Tothom sap que l'esmorzar és molt important i no s'ha de saltar el pla d'un dia només després de l'esmorzar es pot tenir l'energia i la vitalitat per treballar i estudiar tot el dia. Per tant, és bo per a la vostra salut menjar ous i beure llet per esmorzar? És l'enfocament correcte? Els ous es poden consumir amb llet, però no amb llet de soja. És millor no cuinar llet i ous junts. Com que la proteïna de la llet es desnaturalitza i es perd molt després de bullir, els ous s'han de cuinar per ser digerits i absorbits fàcilment i per matar els bacteris dels ous. Amb aquests dos requisits de temperatura diferents, un dels dos aliments definitivament no és adequat. Per tal de garantir la nutrició i la salut, s'han de menjar per separat i no cuinar ous amb llet. Al matí, el cos humà necessita amb urgència reposar energia amb un esmorzar ric en hidrats de carboni. Tot i que la llet i els ous són rics en proteïnes, la proteïna d'alta qualitat que proporcionen és principalment per a l'estructura corporal i no pot proporcionar prou energia, la qual cosa té un cert impacte en l'estómac i els intestins, i afectarà indirectament l'eficiència del treball i l'aprenentatge dels nens. El millor és no combinar-los així, ja que el contingut de proteïnes és massa elevat quan es combinen, cosa que no afavoreix l'absorció. Suggeriments: És millor menjar llet i ous per separat. Els ous són un aliment comú que és molt nutritiu i relativament econòmic. Els ous són aptes per al consum d'una àmplia gamma de persones, des de nadons fins a gent gran. Valor nutricional dels ous: 1. Proteïnes: els ous són rics en proteïnes d'alta qualitat. Cada 100 grams d'ous conté 12,7 grams de proteïnes. La digestibilitat de la proteïna de l'ou també és la més alta entre la llet, la carn de porc, la vedella i l'arròs. 2. Greix: Cada 100 grams d'ous conté 11,6 grams de greix, la majoria dels quals es concentra en el rovell de l'ou, majoritàriament àcids grassos insaturats. El greix es troba en estat lletós i és fàcilment absorbit pel cos humà. 3. Aminoàcids: Els ous són especialment rics en metionina, mentre que els cereals i els fesols no tenen aquest aminoàcid essencial per al cos humà. Per tant, barrejar ous amb cereals o fesols pot millorar la biodisponibilitat d'aquests dos últims. A moltes persones els agrada beure llet calenta, sobretot a l'hivern fred, perquè pensen que la llet serà rica i tranquil·litzadora, però, de fet, moltes substàncies actives de la llet tenen molta por a la calor si la temperatura supera els 85 graus durant l'escalfament, es destruiran molts nutrients. |
<<: Què he de fer si la meva pressió arterial és inestable durant la menopausa?
>>: Quines són les proves de cribratge per a l'aterosclerosi?
Per a moltes persones grans, han de tenir algunes...
La neteja de la campana sempre ha estat un proble...
Ara que el clima és més calent, molts entusiastes...
Els batecs cardíacs prematurs generalment es divi...
Els nens sovint endevinen endevinalles: un cap de...
Hi ha tenosinovitis a tot el cos humà, però és mé...
Penseu-hi, sempre teniu alguns símptomes semblant...
La moxibustió és especialment adequada per a pers...
El remull dels peus pot estimular i relaxar molts...
Moltes persones solen sentir mal d'esquena se...
Moltes persones tenen línies horitzontals al pont...
El mal de cap és un símptoma que trobarà moltes p...
Què és el lloc web de Kansas City Royals? Els Kans...
Què és el lloc web de l'Agència de fitness aus...
Córrer durant molt de temps tindrà molts benefici...