Com netejar els bolets frescos

Com netejar els bolets frescos

Els bolets shiitake frescos són deliciosos i tenen un alt valor nutricional. Són una mena de fongs comestibles que a molta gent els agrada menjar. Hi ha moltes arrugues a l'interior de la tapa de bolets, que sovint amaguen una mica de brutícia, de manera que cal netejar-los amb cura abans d'utilitzar-los.

Com netejar els bolets

En primer lloc, quan compreu bolets shiitake al supermercat, trieu aquells amb gorres gruixudes i potes curtes.

En segon lloc, poseu els bolets en una palangana i aboqueu-hi una quantitat adequada d'aigua per remullar completament els bolets.

En tercer lloc, hi ha moltes partícules petites als plecs de la tapa de bolets, per la qual cosa és difícil rentar els bolets nets. Afegiu 2-3 cullerades de midó a l'aigua neta perquè el midó sec es dissolgui completament a l'aigua neta.

En quart lloc, remeneu els bolets a la conca diverses vegades en sentit horari o contrari amb les mans. El propòsit de remenar és permetre que l'aigua del midó entri a la tapa dels bolets.

En cinquè lloc, traieu els bolets i comproveu si hi ha petites partícules negres a l'interior de la tapa de bolets. Comproveu si tots els bolets estan nets.

Sisè, finalment poseu els bolets en aigua neta i torneu-los a rentar perquè quedin ben nets.

Com triar bolets shiitake frescos d'alta qualitat

1. Olorar-los primer Alguns venedors sense escrúpols remullaran els bolets amb formaldehid per mantenir-los frescos.

2. Mira la gorra El bolet és rodó, la carn és gruixuda i la gorra està enrotllada.

3. Mira la mida No ha de ser ni massa gran ni massa petita.

4. Comproveu les brànquies La part blanca ha de ser regular i ordenada, la superfície no ha de ser enganxosa i no hi ha taques de floridura.

5. Mira la tija. És millor una tija curta i gruixuda. Alguns comerciants no tallen deliberadament les tiges dels bolets per augmentar el pes. Una tija curta és més econòmica per als consumidors, després de tot, és la part de la tapa que mengen.

6. El color normal dels bolets shiitake és groc-marró Si són de color negre, se senten humits i relliscosos al tacte, o es trenquen al pressionar, o les vores de la tapa cauen fàcilment, ja no són frescos i no es poden menjar. No compreu.

<<:  Necessites blanquejar bolets per farcir?

>>:  Quins són els perills del diclorometà per al cos humà?

Recomanar articles

Quins són els efectes secundaris de la tracció lumbar?

La teràpia de tracció és un mètode comú per tract...

Què causa la intoxicació per arsènic?

Mai no s'ha d'ignorar la intoxicació per ...

Quin és el temps més llarg que es pot emmagatzemar el vi negre?

Tothom ha de saber que com més temps s'emmaga...

És greu el tractament de l'espondilosi cervical?

Hem de ser conscients dels perills de l'espon...

Causes de manca d'energia i cansament

Què fer si et falta energia? Algunes persones pen...

Quins són els fàrmacs que redueixen les transaminases?

El fetge és un òrgan important en el nostre cos. ...

Què pot accelerar la circulació sanguínia?

Moltes persones són propenses a diverses malaltie...

Mètode de massatge d'acupuntura Neiguan

Necessitem dominar el massatge del punt d'acu...

Per a què serveix la llet caducada?

Segons el pensament normal, pensem que els alimen...

Què tal Blackwater? Comentaris de Blackwater i informació del lloc web

Què és Blackwater? Blackwater Worldwide és un cont...

Es pot curar la sífilis?

La sífilis és una malaltia de transmissió sexual,...