Quins aliments són bons per a l'èczema facial

Quins aliments són bons per a l'èczema facial

Els problemes d'èczema facial afecten i molesten moltes persones, per la qual cosa hem de prestar atenció a un tractament raonable i resoldre el problema amb el meló amarg, l'api, el porro, etc. Aquests aliments són relativament comuns i poden aconseguir bons resultats per alleujar els problemes d'èczema facial.

1. Meló amarg El meló amarg conté quinina. Té les funcions d'eliminar la calor, desintoxicar, eliminar la humitat i alleujar la picor. Es pot utilitzar per tractar toxines tèrmiques, foruncles, calor espinós, èczema i altres malalties.

2. L'api és ric en fibra, vitamina B2 i vitamina C, així com una gran quantitat de minerals i oligoelements. L'api té la funció d'eliminar la humitat i promoure la diuresi, i pot prevenir de manera efectiva la recurrència de l'èczema.

3. Cibulet El cibulet conté carotè, vitamina B, vitamina C i calci. Fòsfor, ferro, proteïnes, cel·lulosa, etc. El porro també té la funció de desintoxicar i eliminar la humitat, de manera que l'aplicació externa de suc de porro pot tractar l'èczema.

4. Tomàquets Els tomàquets són rics en vitamina A, vitamina B1, vitamina B2, vitamina C, niacina i vitamina E, també contenen àcid màlic, àcid cítric, calci, fòsfor, ferro i tomatina. Té les funcions de promoure la producció de líquids i alleujar la tos, enfortir l'estómac i la digestió, refredar la sang i calmar el fetge i eliminar la calor. L'àcid de la fruita dels tomàquets té un efecte protector sobre la vitamina C, de manera que pot complementar eficaçment la vitamina C, l'àlcali de tomàquet té efectes antibacterians i antiinflamatoris i redueix la permeabilitat vascular, de manera que l'ús extern del suc de tomàquet per tractar l'èczema pot tenir un efecte antiprurític i astringent.

5. S'aconsella als pacients amb èczema facial que mengin algunes fruites que poden actuar com a diürètics i eliminar la calor, i evitar menjar algunes fruites que estiguin seques i que puguin causar calor fàcilment. Per exemple: el durian, el mango, el longan, el litxi i altres fruites són de naturalesa calenta, per la qual cosa s'ha de menjar menys o no menjar-los per evitar empitjorar la condició. Els pacients poden menjar més fruites com la síndria i el raïm que poden eliminar la calor i la humitat, cosa que serà de gran ajuda per controlar la malaltia.

<<:  Les persones amb miopia poden unir-se a l'exèrcit?

>>:  Què fer amb el tinnitus neurològic? Aquests tractaments s'han de conèixer

Recomanar articles

Per a què serveix el pàncrees? Quatre funcions bàsiques del pàncrees

El pàncrees és un dels òrgans més importants del ...

Què he de fer si el meningioma és greu?

Les meninges són una capa de teixit membranós que...

Quines són les causes de la cirrosi colestàtica?

Les causes de l'hepatitis colestàtica són rea...

L'hepatitis B esmentada habitualment és una malaltia?

L'hepatitis B de la qual parlem sovint a la n...

Quins són els efectes de la quimioteràpia en el cos?

A la societat moderna, amb el desenvolupament de ...

Què passa si teniu radioteràpia per a la sinovitis vilonodular?

El terme llarg i difícil de pronunciar "radi...

Quins són els beneficis de la pedicura

El massatge de peus és el mètode de preservació d...

Símptomes de la queratitis amèbica

La queratitis amèbica és una nova infecció cornea...

Què he de fer si em fa mal la cintura quan mou les coses?

Les persones sempre fan part de la seva vida, com...

Quins són els perills dels productes químics per al cos humà?

Amb el ràpid desenvolupament de l'economia, l...

Com tractar la queratitis per virus de l'herpes

La queratitis del virus de l'herpes es refere...