Sóc un gat llaminós perquè m'encanta menjar peix, no hi ha peix que no m'agradi. Però aquí ve el problema m'encanta menjar peix, però no sé com cuinar-me la idea de cuinar-me. Ningú vol agafar peix perquè està brut i peix, i no es pot rentar. Com netejar el peix per cuidar-lo millor. Permeteu-me compartir en secret la meva experiència a continuació. Congelar una mica el peix primer, fins que quedi dur però no massa, de manera que serà més fàcil tallar-lo quan el puguis tallar. Pastís de peix d'espinacs i all Estació de suplements nutricionals: 32 g de greix, 30 g de proteïna, 38 g de carbohidrats, 2412 kilojoules (577 kcal). Material Ingredients per a la massa: 250 g de farina, 1 culleradeta (5 g) de llevat en pols, 1/2 culleradeta (3 g) de sal, 3 cullerades (45 ml) d'oli d'oliva, 100 ml d'aigua, Ingredients per al farcit: 400 g de bacallà (tallat a trossos de 2 cm), 800 g de culleradeta de 2 cullerades d'espinades (3 g) suc de llimona, 180 ml de nata lleugera, 2 ous, 1/2 ceba (picada), 1 gra d'all (picat), 1 culleradeta (5g) de farigola, 1/2 culleradeta (3g) de sal, 1/3 culleradeta (2g) de pebre blanc pràctica Recepta de fideus: Poseu tots els ingredients en un bol i barregeu bé per formar una massa homogènia. Emboliqueu la massa i col·loqueu-la en un lloc relativament càlid (com ara: al costat del fogó o l'escalfador) durant 30 minuts. Enrotlleu la massa fermentada en una làmina de 28 cm de diàmetre i col·loqueu-la en una safata més gran per a un ús posterior. Mètode d'ompliment: Escalfem els espinacs en aigua bullint, els traiem i escorrem el bacallà amb suc de llimona, després ho barregem amb els espinacs i ho reservem. Espolseu el pa ratllat (4 cullerades, 60 g) de manera uniforme sobre la massa enrotllada, i poseu-hi trossos d'espinacs i bacallà. Batre els ous en un bol. Poseu la nata líquida, l'ou líquid, la ceba picada, l'all picat i la farigola en un bol i barregeu-hi bé la sal i el pebre blanc i aboqueu-hi la massa. Finalment, escampeu-hi la resta de pa ratllat (2 cullerades, 30 g) per sobre. Per coure: Preescalfeu el forn a 200 graus i coeu-ho al forn durant 25 minuts. Hi ha moltes maneres de cuinar bacallà, com ara bacallà a la planxa, bacallà al vapor, fer creps i fer sushi. No hi ha res que no es pugui fer, només coses que no es poden imaginar, sempre que ens en vulguem menjar, podem fer-ho nosaltres mateixos. Abans m'agradava menjar peix, però no m'agradava preparar-lo. Ara he après molts consells per preparar el peix, per poder-ho fer jo mateix i sentir-me a gust a l'hora de menjar-lo. Si vols menjar alguna cosa, fes-ho tu mateix sense estrès i no t'has de preocupar per problemes d'higiene. |
<<: Mètodes per augmentar el cervell i prevenir la caiguda del cabell
>>: Els principiants han de veure els passos detallats del maquillatge dels ulls
La paràlisi facial és un símptoma relativament co...
Quines són les precaucions per a la malaltia rena...
Quan arriben a una certa edat, tant els homes com...
Avui en dia, moltes noies opten per fer-se perfor...
Què és el lloc web de 9FF? 9FF és una famosa fàbri...
El clima és fred i tothom ha començat a fer servi...
Un problema que coneixen totes les amigues és l...
Quan la nostra roba està tacada d'oli, hem de...
La dieta, l'estil de vida i l'estat menta...
Què és el lloc web de GfK Entertainment List? Les ...
Què és Gibson Guitars? Gibson Guitar Corporation é...
Les dones gasten molts diners en cosmètica i cada...
Quan es tracta de la qüestió de què són les bosse...
Moltes persones solen tenir butllofes al cos a ca...
El bany és generalment un lloc relativament humit...