La farina de pèsols és un aliment habitual a la nostra vida diària i també es pot dir que és un ingredient alimentari perquè la farina de pèsols es pot utilitzar per fer gelatina. Pel que fa a com fer gelatina amb farina de pèsols, hi ha moltes maneres, són molt senzilles i riques en valor nutritiu. Per descomptat, cal parar atenció a la quantitat a l'hora de fer gelatina. 1. Mètode 1. Aboqueu la pols de pèsol (disponible a la majoria de supermercats) en 6 parts d'aigua i remeneu-la amb uns escuradents a l'olla lentament abans que l'aigua surti a la superfície i s'enfonsi. 2. Aboqueu-lo a l'olla, remeneu-ho constantment a foc lent perquè s'escalfi uniformement. Quan es converteixi en una pasta transparent i comenci a fer bombolles, aboqueu-lo al recipient 3. Després d'abocar-lo al recipient, el millor és deixar-lo a temperatura ambient durant 4-5 hores perquè absorbeixi l'aigua de manera natural. Si us agrada menjar-lo fred, poseu-lo una estona a la nevera. Gireu el bloc de gelatina cap per avall i talleu-lo a tires fines, trossos petits o qualsevol altra forma amb un ganivet o un ratllador especial de gelatina. 4. Barregeu tots els ingredients en el suc: ceba verda picada + gingebre picat + puré d'all + vinagre + salsa de soja + sal + oli de xile + pebre en pols + MSG + tubercle de mostassa en vinagre + soja cruixent. Barrejar bé i abocar-hi. 2. Valor nutricional Menjar gelatina a l'estiu pot alleujar la calor i saciar la set menjar gelatina amb més xili a l'hivern calent també pot dissipar el fred. Les beines de pèsols i les fulles joves dels germinats de soja són riques en vitamina C i enzims que poden descompondre les nitrosamines al cos i tenen efectes anticancerígens i de prevenció del càncer. Els pèsols són diferents dels vegetals normals Les substàncies que contenen, com la giberel·lina, la giberelina i la fitolectina, tenen propietats antibacterianes i antiinflamatòries i poden millorar el metabolisme. Els pèsols de neu i els germinats de soja són rics en fibra dietètica, que pot prevenir el restrenyiment i tenir un efecte de neteja intestinal. 3. Com menjar En general, hi ha dues maneres de menjar gelatina: una és menjar-la freda i l'altra és fregir-la. El "Dongjing Menghualu" de Meng Yuanlao a la dinastia Song va declarar que "Xisuo Liangfen" ja havia existit a Bianliang durant la dinastia Song del Nord. Mètode de preparació: Remullar la pols de mongeta i remenar-la en una pasta. Porteu l'aigua a ebullició, afegiu-hi la pasta de mongeta preparada. Blanc, transparent i semblant al cristall. |
<<: Seqüeles de l'hemiplegia, hi ha aquestes complicacions
>>: Quin tipus de llet en pols és bona per als nounats?
Què és el web del Banc d'Espanya? El Banc d...
Tots sabem que els enzims són molt comuns a les n...
Teleflex_Què és el lloc web de Teleflex? Teleflex ...
A primera vista, la col infantil es pot confondre...
Tothom està familiaritzat amb els cactus. A l'...
Quin és el lloc web del St Anne's College, Oxf...
Avui en dia, les cuines de moltes persones tenen ...
L'aigua és la font de la vida sense aigua, no...
A l'estiu, les glàndules sudorípares de tot e...
La gent presta cada cop més atenció a la protecci...
Com gestionar les relacions interpersonals al teu...
La disminució de la resistència és molt perjudici...
La decoració moderna de la casa li agrada enganxa...
Què és Hangame Japan? Hangame és el portal de jocs...
Quina és la pàgina web del Ministeri d'Educaci...