Quins són els ingredients de la capsantina?

Quins són els ingredients de la capsantina?

La capsantina, també coneguda com a capsantina i oleorresina de pebrot, és un pigment natural pur extret dels pebrots. El seu color és brillant, la seva capacitat de coloració és forta, el seu color es conserva durant molt de temps i el seu efecte de simulació és bo. Com que la capsantina s'extreu dels pebrots, és inofensiva i no té gust picant quan s'afegeix als aliments. Ara permeteu-me presentar els ingredients de la capsantina.

1. La composició de la capsantina

1. La substància colorant principal del pebre és la capsantina. La capsantina és un pigment carotenoide que es troba als pebrots, que representa entre el 0,2% i el 0,5% de la pell del pebrot. Estudiosos estrangers han dut a terme investigacions en profunditat i detallades sobre els pigments carotenoides dels pebrots. S'han aïllat més de 50 carotenoides dels pebrots, dels quals se n'han identificat més de 30. Els estudis han demostrat que els components principals de la capsantina són la capsantina i la capsorubina. En termes generals, la capsantina (valor de color 10.000 unitats) té els següents indicadors mitjans: àcids grassos 80%-85%, compost principalment d'àcid linoleic, àcid oleic, àcid esteàric i àcid mirístic 0,6%-1,0% de vitamina C 0,1%-0,0% de mostra de vitamina C; carotenoides 11,2%-15,5%, compost principalment per capsantina, capsantina, R-carotè, luteïna, zeaxantina, criptoxantina, etc., dels quals capsantina i capsantina representen el 50%-60% del total.

2. El contingut de carotenoides en fruites madures de diferents varietats de pebrot varia molt La quantitat total de carotenoides, el contingut de carotenoides vermells (capsantina, capsantina) i el contingut de clorofil·la en els fruits de pebrot en diferents estadis de maduresa varien molt des de l'etapa primerenca de la fructificació fins a la maduresa total del fruit, la quantitat total de caroteno62 i 62. vegades respectivament, mentre que el contingut de clorofil·la és proper a zero quan està madur, i la proporció de vermell a groc també augmenta de 0,22 a 1,34. Per tant, els fruits de pebre vermell madurs s'utilitzen sovint per extreure capsantina.

2. Introducció a la capsantina

La capsantina (soluble en aigua, soluble en oli) és un pigment natural fet a partir de pebrots mitjançant mètodes científics d'extracció, separació i refinament. Els ingredients principals són la capsantina i la capsantina, que són líquids solubles en oli de color vermell fosc amb un color brillant, un fort poder de coloració, resistència a la llum, la calor, l'àcid, l'àlcali i no es veuen afectats pels ions metàl·lics. Són solubles en olis i etanol, i també es poden processar especialment en pigments solubles en aigua o dispersables en aigua. Aquest producte és ric en betacarotè i vitamina C i té funcions per a la salut. S'utilitza àmpliament per acolorir diversos aliments i medicaments com ara productes aquàtics, carn, pastissos, amanides, conserves, begudes, etc. També es pot utilitzar en la producció de cosmètics. La qualitat del producte compleix els estàndards internacionals FAO/OMS.

<<:  Quina és la manera correcta de prendre oli de peix i lecitina?

>>:  Com tractar els grans durs a les palmes

Recomanar articles

Quines són les causes de la secreció marró?

La secreció marró de les dones és causada per una...

Rentar-se la cara amb aigua amb sucre

Pot ser que hi hagi molt poques persones que util...

Quins són els mètodes per eliminar ràpidament el formaldehid?

A mesura que l'entorn de vida de les persones...

Com processar i conservar el xiclet de préssec fresc?

Molts amics pensen que el xiclet de préssec acaba...

Quins són els efectes de l'oli essencial de fusta d'agar

Cada cop hi ha més gent que sap mantenir la quali...

La deficiència renal pot causar dolor lumbar?

De fet, molts amics no saben gaire sobre la defic...

Quina diferència hi ha entre l'àcid hialurònic i l'àcid hialurònic?

La indústria de la cirurgia plàstica d'avui e...

Efectes i mètodes d'alimentació de la mel de bresca

Moltes persones no saben molt sobre la mel de pan...

Quins perjudicis té anar en bicicleta

Quins són els desavantatges d'anar en bicicle...

Quin és el tractament per a la bradicàrdia?

L'electrocardiograma és sovint una prova esse...

Com fer que la pell de pollastre sigui suau? Quatre consells us recomanen

Si apareix la pell de pollastre, podem tractar-la...