Gelat de llet fresca, el valor nutricional no es pot ignorar

Gelat de llet fresca, el valor nutricional no es pot ignorar

Serà especialment satisfactori fer un deliciós gelat de llet fresca a casa a l'estiu. El procés d'operació és molt senzill i es pot fer en 7 passos. Cal tenir en compte que s'ha d'abocar el midó de blat de moro i el sucre a l'olla de la sopa i s'ha d'abocar lentament la llet sense cap grumoll.

1. Mètode de producció

1. Dissoleu la llet en pols amb aigua tèbia i remeneu-ho uniformement, afegiu-hi la llet condensada, remeneu-ho bé i reserveu-ho.

2. Aboqueu el midó de blat de moro i el sucre en una olla de sopa i barregeu-los lentament la llet mentre remeneu.

3. A continuació, afegiu 2 rovells d'ou i continueu remenant uniformement amb una cullera per barrejar completament els rovells d'ou i la llet. En aquest moment, la solució es torna de color groc clar.

4. Enceneu el foc i escalfeu-ho a foc mitjà, remenant mentre s'escalfa. A mesura que s'escalfa, les bombolles grans desapareixeran i la solució començarà a tornar-se a foc lent, millor.

5. Escalfeu a foc lent i continueu remenant durant 1 minut. Quan se senti espessa, apagueu el foc i deixeu-ho refredar.

6. Quan s'hagi refredat completament, remeneu-ho bé i aboqueu-lo al motlle de gelat i congelau-lo a la nevera durant més de 6 hores.

7. Abans de menjar, cal treure el motlle del gelat de la nevera i deixar-lo a temperatura ambient durant 3-5 minuts abans de desemmotllar-lo.

Consells

1. La llet en pols i l'aigua de la fórmula es poden substituir directament per 500 ml de llet Si utilitzeu llet, es recomana afegir una mica de llet en pols, que augmentarà el sabor de la llet.

2. Si no teniu llet condensada, no cal afegir-la, però el gust serà més fragant després d'afegir-la.

3. Quan escalfeu la llet, no feu servir un foc massa alt i no us precipiteu.

4. Es necessita més temps per congelar el gelat Si traieu el nucli abans que es congeli, no es desemmotllarà fàcilment.

2. Valor nutricional

La llet és molt nutritiva i conté una gran varietat de minerals, a més del calci que tots coneixem, també conté molt fòsfor, ferro, zinc, coure, manganès i molibdè. El més valuós és que la llet és la millor font de calci per al cos humà, i la relació calci-fòsfor és molt adequada, la qual cosa afavoreix l'absorció de calci. Els tipus són complexos, amb almenys 100 tipus, i els components principals són aigua, greixos, fosfolípids, proteïnes, lactosa, sals inorgàniques, etc.

<<:  Saps fer un gelat de vainilla casolà?

>>:  Per què hi ha dos tractaments per a la calvície?

Recomanar articles

Què passa amb Escentual? Escentual Reviews i informació del lloc web

Què és Escentual? Escentual és un conegut lloc web...

Quins són els símptomes de l'edema laringi?

L'edema laringi és un problema clínic comú. A...

Quan és el millor moment per beure te negre?

El tast de te té una llarga història al meu país,...

Què tal els Tucows? Comentaris de l'empresa i informació del lloc web de Tucows

Què és Tucows? Tucows Inc. és una empresa de serve...

Com utilitzar correctament l'armari de desinfecció

Quan utilitzeu un armari de desinfecció, heu de p...

Com fer la sopa de meló i cloïsses d'hivern?

La majoria de la gent li agrada la sopa de meló i...

Què tal Sting? Revisió de Sting i informació del lloc web

Què és Sting? Sting (traducció al xinès: Sting; no...

Quins són els beneficis d'aplicar un ènema a la cara

Moltes persones utilitzen l'ènema per eixugar...

Com eliminar les taques amb fulles de ginkgo?

La fulla de ginkgo és una planta molt comuna en l...

És millor beure iogurt al matí o al vespre?

El iogurt té els efectes d'alleujar el restre...

Què tal Hill+Knowlton? Comentaris de Hill+Knowlton i informació del lloc web

Què és el lloc web de Hill+Knowlton? Hill+Knowlton...

És dolorós drenar el vessament pleural?

La teràpia de drenatge pleural és un mètode de tr...

L'eficàcia de la castanya d'aigua salvatge

La castanya d'aigua salvatge, també coneguda ...