i enciam en tenien 1,92 mg més.




Però els resultats experimentals de raves, cogombres i fesols van ser completament oposats. Després d'emmagatzemar durant un dia 100 grams de rave embolicat amb embolcall de plàstic, el seu contingut de vitamina C va disminuir en 3,4 mg, i el de fesols va disminuir en 3,8 mg Després de ser emmagatzemats durant un dia i una nit, la pèrdua de vitamina C dels cogombres va ser equivalent a la de 5 pomes.




El millor és no emmagatzemar els aliments cuinats, els aliments calents, els aliments grassos, especialment la carn, en un embolcall de plàstic. Quan aquests aliments entren en contacte amb l'embolcall de plàstic, els components químics del material de l'embolcall de plàstic s'evaporan i es dissolen al menjar, causant danys a la salut.




A més de l'embolcall de plàstic, els productes d'envasament d'aliments del mercat inclouen principalment caixes de conservació i bosses de conservació de productes frescos. Pel que fa a "retenció d'humitat", "preservació de la qualitat" i "preservació dels nutrients", l'embolcall de plàstic és sens dubte el més eficaç. Tanmateix, per als aliments que no són adequats per a l'embolcall de plàstic, podeu utilitzar caixes o bosses d'embolcall de plàstic.

<<:  9 estats de Weibo que no els agradaran els vostres companys de feina

>>:  Cura de la pell de la lactància materna

Recomanar articles

La medicina tradicional xinesa pot tractar la hipertensió arterial?

La hipertensió és una malaltia crònica comuna i h...

Com nodrir l'estómac de manera eficaç?

L'estómac és vital per a la nostra salut, per...

La diferència entre les peces que modelen el cos i les bandes del ventre

A la vida, els modeladors i els cinturons del ven...

El gingebre pot curar la caiguda del cabell?

El problema de la caiguda del cabell preocupa a m...

Per què pica quan una ferida cura?

Moltes persones s'han trobat amb aquesta situ...

Què fer si els músculs dels ulls tenen espasmes

Els símptomes d'espasmes musculars oculars no...

Què he de fer si una burilla de cigarret es crema i provoca butllofes?

Les cremades i les butllofes de cigarrets són un ...

Com prevenir eficaçment el vitiligen?

El vitiligen és una malaltia relativament freqüen...

Puc menjar porros si tinc malalties de la pell?

El porro és un aliment molt comú Pot enfortir l&#...

Què causa la paràlisi facial?

No podem ignorar el problema de la paràlisi facia...

Les 10 coses més perjudicials per al teu cos

1. El cabell té més por del tint Els compostos de...

Què tal la tribuna russa? Ressenyes de Russian Tribune i informació del lloc web

Què és Russian Tribune? El diari rus Tribune (Триб...