A la vida, moltes persones tenen por dels tumors la leucèmia limfocítica aguda també és una malaltia tumoral freqüent en la pràctica clínica. 1. Alt en proteïnes: La leucèmia és causada per canvis patològics en les cèl·lules sanguínies La quantitat de proteïnes consumides en el cos d'aquests pacients és molt més gran que la de les persones normals. Una altra funció de les proteïnes és formar anticossos, que protegeixen el cos de bacteris i virus i milloren la resistència del cos. Per tant, els pacients amb leucèmia haurien de consumir una dieta alta en proteïnes, especialment proteïnes vegetals d'alta qualitat i proteïnes de mongetes amb una alta taxa de digestió i absorció, com ara tofu, cervell de tofu, tofu sec, yuba, llet de soja, etc. Per complementar la necessitat de proteïnes del cos. La proteïna humana té la funció de regular l'equilibri àcid-bàsic del cos humà. Si el cos humà no té proteïnes, provocarà el desequilibri àcid-base dels fluids del cos humà, convertint l'ambient alcalí feble del cos humà en àcid, provocant l'aparició de diverses malalties endògenes al cos humà, inclòs el càncer. 2. Menja més aliments rics en vitamines: Les dades clíniques mostren que aproximadament entre el 70% i el 90% dels pacients amb tumors malignes pateixen diferents graus de deficiència de vitamines al seu cos. La investigació mèdica estrangera ha demostrat que menjar més verdures i fruites riques en vitamina C pot prevenir la formació i propagació de cèl·lules canceroses. Prendre grans quantitats de vitamina C també pot millorar la resistència de la matriu local del cos i la funció immune sistèmica, aconseguint així el propòsit de controlar i tractar el càncer. Els aliments rics en vitamina C inclouen la colza, la mostassa xinesa, els tomàquets, la col blanca, el porro, la bossa de pastor, l'arç blanc, els cítrics, els dàtils frescos, el kiwi, l'arç aldern i la llimona. 3. Menja més aliments rics en ferro: Una de les principals manifestacions de la leucèmia és l'anèmia, per això, mentre prenen medicaments, s'anima als pacients a menjar regularment aliments rics en ferro, com pèsols, mongetes negres, verdures verdes, dàtils, sucre moreno, fongs negres, pasta de sèsam, rovells d'ou, etc. 4. Menja àpats petits i freqüents per facilitar la digestió: Els pacients amb leucèmia, especialment durant el procés de tractament, sovint tenen moltes reaccions en el sistema digestiu, com nàusees, vòmits, inflor, diarrea i altres símptomes. En aquest moment, podeu adoptar el mètode de menjar petits àpats amb freqüència, o afegir-hi aliments nutritius petits i rics en calories a més de tres menjars, com ara pastissos, sucs de kiwi, pa, etc. Reaccions adverses de l'aparell digestiu: els pacients haurien de prendre més aliments alcalins per alleujar les molèsties digestives. |
<<: Efectes i mètodes d'elaboració del duramen
>>: Quina és la causa de la urticària per malaltia sèrica?
Quin és el lloc web de Korea Electric Power Corpor...
Per a aquells amics amb nivells mitjans alts d...
El col·lagen és una substància relativament impor...
Un símptoma comú del melanoma és la metàstasi del...
El negre és bàsicament l'estàndard per als ca...
Quin és el lloc web de Japan Shigematsu Manufactur...
Molta gent vol sortir a passejar i fer exercici, ...
Tots hem tingut hemorràgies nasals des de la infà...
Si vols quedar-te despert tota la nit sense tenir...
A la nostra vida diària, si no estem amb compte, ...
Què és la xarxa de llibres electrònics gratuïts? F...
La llavor de Cassia és un material de cura de la ...
El tractament de la fosfatasa alcalina alta reque...
L'oli de motor és probablement una de les taq...
L'hemorràgia cerebral és més freqüent entre l...