L'oli de peix combinat amb lecitina té l'efecte de descompondre el greix i reduir el colesterol. Cal prendre lecitina al mateix temps que prendre oli de peix per obtenir el millor efecte. L'oli de peix pot regular la viscositat de la sang i prevenir la formació de coàguls de sang, doncs, com prendre oli de peix i lecitina? 1. El paper de l'oli de peix En sentit figurat, si l'oli de peix és "el carronyador" dels vasos sanguinis del cos, la seva feina diària és escombrar l'excés de colesterol i altres escombraries dels vasos sanguinis. En aquest moment, el "carretera" necessita un camió d'escombraries per transportar les "escombraries" fora del cos, i aquest "camió" és lecitina. 2. El paper de la lecitina Els científics també han descobert que prendre lecitina pot activar la funció cel·lular del cos, duplicant així l'eficàcia dels principals ingredients actius de l'oli de peix. Per tant, el millor és prendre la lecitina juntament amb l'oli de peix. 3. Ús correcte de la lecitina d'oli de peix: 1. Mètode científic de presa: Prendre 1-2 càpsules d'oli de peix al matí i 1-2 càpsules de lecitina al vespre 3 vegades al dia, 1-2 càpsules cada cop, després dels àpats. 2. Mètode de consum recomanat: l'oli de peix es pren millor juntament amb la lecitina, generalment el millor efecte s'aconsegueix en una proporció d'1:2 o 1:3. Una proporció d'1:3 és millor per a les persones grans. 3. Mètode d'atenció sanitària: prendre petites quantitats, com una vegada al dia, una pastilla cada vegada. Beneficis de l'oli de peix 1. A més de promoure el creixement i desenvolupament dels animals, l'oli de peix també pot estalviar bé les proteïnes. El peix és ric en energia tèrmica i el seu greix és extremadament alt en calories i pot ser ben absorbit pels animals. La pràctica ha demostrat que afegir oli de peix a la dieta de l'anguila pot millorar considerablement la taxa d'utilització dels pinsos, reduint així el cost de la cria. 2. Els fosfolípids de l'oli de peix tenen un paper molt important en el desenvolupament saludable del cervell, teixit nerviós, cor, etc. de l'animal. No només és beneficiós per a la digestió i l'absorció del greix, sinó que també és un component important de les membranes biològiques. 3. L'oli de peix no només proporciona als animals els àcids insaturats necessaris per al creixement, sinó que també afavoreix l'absorció i la utilització de vitamines. L'oli de peix pot actuar com a portador de vitamines liposolubles A, D i carotenoides per afavorir l'absorció de vitamines per part dels animals. Si consumeix oli de peix durant molt de temps, pot prevenir eficaçment malalties com l'estancament del creixement, l'edema subcutani i el sagnat. No només això, també pot reduir eficaçment les prostaglandines, augmentar el nivell de producció d'anticossos al cos, etc. |
<<: Quines són les persones adequades i les maneres de menjar Dong'e Ejiao?
>>: Quins són els ingredients de la capsantina?
El cor és la força motriu del sistema circulatori...
Amb la millora contínua dels nivells de vida de l...
Somiar és una part indispensable del procés de do...
Tenim el costum de rentar-nos la cara i de rentar...
Quin és el lloc web de Korea Telecom Corporation? ...
Quan es produeixen símptomes de mal d'esquena...
A la vida real, la humitat del cos pot provocar f...
Des de la perspectiva de la medicina tradicional ...
Quan algú allarga la mà per donar-te la mà, tu, q...
Si es produeix una ruptura capil·lar a les extrem...
La màscara de mel és una màscara de mel feta amb ...
La púrpura trombocitopènica és una malaltia de la...
Ho saps? L'"aigua" que beu té un pa...
Quin és el lloc web de Wesco Financial Corporation...
A vegades veiem que algunes persones tenen el col...