Serà especialment satisfactori fer un deliciós gelat de llet fresca a casa a l'estiu. El procés d'operació és molt senzill i es pot fer en 7 passos. Cal tenir en compte que s'ha d'abocar el midó de blat de moro i el sucre a l'olla de la sopa i s'ha d'abocar lentament la llet sense cap grumoll. 1. Mètode de producció 1. Dissoleu la llet en pols amb aigua tèbia i remeneu-ho uniformement, afegiu-hi la llet condensada, remeneu-ho bé i reserveu-ho. 2. Aboqueu el midó de blat de moro i el sucre en una olla de sopa i barregeu-los lentament la llet mentre remeneu. 3. A continuació, afegiu 2 rovells d'ou i continueu remenant uniformement amb una cullera per barrejar completament els rovells d'ou i la llet. En aquest moment, la solució es torna de color groc clar. 4. Enceneu el foc i escalfeu-ho a foc mitjà, remenant mentre s'escalfa. A mesura que s'escalfa, les bombolles grans desapareixeran i la solució començarà a tornar-se a foc lent, millor. 5. Escalfeu a foc lent i continueu remenant durant 1 minut. Quan se senti espessa, apagueu el foc i deixeu-ho refredar. 6. Quan s'hagi refredat completament, remeneu-ho bé i aboqueu-lo al motlle de gelat i congelau-lo a la nevera durant més de 6 hores. 7. Abans de menjar, cal treure el motlle del gelat de la nevera i deixar-lo a temperatura ambient durant 3-5 minuts abans de desemmotllar-lo. Consells 1. La llet en pols i l'aigua de la fórmula es poden substituir directament per 500 ml de llet Si utilitzeu llet, es recomana afegir una mica de llet en pols, que augmentarà el sabor de la llet. 2. Si no teniu llet condensada, no cal afegir-la, però el gust serà més fragant després d'afegir-la. 3. Quan escalfeu la llet, no feu servir un foc massa alt i no us precipiteu. 4. Es necessita més temps per congelar el gelat Si traieu el nucli abans que es congeli, no es desemmotllarà fàcilment. 2. Valor nutricional La llet és molt nutritiva i conté una gran varietat de minerals, a més del calci que tots coneixem, també conté molt fòsfor, ferro, zinc, coure, manganès i molibdè. El més valuós és que la llet és la millor font de calci per al cos humà, i la relació calci-fòsfor és molt adequada, la qual cosa afavoreix l'absorció de calci. Els tipus són complexos, amb almenys 100 tipus, i els components principals són aigua, greixos, fosfolípids, proteïnes, lactosa, sals inorgàniques, etc. |
<<: Saps fer un gelat de vainilla casolà?
>>: Per què hi ha dos tractaments per a la calvície?
Què és Escentual? Escentual és un conegut lloc web...
L'edema laringi és un problema clínic comú. A...
El tast de te té una llarga història al meu país,...
Què és Tucows? Tucows Inc. és una empresa de serve...
Quan utilitzeu un armari de desinfecció, heu de p...
La majoria de la gent li agrada la sopa de meló i...
Què és Sting? Sting (traducció al xinès: Sting; no...
Moltes persones utilitzen l'ènema per eixugar...
Què és el lloc web de Brigham and Women's Hosp...
La fulla de ginkgo és una planta molt comuna en l...
Quan l'estenosi de la columna lumbar comprime...
El iogurt té els efectes d'alleujar el restre...
Què és el lloc web de Hill+Knowlton? Hill+Knowlton...
La teràpia de drenatge pleural és un mètode de tr...
La castanya d'aigua salvatge, també coneguda ...