Serà especialment satisfactori fer un deliciós gelat de llet fresca a casa a l'estiu. El procés d'operació és molt senzill i es pot fer en 7 passos. Cal tenir en compte que s'ha d'abocar el midó de blat de moro i el sucre a l'olla de la sopa i s'ha d'abocar lentament la llet sense cap grumoll. 1. Mètode de producció 1. Dissoleu la llet en pols amb aigua tèbia i remeneu-ho uniformement, afegiu-hi la llet condensada, remeneu-ho bé i reserveu-ho. 2. Aboqueu el midó de blat de moro i el sucre en una olla de sopa i barregeu-los lentament la llet mentre remeneu. 3. A continuació, afegiu 2 rovells d'ou i continueu remenant uniformement amb una cullera per barrejar completament els rovells d'ou i la llet. En aquest moment, la solució es torna de color groc clar. 4. Enceneu el foc i escalfeu-ho a foc mitjà, remenant mentre s'escalfa. A mesura que s'escalfa, les bombolles grans desapareixeran i la solució començarà a tornar-se a foc lent, millor. 5. Escalfeu a foc lent i continueu remenant durant 1 minut. Quan se senti espessa, apagueu el foc i deixeu-ho refredar. 6. Quan s'hagi refredat completament, remeneu-ho bé i aboqueu-lo al motlle de gelat i congelau-lo a la nevera durant més de 6 hores. 7. Abans de menjar, cal treure el motlle del gelat de la nevera i deixar-lo a temperatura ambient durant 3-5 minuts abans de desemmotllar-lo. Consells 1. La llet en pols i l'aigua de la fórmula es poden substituir directament per 500 ml de llet Si utilitzeu llet, es recomana afegir una mica de llet en pols, que augmentarà el sabor de la llet. 2. Si no teniu llet condensada, no cal afegir-la, però el gust serà més fragant després d'afegir-la. 3. Quan escalfeu la llet, no feu servir un foc massa alt i no us precipiteu. 4. Es necessita més temps per congelar el gelat Si traieu el nucli abans que es congeli, no es desemmotllarà fàcilment. 2. Valor nutricional La llet és molt nutritiva i conté una gran varietat de minerals, a més del calci que tots coneixem, també conté molt fòsfor, ferro, zinc, coure, manganès i molibdè. El més valuós és que la llet és la millor font de calci per al cos humà, i la relació calci-fòsfor és molt adequada, la qual cosa afavoreix l'absorció de calci. Els tipus són complexos, amb almenys 100 tipus, i els components principals són aigua, greixos, fosfolípids, proteïnes, lactosa, sals inorgàniques, etc. |
<<: Saps fer un gelat de vainilla casolà?
>>: Per què hi ha dos tractaments per a la calvície?
El clima és calorós a l'estiu, i a la gent li...
Què és el lloc web d'HP? Hewlett-Packard (HP) ...
El duodè és una part molt important del sistema i...
L'aspirina, un fàrmac que tots coneixem, s...
La vitamina E és un tònic amb efectes de bellesa....
Què és el lloc web del Malawi Daily Times? El Mala...
La importància de les olles a pressió és evident,...
Encara que els homes també tenen menopausa, és re...
Les hormones sexuals són una de les substàncies i...
Què és el lloc web d'Otsuka Pharmaceutical? Ot...
Parlant d'alçada, es refereix a la veritable ...
A la vida diària, els cops, les abrasions i les c...
Quin és el lloc web de la Universitat de Chosun a ...
El mal de cap, la congestió nasal i el mal de col...
Quin és el lloc web de la Universitat Soka del Jap...