Tots sabem que la carn de vedella és una carn més cara que la de porc, així que moltes persones pensen que la carn de vedella té un valor nutricional més alt, és així, però moltes vegades, encara que els ingredients, els condiments i els mètodes siguin els mateixos que la recepta. Aquesta és la manera incorrecta de tallar la carn de vedella, doncs, com s'ha de tallar? 1. Mira amb atenció la direcció del gra de vedella i talla amb el ganivet a 90 graus perpendicularment al gra de vedella. Tanmateix, tallar el gra de la vedella és una manera equivocada de fer-ho. 2. Aquest mètode de tall de vedella no només és adequat per sofregir carn de vedella, sinó que també es pot utilitzar per cuinar altres plats de vedella. El teixit de fibra de la carn de vedella és gruixut i el teixit connectiu és dens, de manera que cal tallar-lo horitzontalment per tallar les fibres llargues, no talleu al llarg del teixit fibrós, en cas contrari, la vedella perdrà el seu sabor i serà difícil de mastegar. 3. A l'hora de tallar, talleu al llarg del gra de la carn L'avantatge és que els trossos no es trencaran en cuinar, talleu-los en sentit contrari, és a dir, tallar-los pel costat del gra. El millor és que no serà masticable. I la carn tindrà sabor. 4. Pel que fa a la mida dels trossos de carn, com més gran sigui el foc, intenteu tallar la carn i les verdures a trossos més petits. Un plat que es cou lentament a foc lent. La carn s'ha de tallar a trossos més grans. D'aquesta manera, la carn pot suportar un estofat a llarg termini sense que es trobi picada. 5. Consells per tallar carn En general, la gent considera que tallar carn és una tasca molt extenuant. Els braços i les mans em faran mal després del tall. És molt fàcil tallar i trossejar la carn quan està congelada. Podeu congelar la carn de vedella comprada a la nevera i treure-la amb antelació per descongelar-la una mica quan la vulgueu menjar, però no espereu que estigui completament descongelada, ja que és el millor moment per tallar-la. O podeu treure'l de la nevera i utilitzar la funció de descongelació al microones durant tres minuts, i serà just per tallar-lo. L'anterior és com tallar la carn de vedella En primer lloc, depèn de si la voleu tallar a rodanxes. Una altra cosa que podeu provar és congelar la carn que compreu a la nevera perquè sigui més fàcil de tallar. |
<<: Quins són els efectes del vi Cordyceps sinensis?
>>: Quines flors i plantes poden prevenir la radiació de l'ordinador?
La majoria dels casos de degeneració del menisc e...
Molts pacients amb gota creuen que ni la medicina...
La miocardiopatia és una de les malalties cardíaq...
L'estructura de l'ull és relativament com...
L'all és un aliment molt important i és indis...
Quan la roba està tacada d'oli, ens donarà ma...
En la vida real, l'adormiment dels peus és un...
Hi ha diferents classificacions de la cirrosi, de...
Quin és el lloc web de l'aeroport internaciona...
Què és el lloc web de Keisei Electric Railway? Kei...
Què és Atihariwafa Bank? Attijariwafa Bank és una ...
La trombosi cerebral és una malaltia cerebrovascu...
Què és Roshen? Roshen Confectionery Corporation és...
Què és Cypress? Cypress és un fabricant de xips el...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Augsbu...