Tots sabem que la carn de vedella és una carn més cara que la de porc, així que moltes persones pensen que la carn de vedella té un valor nutricional més alt, és així, però moltes vegades, encara que els ingredients, els condiments i els mètodes siguin els mateixos que la recepta. Aquesta és la manera incorrecta de tallar la carn de vedella, doncs, com s'ha de tallar? 1. Mira amb atenció la direcció del gra de vedella i talla amb el ganivet a 90 graus perpendicularment al gra de vedella. Tanmateix, tallar el gra de la vedella és una manera equivocada de fer-ho. 2. Aquest mètode de tall de vedella no només és adequat per sofregir carn de vedella, sinó que també es pot utilitzar per cuinar altres plats de vedella. El teixit de fibra de la carn de vedella és gruixut i el teixit connectiu és dens, de manera que cal tallar-lo horitzontalment per tallar les fibres llargues, no talleu al llarg del teixit fibrós, en cas contrari, la vedella perdrà el seu sabor i serà difícil de mastegar. 3. A l'hora de tallar, talleu al llarg del gra de la carn L'avantatge és que els trossos no es trencaran en cuinar, talleu-los en sentit contrari, és a dir, tallar-los pel costat del gra. El millor és que no serà masticable. I la carn tindrà sabor. 4. Pel que fa a la mida dels trossos de carn, com més gran sigui el foc, intenteu tallar la carn i les verdures a trossos més petits. Un plat que es cou lentament a foc lent. La carn s'ha de tallar a trossos més grans. D'aquesta manera, la carn pot suportar un estofat a llarg termini sense que es trobi picada. 5. Consells per tallar carn En general, la gent considera que tallar carn és una tasca molt extenuant. Els braços i les mans em faran mal després del tall. És molt fàcil tallar i trossejar la carn quan està congelada. Podeu congelar la carn de vedella comprada a la nevera i treure-la amb antelació per descongelar-la una mica quan la vulgueu menjar, però no espereu que estigui completament descongelada, ja que és el millor moment per tallar-la. O podeu treure'l de la nevera i utilitzar la funció de descongelació al microones durant tres minuts, i serà just per tallar-lo. L'anterior és com tallar la carn de vedella En primer lloc, depèn de si la voleu tallar a rodanxes. Una altra cosa que podeu provar és congelar la carn que compreu a la nevera perquè sigui més fàcil de tallar. |
<<: Quins són els efectes del vi Cordyceps sinensis?
>>: Quines flors i plantes poden prevenir la radiació de l'ordinador?
En els darrers anys, a mesura que les pressions d...
La guaiava és una fruita deliciosa. Té un valor n...
Quines fruites són bones per als pacients amb pro...
Si la motilitat gastrointestinal és lenta, per mo...
Hi ha moltes maneres de reparar les cicatrius, pe...
A la vida, a moltes persones els agrada menjar al...
Hi va haver un temps en què el vídeo de caramels ...
Hi ha molts pacients amb olor corporal al nostre ...
La natació a l'hivern s'està fent popular...
L'estrès adequat pot motivar la gent a avança...
Què és Görtz? Görtz és la cadena de botigues de sa...
Les sabates poden protegir els peus de lesions i ...
Molts nens d'avui en dia són miopes i necessi...
Què és el lloc web de la Universitat de Xipre? La ...
Actualment no hi ha molta gent que fa exercici re...