La capsantina, també coneguda com a capsantina i oleorresina de pebrot, és un pigment natural pur extret dels pebrots. El seu color és brillant, la seva capacitat de coloració és forta, el seu color es conserva durant molt de temps i el seu efecte de simulació és bo. Com que la capsantina s'extreu dels pebrots, és inofensiva i no té gust picant quan s'afegeix als aliments. Ara permeteu-me presentar els ingredients de la capsantina. 1. La composició de la capsantina 1. La substància colorant principal del pebre és la capsantina. La capsantina és un pigment carotenoide que es troba als pebrots, que representa entre el 0,2% i el 0,5% de la pell del pebrot. Estudiosos estrangers han dut a terme investigacions en profunditat i detallades sobre els pigments carotenoides dels pebrots. S'han aïllat més de 50 carotenoides dels pebrots, dels quals se n'han identificat més de 30. Els estudis han demostrat que els components principals de la capsantina són la capsantina i la capsorubina. En termes generals, la capsantina (valor de color 10.000 unitats) té els següents indicadors mitjans: àcids grassos 80%-85%, compost principalment d'àcid linoleic, àcid oleic, àcid esteàric i àcid mirístic 0,6%-1,0% de vitamina C 0,1%-0,0% de mostra de vitamina C; carotenoides 11,2%-15,5%, compost principalment per capsantina, capsantina, R-carotè, luteïna, zeaxantina, criptoxantina, etc., dels quals capsantina i capsantina representen el 50%-60% del total. 2. El contingut de carotenoides en fruites madures de diferents varietats de pebrot varia molt La quantitat total de carotenoides, el contingut de carotenoides vermells (capsantina, capsantina) i el contingut de clorofil·la en els fruits de pebrot en diferents estadis de maduresa varien molt des de l'etapa primerenca de la fructificació fins a la maduresa total del fruit, la quantitat total de caroteno62 i 62. vegades respectivament, mentre que el contingut de clorofil·la és proper a zero quan està madur, i la proporció de vermell a groc també augmenta de 0,22 a 1,34. Per tant, els fruits de pebre vermell madurs s'utilitzen sovint per extreure capsantina. 2. Introducció a la capsantina La capsantina (soluble en aigua, soluble en oli) és un pigment natural fet a partir de pebrots mitjançant mètodes científics d'extracció, separació i refinament. Els ingredients principals són la capsantina i la capsantina, que són líquids solubles en oli de color vermell fosc amb un color brillant, un fort poder de coloració, resistència a la llum, la calor, l'àcid, l'àlcali i no es veuen afectats pels ions metàl·lics. Són solubles en olis i etanol, i també es poden processar especialment en pigments solubles en aigua o dispersables en aigua. Aquest producte és ric en betacarotè i vitamina C i té funcions per a la salut. S'utilitza àmpliament per acolorir diversos aliments i medicaments com ara productes aquàtics, carn, pastissos, amanides, conserves, begudes, etc. També es pot utilitzar en la producció de cosmètics. La qualitat del producte compleix els estàndards internacionals FAO/OMS. |
<<: Quina és la manera correcta de prendre oli de peix i lecitina?
>>: Com tractar els grans durs a les palmes
Fumar és un comportament que molta gent odia, sob...
Audició clara En la teoria de la medicina tradici...
La gamba mantis és un dels mariscs més comuns. Té...
El nas és una clau per al sentit de l'olfacte...
El xantelasma és en realitat un pegat groc format...
Què és Paderborn 07? SC Paderborn 07 és un club de...
Prova 1: El vostre balanç és prou bo? Poseu-vos e...
L'estiu és l'època en què hi ha més mosqu...
Què és la borsa saudita? La Borsa de Valors Saudit...
La inflor estomacal i la flatulència són fenòmens...
Molta gent no entén per què utilitzem els isòtops...
No es pot ignorar el problema de l'excés d...
Alguns pacients amb malalties reumàtiques de vega...
Què és Guess? Guess Watches és el producte més rep...
Els tumors neurogènics són un tipus de tumor molt...