La majoria de la gent li agrada la sopa de meló i cloïsses d'hivern, i moltes persones els agrada tastar el deliciós sabor de la sopa de meló i cloïsses d'hivern. Sabem que cal eliminar l'olor a peix de les cloïsses abans de poder fer-ne la sopa, així que la sopa casolana de meló i cloïsses és més autèntica I si us agraden les cloïsses, podeu posar-ne més a la sopa, i el sabor també es pot fer segons les vostres preferències, així que és molt convenient. Aleshores, quina és la recepta completa de la sopa de meló i cloïsses d'hivern? Un cop hàgiu dominat el mètode de producció, podeu fer-lo en qualsevol moment. Sopa de cloïsses de meló d'hivern Ingredients 1 cullerada de vi de cuina 1 cullerada de pebre 1 cullerada de sal 0,5 culleradeta de MSG 300 g de meló d'hivern 300 g de cloïsses 2 cebolletes 1 tros petit de gingebre pràctica 1. Peleu el meló d'hivern i talleu-lo a trossos quadrats de 2 cm; rentar el gingebre i les escalunyes; 2. Rentar les cloïsses amb aigua neta, posar-les en aigua bullint, afegir sal, gingebre, escalunyes i vi de cocció per eliminar l'olor de peix; 3. Un cop obertes les cloïsses, traieu els òrgans interns i el fang; 4. Aboqueu aigua en un bol de sopa, afegiu-hi les cloïsses i coeu-les al vapor durant mitja hora fins que estiguin oloroses; 5. Afegiu els daus de meló d'hivern a la sopa, amaniu-ho amb sal, pebre i MSG, tapeu i coeu-ho al vapor durant 10 minuts més. La sopa és clara, fragant i deliciosa. Les cloïsses fresques s'han de posar en remull en aigua neta durant 8 hores, i després es pot fer la sopa després que les cloïsses hagin escopit tot el fang i la sorra. Cloïsses Meló d'hivern Gingebre Sal al gust Oli d'oliva al gust Pebre blanc al gust Essència de pollastre Cebolleta pràctica 1. Remullar les cloïsses en aigua durant un dia després de la compra perquè puguin escopir la brutícia. 2. Bulliu les cloïsses en aigua freda i traieu-les de l'aigua després que l'aigua bulli durant 1 minut. 3. Pelar la closca, rentar i reservar. 4. Peleu el meló d'hivern, renteu-lo i talleu-lo a trossos. 5. Afegiu aigua a l'olla, poseu-hi les cloïsses, talleu el gingebre a rodanxes i afegiu-hi, després deixeu-ho bullir a foc fort. 6. Quan l'aigua bulli, afegiu-hi el meló d'hivern i l'oli d'oliva, i després continueu la cocció a foc lent. 7. Apagueu el foc quan el meló d'hivern estigui cuit, afegiu-hi sal, essència de pollastre i pebre blanc, barregeu-ho bé, aboqueu-ho en un bol de sopa i empolseu amb ceba verde picada. pràctica 1. Peleu el meló d'hivern i talleu-lo a trossos quadrats de 2 cm. 2. Rentar el gingebre i les escalunyes. 3. Rentar les cloïsses amb aigua neta, posar-les en aigua bullint, afegir sal, gingebre, escalunyes i vi de cocció per eliminar l'olor de peix. 4. Un cop obertes les cloïsses, traieu els òrgans interns i el fang. 5. Aboqueu aigua al bol de la sopa, poseu-hi les cloïsses i coeu-les al vapor durant mitja hora després que estiguin fragants. 6. Afegiu daus de meló d'hivern a la sopa, amaniu-ho amb sal, pebre i MSG, tapeu i coeu al vapor durant 10 minuts més. En resum, aquesta és la recepta completa de la sopa de meló i cloïsses d'hivern. Així que els amics als quals els agrada beure sopa de meló i cloïsses d'hivern estan de gust si deseu la recepta, no us molestarà. El mètode és molt senzill, podeu fer-lo segons el vostre mètode preferit. Aleshores, la sopa de cloïsses de meló d'hivern també té cert valor nutricional. |
<<: És fàcil tractar la leucoplàquia vulvar en una fase inicial?
>>: Quines són les vies de transmissió de les malalties infeccioses?
El sèsam negre és un aliment saludable comú a la ...
La teràpia d'ones de xoc és un tractament que...
Les principals causes dels nivells elevats d'...
Què és el lloc web de l'Ontario College of Art...
Moltes persones poden haver experimentat dolor a ...
La maca és una planta de muntanya. La forma d'...
Les cicatrius són proves deixades després que els...
Un cop es produeix un mal de cap, és molt dolorós...
Crec que tothom està relativament desconegut amb ...
Gasos, inflor i dolor són les queixes més freqüen...
De vegades fem alguns plans per al dia, però saps...
Aliment tonificant renal 1: carn de gos La carn d...
La gola és un canal de respiració i alimentació m...
La gent sovint fa servir la frase "expirar p...
Els fesols morats també són un tipus comú de mong...