La faussa de peix és un tònic preciós i sempre ha estat la primera opció per nodrir el cos. Quan les fauces de peix comprades al mercat estan seques i no es poden menjar totes alhora, es necessiten alguns mètodes per conservar-la, de fet, només cal mantenir-la seca i ventilada. Com que les fausses de peix tenen més por de la humitat i dels insectes, s'han d'emmagatzemar lluny de llocs com la cuina. Com emmagatzemar les fauces de peix 1. El més important a evitar a l'hora d'emmagatzemar les fausses de peix són la humitat i els insectes. Per tant, no es recomana col·locar-lo a la cuina perquè la humitat a la cuina és relativament alta. Qualsevol lloc de la casa amb alta humitat no és adequat. S'ha d'emmagatzemar en un lloc sec, normalment un lloc alt com la part superior d'una prestatgeria o un armari. També podeu segellar la bossa i penjar-la, només penjar-la més amunt. 2. Ventilació. No s'ha d'assecar si ho treu per ventilar, no s'humiterà? Sembla contradictori, però no ho és? De vegades, al sud, l'aire és relativament humit a causa del retorn del vent del sud. En aquest moment, heu de segellar bé la cola de peix i no treure-la per ventilar-la. Però si el clima és calorós i humit, no guardeu el got a la bossa durant mig any o un any, sinó traieu-lo per ventilar-lo i comprovar-ho. O podeu treure'l perquè s'assequi i deixar que flueixi una mica d'aire. Es poden posar les fausses de peix a la nevera? Les fausses de peix es poden emmagatzemar a la nevera per a un emmagatzematge a llarg termini o en un lloc sec i ventilat. Fauces de peix és un producte sec de diverses bufetes de peix. És famós per ser ric en gelatina i també es coneix com a fauces de peix. La faussa de peix, també coneguda com a faussa de peix, es treu del ventre d'un peix, es talla i s'asseca És rica en proteïnes, gelatina, etc. Pot nodrir el yin, enfortir el ronyó i nodrir l'essència, eliminar ràpidament la fatiga i ajudar els pacients quirúrgics a curar les ferides. La faussa de peix és tan famosa com el niu d'ocell i l'aleta del tauró, i és una de les "Vuit Delicies". La fauça de peix es coneix com "ginseng marí". Els seus ingredients principals són col·lagen avançat, múltiples vitamines i diversos oligoelements com calci, zinc, ferro i seleni. Sopa de Peus de Pollastre i Peix Ingredients: 200 g de peus de pollastre, 150 g de molla de peix, 50 g de bolets, gingebre i sal segons sigui necessari. pràctica: 1.Talleu les ungles dels peus de pollastre i renteu-les amb aigua i renteu-les. 2. Talleu les molles de peix remullats a trossos, traieu la tija dels bolets, renteu-los, renteu el gingebre i talleu-los a rodanxes. 3. Porteu la quantitat adequada d'aigua a ebullició, afegiu-hi els peus de pollastre, les molles de peix, els bolets shiitake i el gingebre i deixeu-ho coure a foc lent durant 4 hores. 4. Afegiu sal als peus de pollastre cuits i la sopa de fauces de peix al gust. |
<<: Preste atenció a l'hora de retallar l'onicomicosi
>>: Efectes i funcions de la càpsula de lligabosc
La gola fa mal cada cop que s'empassa la sali...
Aquesta malaltia sembla ser més dolorosa segons l...
Els amics masculins són més propensos a patir def...
Quina és la pàgina web de l'Acadèmia de Belles...
Què és Quicken Loans Inc.? Quicken Loans Inc. és l...
Moltes persones opten per tenyir-se el cabell a c...
L'insomni és cada cop més freqüent en la nost...
La tos crònica és el tipus més comú entre tots el...
Com tots sabem, els peus són el punt de concentra...
Tots sabem que els radicals lliures del cos són l...
Què és el lloc web de la Borsa de Valors de Johann...
A causa de la manera incorrecta d'utilitzar e...
Tothom ha de prendre's seriosament el dolor a...
La llimona és una fruita comuna a les nostres vid...
Quin és el lloc web de la Universitat de Dones Soo...