Beure amb moderació és bo per a la nostra salut, però si bevem massa, no només amenaçarà la nostra salut sinó que també provocarà accidents, per això hem de ser moderats a l'hora de beure. Hi ha molts tipus d'alcohol. A més dels dos components principals de l'alcohol i els èsters, el vi blanc també conté àcids, aldehids, oli de fusel, plom i altres substàncies. També es poden detectar traces d'aminoàcids en el licor. El vi i la cervesa contenen més proteïnes, pèptids, aminoàcids, sucres i àcids orgànics. Però independentment del tipus de vi, el contingut total d'aquestes substàncies en general no supera l'1% al 5%. Calculat a partir de 100 ml de vi, el contingut de ferro és inferior a 0,1-2,0 mg i el contingut de zinc és inferior a 0,02-0,9 mg. El contingut de calci del vi blanc és generalment d'1 a 5 mg. El vi blanc gairebé no conté vitamines. Algunes cerveses conté vitamina B1, vitamina B2, àcid fòlic i niacina, i el contingut és majoritàriament per sota de 0,05 mg. Pel que fa a les sals i vitamines inorgàniques, el major contingut del vi és el calci i la vitamina B1. Tanmateix, si el calci es complementa amb alcohol, cada persona necessita beure 1 quilogram de licor cada dia per obtenir 1/20 del requeriment diari o, ha de beure 1 quilogram de cervesa per obtenir 1/3 del requeriment diari. Si utilitzeu cervesa com a suplement de vitamines, heu de beure de 2 a 10 quilos al dia. Òbviament, no és realista complementar la nutrició amb alcohol. En primer lloc, hem d'entendre el dany del licor i les seves causes. El component principal del vi és l'alcohol, el nom químic del qual és etanol. Quan l'etanol entra al cos humà, pot causar molts tipus de danys. Quan la concentració d'etanol a la sang arriba al 0,05%, els efectes de l'alcohol comencen a sorgir, i apareix l'excitació i l'eufòria quan la concentració d'etanol a la sang arriba al 0,1%, la gent perdrà l'autocontrol. Si arriba al 0,2%, una persona estarà ebria si arriba al 0,4%, una persona pot perdre el coneixement, caure en coma o fins i tot estar en perill de mort. El dany més important que l'alcohol fa als humans és el sistema nerviós central. Fa que el sistema nerviós passi de l'excitació a una alta inhibició, pertorbant seriosament la funció normal del sistema nerviós. Beure en excés pot danyar el fetge. L'alcoholisme crònic pot conduir a la cirrosi alcohòlica. A més, l'alcoholisme crònic també provoca danys al cos en molts aspectes. Per exemple, pot causar neuritis múltiple, malaltia del miocardi, malaltia cerebral, disfunció hematopoètica, pancreatitis, gastritis i malaltia úlcera, i també pot augmentar la incidència d'hipertensió. Altres han observat que el consum intens i a llarg termini pot danyar les cèl·lules reproductores i provocar discapacitat intel·lectual en la descendència. La incidència del càncer de laringe i del tracte digestiu augmenta significativament en persones que beuen alcohol amb freqüència. A l'article anterior, vam introduir els tipus d'alcohol El licor és un tipus d'alcohol comú, però hem de saber que beure licor amb freqüència té molts inconvenients, per la qual cosa tothom ha de ser moderat a l'hora de beure licor. |
<<: A què he de prestar atenció quan tinc grans a l'esquena?
>>: Les maneres més efectives d'eliminar les ulleres
Els aliments rics en purines poden convertir la g...
Crec que alguns amics han tingut una experiència ...
Actualment, l'ús de planxes elèctriques s'...
Els preservatius són una eina anticonceptiva util...
Què és Stevens Institute of Technology? Stevens In...
El fibroma de mama és una malaltia ginecològica c...
Què és el lloc web de Fiji Broadcasting Corporatio...
La gent moderna està sotmesa a una gran pressió t...
Quan els pacients amb cataractes es sotmeten a tr...
Com el seu nom indica, la urticària intratable és...
Moltes persones presten més atenció a la seva sal...
Molts de vosaltres potser heu sentit parlar dels ...
Beure te és una forma de cura de la salut escolli...
Totes les nenes esperen tenir un bon cabell negre...
El vitiligen afecta moltes persones, però no hem ...