L'elaboració del te oolong és molt particular, que és el que sovint anomenem te Kung Fu, no només té requisits sobre els estris de te, sinó també sobre la temperatura de l'aigua, la qualitat de l'aigua, la quantitat de fulles de te, el temps d'elaboració i el nombre de temps d'elaboració. Només seguint aquests requisits es pot expressar millor. Per tant, si voleu que el vostre te sigui més saborós, haureu de parar atenció als punts següents: 1. Bon te, bona aigua i bons jocs de te Com diu la dita: "L'aigua és la mare del te, i la tetera és el pare del te, a més de bones fulles de te, també necessites una bona aigua i unes bones teteres per expressar plenament el seu encant". El millor és utilitzar aigua purificada o aigua mineral, i els millors jocs de te són "Yitao Jingci" (ceràmica Yixing, porcellana Jingdezhen). 2. Tipus d'olla i quantitat de te Seleccioneu el tipus de tetera segons el nombre de persones que beuen te i determineu la quantitat de te que cal afegir en funció de la capacitat de la tetera. Si les fulles de te són te oolong semiesfèric ben empaquetades, haurien d'ocupar entre 1/3 i 1/4 del volum de la tetera, si les fulles de te estan soltes, haurien d'ocupar la meitat de l'olla. 3. Requisits de temperatura de l'aigua Com que el te oolong conté determinades substàncies aromàtiques especials que només es poden desenvolupar completament en condicions d'alta temperatura, s'ha de preparar amb aigua bullint. 4. Temps de sopa El temps per fer el te també és molt important si el temps és massa curt, l'aroma de les fulles de te no sortirà. El temps de remull per a la primera elaboració de te Fujian i Taiwan Oolong és generalment d'uns 45 segons, i el segon temps d'elaboració és d'uns 60 segons, i cada temps d'elaboració posterior es pot augmentar lleugerament en uns 10 segons. El temps d'elaboració del te oolong del nord de Fujian i Chaozhou és molt més ràpid, i la primera elaboració només triga 15 segons. 5. Temps d'elaboració En general, tres vegades és el millor moment per preparar te verd, mentre que es diu que "la fragància perdura després de set cerveses" per al te oolong si es prepara de la manera correcta, cada olla es pot preparar més de set vegades. D'això es pot veure que si voleu mostrar completament l'encant del te oolong, heu d'assegurar-vos que l'aigua estigui bullint, això permetrà que l'aroma del te oolong s'evapori completament, permetent a la gent percebre la bellesa del te oolong des de múltiples angles d'olor, gust i visió. Si esteu interessats, també podeu llegir la introducció anterior amb atenció, preparar-vos una mica de te oolong i gaudir del vostre gust de la vida! |
>>: Quins són els tipus de te oolong?
En el nostre dia a dia, quan cuinem, és inevitabl...
Els càlculs biliars són una malaltia clínica habi...
Hi ha molts enzims en el cos humà. La transaminas...
No sé si saps sobre l'anèmia No és una malalt...
Quan es tracta de pòlips nasals, si s'adopta ...
El grup principal de persones que pateixen mol·lu...
Avui en dia, moltes persones necessiten alimentar...
A la vida diària, es pot dir que les màscares s...
Les varius a les extremitats inferiors són una ma...
Què és el lloc web de Hayamizu Mokomichi? Mocomich...
El clorur de sodi de betahistina és un fàrmac per...
Les mantes elèctriques són indispensables per a l...
Gairebé tothom té un o dos lunars al cos, però co...
La gent moderna presta més atenció a la preservac...
El fenomen de la menstruació sovint fa que les do...