Serà especialment satisfactori fer un deliciós gelat de llet fresca a casa a l'estiu. El procés d'operació és molt senzill i es pot fer en 7 passos. Cal tenir en compte que s'ha d'abocar el midó de blat de moro i el sucre a l'olla de la sopa i s'ha d'abocar lentament la llet sense cap grumoll. 1. Mètode de producció 1. Dissoleu la llet en pols amb aigua tèbia i remeneu-ho uniformement, afegiu-hi la llet condensada, remeneu-ho bé i reserveu-ho. 2. Aboqueu el midó de blat de moro i el sucre en una olla de sopa i barregeu-los lentament la llet mentre remeneu. 3. A continuació, afegiu 2 rovells d'ou i continueu remenant uniformement amb una cullera per barrejar completament els rovells d'ou i la llet. En aquest moment, la solució es torna de color groc clar. 4. Enceneu el foc i escalfeu-ho a foc mitjà, remenant mentre s'escalfa. A mesura que s'escalfa, les bombolles grans desapareixeran i la solució començarà a tornar-se a foc lent, millor. 5. Escalfeu a foc lent i continueu remenant durant 1 minut. Quan se senti espessa, apagueu el foc i deixeu-ho refredar. 6. Quan s'hagi refredat completament, remeneu-ho bé i aboqueu-lo al motlle de gelat i congelau-lo a la nevera durant més de 6 hores. 7. Abans de menjar, cal treure el motlle del gelat de la nevera i deixar-lo a temperatura ambient durant 3-5 minuts abans de desemmotllar-lo. Consells 1. La llet en pols i l'aigua de la fórmula es poden substituir directament per 500 ml de llet Si utilitzeu llet, es recomana afegir una mica de llet en pols, que augmentarà el sabor de la llet. 2. Si no teniu llet condensada, no cal afegir-la, però el gust serà més fragant després d'afegir-la. 3. Quan escalfeu la llet, no feu servir un foc massa alt i no us precipiteu. 4. Es necessita més temps per congelar el gelat Si traieu el nucli abans que es congeli, no es desemmotllarà fàcilment. 2. Valor nutricional La llet és molt nutritiva i conté una gran varietat de minerals, a més del calci que tots coneixem, també conté molt fòsfor, ferro, zinc, coure, manganès i molibdè. El més valuós és que la llet és la millor font de calci per al cos humà, i la relació calci-fòsfor és molt adequada, la qual cosa afavoreix l'absorció de calci. Els tipus són complexos, amb almenys 100 tipus, i els components principals són aigua, greixos, fosfolípids, proteïnes, lactosa, sals inorgàniques, etc. |
<<: Saps fer un gelat de vainilla casolà?
>>: Per què hi ha dos tractaments per a la calvície?
Tots sabem que el cultiu de les plantes és una co...
Si no fem atenció al manteniment de la columna lu...
Què és Hochtief? Hochtief (Hochtief; Borsa de Fran...
Crec que després d'un dia de treball dur, tot...
L'hepatitis és una de les malalties modernes ...
La caiguda del cabell és un fenomen comú a la vid...
Els tumors mesenquimàtics també s'anomenen tu...
Per al públic en general, no sap què és el mal de...
La vacuna DTP es refereix a una vacuna que prevé ...
Què és la Universitat Nacional de Seül? La Univers...
L'espondilosi cervical és una malaltia amb un...
Després del White Dew, el temps canviarà molt la ...
Si teniu una deficiència de yang, serà perjudicia...
Avui en dia, amb la creixent pressió de la societ...
Què és Ariel Bank? Aareal Bank és una coneguda ins...