Com fer una deliciosa gelatina amb farina de pèsols

Com fer una deliciosa gelatina amb farina de pèsols

La farina de pèsols és un aliment habitual a la nostra vida diària i també es pot dir que és un ingredient alimentari perquè la farina de pèsols es pot utilitzar per fer gelatina. Pel que fa a com fer gelatina amb farina de pèsols, hi ha moltes maneres, són molt senzilles i riques en valor nutritiu. Per descomptat, cal parar atenció a la quantitat a l'hora de fer gelatina.

1. Mètode

1. Aboqueu la pols de pèsol (disponible a la majoria de supermercats) en 6 parts d'aigua i remeneu-la amb uns escuradents a l'olla lentament abans que l'aigua surti a la superfície i s'enfonsi.

2. Aboqueu-lo a l'olla, remeneu-ho constantment a foc lent perquè s'escalfi uniformement. Quan es converteixi en una pasta transparent i comenci a fer bombolles, aboqueu-lo al recipient

3. Després d'abocar-lo al recipient, el millor és deixar-lo a temperatura ambient durant 4-5 hores perquè absorbeixi l'aigua de manera natural. Si us agrada menjar-lo fred, poseu-lo una estona a la nevera. Gireu el bloc de gelatina cap per avall i talleu-lo a tires fines, trossos petits o qualsevol altra forma amb un ganivet o un ratllador especial de gelatina.

4. Barregeu tots els ingredients en el suc: ceba verda picada + gingebre picat + puré d'all + vinagre + salsa de soja + sal + oli de xile + pebre en pols + MSG + tubercle de mostassa en vinagre + soja cruixent. Barrejar bé i abocar-hi.

2. Valor nutricional

Menjar gelatina a l'estiu pot alleujar la calor i saciar la set menjar gelatina amb més xili a l'hivern calent també pot dissipar el fred.

Les beines de pèsols i les fulles joves dels germinats de soja són riques en vitamina C i enzims que poden descompondre les nitrosamines al cos i tenen efectes anticancerígens i de prevenció del càncer. Els pèsols són diferents dels vegetals normals Les substàncies que contenen, com la giberel·lina, la giberelina i la fitolectina, tenen propietats antibacterianes i antiinflamatòries i poden millorar el metabolisme. Els pèsols de neu i els germinats de soja són rics en fibra dietètica, que pot prevenir el restrenyiment i tenir un efecte de neteja intestinal.

3. Com menjar

En general, hi ha dues maneres de menjar gelatina: una és menjar-la freda i l'altra és fregir-la. El "Dongjing Menghualu" de Meng Yuanlao a la dinastia Song va declarar que "Xisuo Liangfen" ja havia existit a Bianliang durant la dinastia Song del Nord. Mètode de preparació: Remullar la pols de mongeta i remenar-la en una pasta. Porteu l'aigua a ebullició, afegiu-hi la pasta de mongeta preparada. Blanc, transparent i semblant al cristall.

<<:  Seqüeles de l'hemiplegia, hi ha aquestes complicacions

>>:  Quin tipus de llet en pols és bona per als nounats?

Recomanar articles

Què hi ha al costat esquerre de l'abdomen?

No importa com estiguem atents i atents a la vida...

Què causa una cara calenta i vermella?

Què causa una cara calenta i vermella? Aquest pro...

Quins són els símptomes de la queratòlisi?

La queratòlisi és en realitat una malaltia de la ...

És bo prendre el sol a l'estiu?

És bo prendre el sol a l'estiu? Al meu fill n...

Com tractar eficaçment el pseudocondiloma

El seudo-condiloma acuminat, també conegut com ps...

Quin tipus de resultats de les proves poden descartar la sida?

Tot i que ara no és un període en què la sida s&#...

Com reduir millor les cicatrius

No és molt difícil alleugerir les cicatrius, semp...

Per què tinc set després de beure?

Molts amics trobaran que després de beure, en rea...