Molta gent ha menjat brots d'all en escabetx, que són boníssims i van bé amb l'arròs. Moltes persones volen saber com adobar però no saben com fer-ho. Algunes persones que saben com adobar els aliments no saben com emmagatzemar-los. Ara us explico com adobar els deliciosos brots d'all i com guardar-los perquè no es facin malbé. Per tal que tothom tasti els brots d'all adobats que han fet, és important aprendre a adobar i emmagatzemar els brots d'all. L'eficàcia i la funció de la molsa d'all 1. Efecte bactericida Els brots d'all contenen capsaicina, que té una capacitat bactericida de fins a una desena part de la penicil·lina. Té un bon efecte mortal sobre patògens i paràsits, i pot prevenir la grip, prevenir la infecció de ferides i repel·lir els insectes. L'al·licina i l'al·licina que contenen els brots d'all poden inhibir el creixement i la reproducció de bacteris com Staphylococcus aureus, Streptococcus, Shigella dysenteriae, Escherichia coli i Vibrio cholerae. 2. Prevenció de laxants i hemorroides La pell dels brots d'all és rica en fibra, que pot estimular els moviments intestinals i tractar el restrenyiment. Menjar més brots d'all pot prevenir l'aparició d'hemorroides, reduir la recurrència de les hemorroides i tenir un cert efecte terapèutic sobre les hemorroides lleus a moderades. 3. Prevenir i tractar les malalties coronàries, l'arteriosclerosi i reduir els lípids Els brots d'all són rics en vitamina C, que té efectes evidents per reduir els lípids de la sang, prevenir malalties coronàries i arteriosclerosis i prevenir la formació de coàguls sanguinis. Pot protegir el fetge, induir l'activitat dels enzims de desintoxicació de cèl·lules hepàtiques, bloquejar la síntesi de carcinògens de nitrosamina i, per tant, prevenir l'aparició de càncer. Ingredients : 500 g de brots d'all, 300 ml de vinagre, 300 ml d'aigua bullint, uns 30 grans de pebre, 2 anís estrellat, 1 culleradeta de comí, 1 tros de canyella, 1-2 fulles de llorer, 1 culleradeta de pols de cinc espècies, oli pràctica : 1. Traieu la part vella dels brots d'all, renteu-los i talleu-los a trossos petits de 2 cm. 2. Escalfeu oli en una paella, aboqueu-hi pols de cinc espècies i altres condiments i sofregiu fins que estigui fragant, aboqueu-hi 300 ml de vinagre envellit, apagueu el foc després que bulli el vinagre i aboqueu-ho en un recipient net. 3. Aboqueu 300 ml d'aigua bullint a la solució de vinagre, deixeu-ho reposar fins que la solució estigui completament refreda, després aboqueu-hi els brots d'all picats a remull Després d'uns 2-3 dies, podeu menjar-lo directament o barrejar-lo amb oli de xili. |
<<: Hi ha efectes secundaris del rentat pulmonar? Què tan difícil és el rentat pulmonar?
>>: Quant de temps es pot conservar la carn congelada a la nevera
Les coses amb què entrem en contacte cada dia a l...
El dolor articular és una malaltia amb una taxa d...
La sudoració espontània i les suors nocturns són ...
Sovint sento a alguns amics dir que experimenten ...
La glomerulonefritis latent és una malaltia amb u...
Els diferents tipus de melanoma tenen diferents s...
L'artritis hiperplàstica és una malaltia òssi...
Molta gent sempre està ocupada amb la seva feina,...
La paperera de la vostra cuina s'omple de mol...
Els glucocorticoides són un mètode de tractament ...
Moltes persones a la nostra vida tenen l'hàbi...
Quin és el lloc web del consolat general xinès a G...
La majoria dels ciutadans d'aquesta època bev...
Què és CNBC? CNBC és un canal de notícies de telev...
Dormir nu pot relaxar tot el nostre cos, garantir...