Sóc un gat llaminós perquè m'encanta menjar peix, no hi ha peix que no m'agradi. Però aquí ve el problema m'encanta menjar peix, però no sé com cuinar-me la idea de cuinar-me. Ningú vol agafar peix perquè està brut i peix, i no es pot rentar. Com netejar el peix per cuidar-lo millor. Permeteu-me compartir en secret la meva experiència a continuació. Congelar una mica el peix primer, fins que quedi dur però no massa, de manera que serà més fàcil tallar-lo quan el puguis tallar. Pastís de peix d'espinacs i all Estació de suplements nutricionals: 32 g de greix, 30 g de proteïna, 38 g de carbohidrats, 2412 kilojoules (577 kcal). Material Ingredients per a la massa: 250 g de farina, 1 culleradeta (5 g) de llevat en pols, 1/2 culleradeta (3 g) de sal, 3 cullerades (45 ml) d'oli d'oliva, 100 ml d'aigua, Ingredients per al farcit: 400 g de bacallà (tallat a trossos de 2 cm), 800 g de culleradeta de 2 cullerades d'espinades (3 g) suc de llimona, 180 ml de nata lleugera, 2 ous, 1/2 ceba (picada), 1 gra d'all (picat), 1 culleradeta (5g) de farigola, 1/2 culleradeta (3g) de sal, 1/3 culleradeta (2g) de pebre blanc pràctica Recepta de fideus: Poseu tots els ingredients en un bol i barregeu bé per formar una massa homogènia. Emboliqueu la massa i col·loqueu-la en un lloc relativament càlid (com ara: al costat del fogó o l'escalfador) durant 30 minuts. Enrotlleu la massa fermentada en una làmina de 28 cm de diàmetre i col·loqueu-la en una safata més gran per a un ús posterior. Mètode d'ompliment: Escalfem els espinacs en aigua bullint, els traiem i escorrem el bacallà amb suc de llimona, després ho barregem amb els espinacs i ho reservem. Espolseu el pa ratllat (4 cullerades, 60 g) de manera uniforme sobre la massa enrotllada, i poseu-hi trossos d'espinacs i bacallà. Batre els ous en un bol. Poseu la nata líquida, l'ou líquid, la ceba picada, l'all picat i la farigola en un bol i barregeu-hi bé la sal i el pebre blanc i aboqueu-hi la massa. Finalment, escampeu-hi la resta de pa ratllat (2 cullerades, 30 g) per sobre. Per coure: Preescalfeu el forn a 200 graus i coeu-ho al forn durant 25 minuts. Hi ha moltes maneres de cuinar bacallà, com ara bacallà a la planxa, bacallà al vapor, fer creps i fer sushi. No hi ha res que no es pugui fer, només coses que no es poden imaginar, sempre que ens en vulguem menjar, podem fer-ho nosaltres mateixos. Abans m'agradava menjar peix, però no m'agradava preparar-lo. Ara he après molts consells per preparar el peix, per poder-ho fer jo mateix i sentir-me a gust a l'hora de menjar-lo. Si vols menjar alguna cosa, fes-ho tu mateix sense estrès i no t'has de preocupar per problemes d'higiene. |
<<: Mètodes per augmentar el cervell i prevenir la caiguda del cabell
>>: Els principiants han de veure els passos detallats del maquillatge dels ulls
Les carreteres són especialment relliscoses els d...
La majoria de les dones estimen la bellesa, es pr...
Crec que tothom està familiaritzat amb les càpsul...
Per als joves d'avui, el nombre de pacients q...
L'acne, també conegut com a punts negres, és ...
La descamació de les comes de la boca és un tipus...
Molts nens d'avui en dia són miopes i necessi...
Les malalties anorectals són una malaltia comuna ...
La ceba és una verdura comuna i s'utilitza ge...
En el passat, la gent utilitzava l'olla neti ...
El mal d'esquena també pot causar símptomes d...
Molts conductors no saben que hi ha 5 "temps...
El dolor abdominal freqüent s'ha de prendre s...
En circumstàncies normals, la nostra pell no most...
Perdre pes i aprimar-se les cames és una cosa que...