Quant de temps es pot conservar la carn congelada a la nevera

Quant de temps es pot conservar la carn congelada a la nevera

Avui en dia, moltes persones estan ocupades a la feina, de manera que compren molta carn i peix als supermercats i mercats i els posen a la nevera. Tanmateix, si la carn no es menja a la nevera durant un curt període de temps, ja que la carn és un aliment ric en proteïnes, els microorganismes poden reproduir-se fàcilment si s'emmagatzemen a la nevera i els microorganismes es poden canviar de color i es poden emetre massa temps. una mala olor i desenvolupen taques de floridura. Menjar-lo pot causar diverses malalties. Llavors, quant de temps pot durar?

1. La carn es pot emmagatzemar al congelador a una temperatura d'uns -18°C. Pot emmagatzemar carn fresca o congelada, peix, aus, així com aliments cuinats, amb un període d'emmagatzematge d'uns 3 mesos. La sala de conservació de la temperatura del gel situada a la part superior de la nevera té una temperatura d'aproximadament 0 ℃ i pot emmagatzemar carn fresca, peix, marisc, productes lactis i altres aliments. Es poden mantenir frescos sense congelar-se i es poden utilitzar en qualsevol moment.

2. De fet, si la carn fresca que compreu es col·loca al congelador sense els mètodes d'emmagatzematge adequats, com ara descongelacions repetides, la temperatura del congelador de casa no és prou alta o es deixa massa temps, també anirà malament. Com que la congelació només inhibeix temporalment l'activitat dels bacteris originals de la carn i impedeix que es multipliquin amb força, no vol dir que els bacteris ja no continuïn creixent.

3. Sobretot quan la carn passa pel procés de congelació -descongelació- i recongelació, crea oportunitats perquè els bacteris creixin. Això es deu al fet que, quan es congela, els cristalls de gel destrueixen la membrana cel·lular de la carn després de la descongelació, els nutrients de les cèl·lules sortiran i la reproducció dels bacteris es tornarà més boja si la carn es congela i es descongela repetidament, accelerarà el deteriorament de la carn.

4. Si no pots acabar la carn que has comprat alhora, l'has de dividir en trossos petits, després envasar-los per separat, i després congelar-los a la nevera per evitar treure'n un tros gran de carn per descongelar-lo, i després tornar-lo a posar al congelador si no pots acabar-lo.

<<:  Com emmagatzemar la molsa d'all en escabetx

>>:  Les butllofes a les mans són èczemes?

Recomanar articles

Puc menjar ous amb taques negres a la closca?

Els ous són un tipus d'ou que mengem sovint, ...

Com millorar la memòria

La memòria és molt important i preciosa per als h...

Quin tipus de sabates és millor portar quan aprenem a conduir?

Avui en dia, hi ha molta gent que està aprenent a...

Normes de protecció ocular d'hivern

La cura dels ulls és un problema al qual tothom h...

Quin és el valor normal del calci sèric? Quins són els impactes?

El nivell de salut del cos es pot reflectir en mo...

Quins són els símptomes i el tractament de la inflamació cardíaca?

La inflamació cardíaca és en realitat el que es c...

Què puc menjar cada dia per evitar el restrenyiment?

El restrenyiment és un problema que molesta a mol...

Com emmagatzemar el vi negre

Els amants del vi negre saben que la conservació ...

Com alleujar el restrenyiment

El restrenyiment és una paraula ben coneguda, per...

No fregueu aquestes zones amb força quan us banyeu

Banyar-se és una cosa que tothom ha de fer, sobre...

Es pot curar la urticària colestàsica?

L'urticària de la colecalcitonina és una form...

Classificació i desenvolupament dels hemangiomes capil·lars en adults

A mesura que l'entorn en què vivim es deterio...