Quins aliments són bons per a l'èczema facial

Quins aliments són bons per a l'èczema facial

Els problemes d'èczema facial afecten i molesten moltes persones, per la qual cosa hem de prestar atenció a un tractament raonable i resoldre el problema amb el meló amarg, l'api, el porro, etc. Aquests aliments són relativament comuns i poden aconseguir bons resultats per alleujar els problemes d'èczema facial.

1. Meló amarg El meló amarg conté quinina. Té les funcions d'eliminar la calor, desintoxicar, eliminar la humitat i alleujar la picor. Es pot utilitzar per tractar toxines tèrmiques, foruncles, calor espinós, èczema i altres malalties.

2. L'api és ric en fibra, vitamina B2 i vitamina C, així com una gran quantitat de minerals i oligoelements. L'api té la funció d'eliminar la humitat i promoure la diuresi, i pot prevenir de manera efectiva la recurrència de l'èczema.

3. Cibulet El cibulet conté carotè, vitamina B, vitamina C i calci. Fòsfor, ferro, proteïnes, cel·lulosa, etc. El porro també té la funció de desintoxicar i eliminar la humitat, de manera que l'aplicació externa de suc de porro pot tractar l'èczema.

4. Tomàquets Els tomàquets són rics en vitamina A, vitamina B1, vitamina B2, vitamina C, niacina i vitamina E, també contenen àcid màlic, àcid cítric, calci, fòsfor, ferro i tomatina. Té les funcions de promoure la producció de líquids i alleujar la tos, enfortir l'estómac i la digestió, refredar la sang i calmar el fetge i eliminar la calor. L'àcid de la fruita dels tomàquets té un efecte protector sobre la vitamina C, de manera que pot complementar eficaçment la vitamina C, l'àlcali de tomàquet té efectes antibacterians i antiinflamatoris i redueix la permeabilitat vascular, de manera que l'ús extern del suc de tomàquet per tractar l'èczema pot tenir un efecte antiprurític i astringent.

5. S'aconsella als pacients amb èczema facial que mengin algunes fruites que poden actuar com a diürètics i eliminar la calor, i evitar menjar algunes fruites que estiguin seques i que puguin causar calor fàcilment. Per exemple: el durian, el mango, el longan, el litxi i altres fruites són de naturalesa calenta, per la qual cosa s'ha de menjar menys o no menjar-los per evitar empitjorar la condició. Els pacients poden menjar més fruites com la síndria i el raïm que poden eliminar la calor i la humitat, cosa que serà de gran ajuda per controlar la malaltia.

<<:  Les persones amb miopia poden unir-se a l'exèrcit?

>>:  Què fer amb el tinnitus neurològic? Aquests tractaments s'han de conèixer

Recomanar articles

Les cebes poden eliminar el formaldehid?

A mesura que la consciència de la gent sobre la s...

Quin és el valor normal del nitrogen ureic i la creatinina?

Per determinar si la funció renal és normal, hem ...

Què tal Boston Scientific? Boston Scientific Reviews i informació del lloc web

Què és Boston Scientific? Boston Scientific és una...

La llengua pot revelar la força del cor

La llengua pot distingir els cinc sabors i és un ...

Control de temperatura de la nevera

Els frigorífics són un electrodomèstic comú a la ...

Com tractar les ulleres i les bosses dels ulls?

Es pot dir que tenir uns ulls grans bells i encan...

Mètodes de desintoxicació i neteja de femta

Tothom té uns hàbits de vida diferents. Algunes p...

Què fer si tens baix calci en sang

Quan es produeix una hipocalcèmia, no es pot qued...

Com menjar cornamenta de cérvol

Els beneficis per a la salut de la cornamenta de ...

3 petits hàbits abans d'anar a dormir et poden fer 10 anys més jove

Dormir és el període daurat de la bellesa, i dese...

Què és la síndrome d'apnea del son?

La síndrome d'apnea del son és un trastorn gr...