Els bolets shiitake frescos són deliciosos i tenen un alt valor nutricional. Són una mena de fongs comestibles que a molta gent els agrada menjar. Hi ha moltes arrugues a l'interior de la tapa de bolets, que sovint amaguen una mica de brutícia, de manera que cal netejar-los amb cura abans d'utilitzar-los. Com netejar els bolets En primer lloc, quan compreu bolets shiitake al supermercat, trieu aquells amb gorres gruixudes i potes curtes. En segon lloc, poseu els bolets en una palangana i aboqueu-hi una quantitat adequada d'aigua per remullar completament els bolets. En tercer lloc, hi ha moltes partícules petites als plecs de la tapa de bolets, per la qual cosa és difícil rentar els bolets nets. Afegiu 2-3 cullerades de midó a l'aigua neta perquè el midó sec es dissolgui completament a l'aigua neta. En quart lloc, remeneu els bolets a la conca diverses vegades en sentit horari o contrari amb les mans. El propòsit de remenar és permetre que l'aigua del midó entri a la tapa dels bolets. En cinquè lloc, traieu els bolets i comproveu si hi ha petites partícules negres a l'interior de la tapa de bolets. Comproveu si tots els bolets estan nets. Sisè, finalment poseu els bolets en aigua neta i torneu-los a rentar perquè quedin ben nets. Com triar bolets shiitake frescos d'alta qualitat 1. Olorar-los primer Alguns venedors sense escrúpols remullaran els bolets amb formaldehid per mantenir-los frescos. 2. Mira la gorra El bolet és rodó, la carn és gruixuda i la gorra està enrotllada. 3. Mira la mida No ha de ser ni massa gran ni massa petita. 4. Comproveu les brànquies La part blanca ha de ser regular i ordenada, la superfície no ha de ser enganxosa i no hi ha taques de floridura. 5. Mira la tija. És millor una tija curta i gruixuda. Alguns comerciants no tallen deliberadament les tiges dels bolets per augmentar el pes. Una tija curta és més econòmica per als consumidors, després de tot, és la part de la tapa que mengen. 6. El color normal dels bolets shiitake és groc-marró Si són de color negre, se senten humits i relliscosos al tacte, o es trenquen al pressionar, o les vores de la tapa cauen fàcilment, ja no són frescos i no es poden menjar. No compreu. |
<<: Necessites blanquejar bolets per farcir?
>>: Quins són els perills del diclorometà per al cos humà?
La faussa de peix és un tònic preciós i sempre ha...
El mal d'esquena és molt tortuós. Et sentiràs...
Es pot dir que els efectes i les funcions del te ...
Necessites raspallar-te les dents després de cada...
El micoplasma és un microorganisme cel·lular. Alg...
La cistitis es divideix en cistitis aguda i cisti...
Avui dia la gent està més preocupada per la prese...
La vida humana requereix molts nutrients per mant...
Què és Banc Sabadell? Banc de Sabadell és el cinqu...
Crec que molta gent tindrà por quan aparegui sang...
Quin és el lloc web del Japan Aiyu Hospital? L'...
No hi ha absolutament cap mal en utilitzar un for...
Quan es tracta de miastènia gravis, crec que molt...
Els càlculs enganxats a l'urètre són un símpt...
Si et dic que podem optimitzar els gens de la lon...