Avui en dia, moltes persones estan ocupades a la feina, de manera que compren molta carn i peix als supermercats i mercats i els posen a la nevera. Tanmateix, si la carn no es menja a la nevera durant un curt període de temps, ja que la carn és un aliment ric en proteïnes, els microorganismes poden reproduir-se fàcilment si s'emmagatzemen a la nevera i els microorganismes es poden canviar de color i es poden emetre massa temps. una mala olor i desenvolupen taques de floridura. Menjar-lo pot causar diverses malalties. Llavors, quant de temps pot durar? 1. La carn es pot emmagatzemar al congelador a una temperatura d'uns -18°C. Pot emmagatzemar carn fresca o congelada, peix, aus, així com aliments cuinats, amb un període d'emmagatzematge d'uns 3 mesos. La sala de conservació de la temperatura del gel situada a la part superior de la nevera té una temperatura d'aproximadament 0 ℃ i pot emmagatzemar carn fresca, peix, marisc, productes lactis i altres aliments. Es poden mantenir frescos sense congelar-se i es poden utilitzar en qualsevol moment. 2. De fet, si la carn fresca que compreu es col·loca al congelador sense els mètodes d'emmagatzematge adequats, com ara descongelacions repetides, la temperatura del congelador de casa no és prou alta o es deixa massa temps, també anirà malament. Com que la congelació només inhibeix temporalment l'activitat dels bacteris originals de la carn i impedeix que es multipliquin amb força, no vol dir que els bacteris ja no continuïn creixent. 3. Sobretot quan la carn passa pel procés de congelació -descongelació- i recongelació, crea oportunitats perquè els bacteris creixin. Això es deu al fet que, quan es congela, els cristalls de gel destrueixen la membrana cel·lular de la carn després de la descongelació, els nutrients de les cèl·lules sortiran i la reproducció dels bacteris es tornarà més boja si la carn es congela i es descongela repetidament, accelerarà el deteriorament de la carn. 4. Si no pots acabar la carn que has comprat alhora, l'has de dividir en trossos petits, després envasar-los per separat, i després congelar-los a la nevera per evitar treure'n un tros gran de carn per descongelar-lo, i després tornar-lo a posar al congelador si no pots acabar-lo. |
<<: Com emmagatzemar la molsa d'all en escabetx
>>: Les butllofes a les mans són èczemes?
Què és el lloc web de l'Oficina Francesa d'...
L'hormona tiroïdal és molt important per al n...
Quan assessorem els altres, sovint diem: "Si...
Algunes persones han provat molts mètodes per bai...
En el passat, el tractament de la pròstata de la ...
Els principals ingredients del xarop nutritiu de ...
Què és el lloc web de la família reial britànica? ...
Els pacients amb pressió arterial baixa passen el...
El bany és una part extremadament important del d...
El permanganat de potassi és un oxidant fort i un...
Què és Molotok? Molotok és un lloc web de compres ...
Què és la Universitat d'Örebro? La Universitat...
Els lípids sanguinis alts són molt comuns, i la t...
Moltes persones es pregunten si poden menjar ceba...
Sigui quina sigui la malaltia, n'hi ha de mol...