Avui en dia, moltes persones estan ocupades a la feina, de manera que compren molta carn i peix als supermercats i mercats i els posen a la nevera. Tanmateix, si la carn no es menja a la nevera durant un curt període de temps, ja que la carn és un aliment ric en proteïnes, els microorganismes poden reproduir-se fàcilment si s'emmagatzemen a la nevera i els microorganismes es poden canviar de color i es poden emetre massa temps. una mala olor i desenvolupen taques de floridura. Menjar-lo pot causar diverses malalties. Llavors, quant de temps pot durar? 1. La carn es pot emmagatzemar al congelador a una temperatura d'uns -18°C. Pot emmagatzemar carn fresca o congelada, peix, aus, així com aliments cuinats, amb un període d'emmagatzematge d'uns 3 mesos. La sala de conservació de la temperatura del gel situada a la part superior de la nevera té una temperatura d'aproximadament 0 ℃ i pot emmagatzemar carn fresca, peix, marisc, productes lactis i altres aliments. Es poden mantenir frescos sense congelar-se i es poden utilitzar en qualsevol moment. 2. De fet, si la carn fresca que compreu es col·loca al congelador sense els mètodes d'emmagatzematge adequats, com ara descongelacions repetides, la temperatura del congelador de casa no és prou alta o es deixa massa temps, també anirà malament. Com que la congelació només inhibeix temporalment l'activitat dels bacteris originals de la carn i impedeix que es multipliquin amb força, no vol dir que els bacteris ja no continuïn creixent. 3. Sobretot quan la carn passa pel procés de congelació -descongelació- i recongelació, crea oportunitats perquè els bacteris creixin. Això es deu al fet que, quan es congela, els cristalls de gel destrueixen la membrana cel·lular de la carn després de la descongelació, els nutrients de les cèl·lules sortiran i la reproducció dels bacteris es tornarà més boja si la carn es congela i es descongela repetidament, accelerarà el deteriorament de la carn. 4. Si no pots acabar la carn que has comprat alhora, l'has de dividir en trossos petits, després envasar-los per separat, i després congelar-los a la nevera per evitar treure'n un tros gran de carn per descongelar-lo, i després tornar-lo a posar al congelador si no pots acabar-lo. |
<<: Com emmagatzemar la molsa d'all en escabetx
>>: Les butllofes a les mans són èczemes?
Els ous són un tipus d'ou que mengem sovint, ...
La memòria és molt important i preciosa per als h...
Avui en dia, hi ha molta gent que està aprenent a...
La cura dels ulls és un problema al qual tothom h...
El nivell de salut del cos es pot reflectir en mo...
A l'hivern, amb l'arribada de l'aire ...
La inflamació cardíaca és en realitat el que es c...
El restrenyiment és un problema que molesta a mol...
Els amants del vi negre saben que la conservació ...
El restrenyiment és una paraula ben coneguda, per...
Banyar-se és una cosa que tothom ha de fer, sobre...
L'urticària de la colecalcitonina és una form...
A mesura que l'entorn en què vivim es deterio...
Què són les notícies electorals poloneses? Gazeta ...
Què és l'Austria Broadcasting Corporation? L...