Els bolets shiitake tenen un valor nutritiu relativament alt i també són un ingredient d'ús habitual per a farcits. Per exemple, els bolets shiitake s'utilitzen sovint com a farcits vegetarians o farcits de carn Els bolets itake només s'han de rentar amb cura. L'aigua que s'utilitza per remullar els bolets shiitake és realment molt nutritiva. Com fer boles de bolets Material Massa: 500 grams de farina, 300 grams d'aigua tèbia, una mica de sal. (Amassar i deixar que llueix per a un ús posterior), Farcit: 200 grams de carn picada de vedella, 200 grams de carn picada de porc, ceba, gingebre, tretze espècies, pebre en pols, salsa de soja de marisc, sal, essència de pollastre, oli de sèsam i oli de barreja. 1 jin de tubercle de mostassa, diversos bolets, (també hi vaig remullar un hericium erinaceus, estava molt bo) pràctica Primer, afegiu 200 grams de vedella picada i 200 grams de carn de porc picada, les quantitats adequades de ceba, gingebre, tretze espècies, pebre en pols, salsa de soja de marisc, sal, essència de pollastre, oli de sèsam i oli de barreja, barregeu-ho amb el farcit de carn i deixeu-ho reposar durant 10 minuts per al seu ús posterior. Afegiu tubercle de mostassa ratllat i xampinyons triturats al farcit de carn preparat. A continuació, afegiu ceba, gingebre, tretze espècies, pebre en pols, salsa de soja de marisc, sal, essència de pollastre, oli de sèsam, oli de barreja i una mica d'aigua. Agafeu la massa, pasteu-la en una bola i feu-hi un forat al mig. Pessigueu-la a tires amb les mans, enrotlleu-la en forma rodona, aplaneu-la en una làmina fina amb un mig abultat i un exterior prim, emboliqueu-hi el farcit i pessigueu-la fort. Agafeu una olla i poseu-hi les boles de massa embolicades, aboqueu-hi aigua freda i coeu-la al vapor durant 2 minuts i torneu a bullir. Ha sortit de l'olla, les boles de massa estan ben calentes, l'aroma és picant, tenia pressa per tastar-la, i accidentalment em van untar amb l'oli i la sopa, va, està tan deliciós, sento la mostassa en vinagre quan en prenc una mossegada, la carn també és molt tendra, en resum, el gust, ja no en queden molt bons. prova-les. Com netejar els bolets shiitake frescos 1. Neteja Simplement esbandiu els bolets amb aigua. Renteu la pols i la brutícia a la superfície dels bolets. 2. Afegir sal Trobeu un bol buit i aboqueu-hi 2 cullerades de sal. Poseu els bolets rentats a la safata. 3. Remull de bolets Poseu els bolets en una palangana de sal i afegiu-hi mitja palangana d'aigua. Remullar uns 15 minuts. 4. Rentar els bolets Després de 15 minuts, la salmorra es dissol completament als bolets. Utilitzeu les mans per fregar suaument la superfície dels bolets. Utilitzeu escuradents per girar els bolets unes quantes vegades a la conca d'aigua salada. 5. Esbandida una vegada Després de fregar els bolets, podeu esbandir-los amb aigua neta. Després de rentar la terra fangosa i la sorra, podeu començar a cuinar. |
<<: Les dones embarassades poden menjar bolets?
>>: Com netejar els bolets frescos
Què és el lloc web d'Allison Transmission? All...
La pell de moltes persones és naturalment al·lèrg...
Ja siguin adults o nens, és possible que les taqu...
L'hematúria és causada per un augment anormal...
13 consells per combatre la calor a l'estiu: ...
Les persones amb espondilosi cervical han de sabe...
En el passat, en general, només a les noies els a...
Es diu que la bellesa es troba a les cuixes si le...
Algú ha sentit recentment que sempre escolta algu...
Quin és el lloc web de la Michigan State Universit...
L'alopecia areata, també coneguda com a alopè...
Quin és el lloc web d'Infineon Technologies? I...
Crec que molts dels meus amics beuen te a la seva...
El clima és fred a la tardor i a l'hivern, si...
A mesura que les necessitats de la gent continuen...