Què és l'extracte de vainilla

Què és l'extracte de vainilla

Tothom ha d'entendre que els que ho saben veuran els trucs, mentre que els que no ho saben només veuran la diversió. Igual que quan mirem la Copa del Món ara, la gent que no entén només mira per diversió i no sap quines tàctiques fan servir quan juguen, mentre que la gent que entén analitzarà per què utilitzen aquestes tàctiques, etc. Les persones que treballen com a pastissers han de saber per a què serveix l'extracte de vainilla, però si es tractés d'una altra persona, segur que no sabrien per a què serveix.

Crec que molta gent no sap molt sobre l'extracte de vainilla En aquesta conferència, m'agradaria presentar-vos els coneixements rellevants sobre l'extracte de vainilla. L'extracte de vainilla s'utilitza sovint en l'elaboració de pastissos o pastissos. És una essència comestible extreta d'altres plantes.

L'extracte de vainilla és un sabor comestible extret de vainilla Sovint s'utilitza en pastisseria per eliminar l'olor d'ou o per fer postres amb gust de vainilla. Hi ha dos tipus de sabors: sabors naturals purs (purs) i sabors artificials (artificials). Tot i que els dos sabors tenen un gust similar, la diferència de preu és força gran. Sovint s'utilitza per eliminar l'olor dels ous de la brioixeria o per fer postres amb gust de vainilla. Com que és un sabor concentrat, la quantitat utilitzada no ha de ser massa, per tal d'evitar que el sabor a vainilla massa fort cobreixi el sabor original de la pastisseria.

Aplicació

Sovint s'utilitza per eliminar l'olor dels ous de la brioixeria o per fer postres amb gust de vainilla. Com que és un sabor concentrat, la quantitat utilitzada no ha de ser massa, per tal d'evitar que el sabor a vainilla massa fort cobreixi el sabor original de la pastisseria.

A més dels sabors concentrats, també hi ha pols de vainilla en pols i comprimits de vainilla semblants a tauletes que s'han de triturar en pols abans d'utilitzar-los, i la quantitat utilitzada és equivalent a la vainilla en pols. Però la quantitat de vainilla en pols hauria de ser una mica més que l'extracte de vainilla.

Mètode de preparació

Obriu les beines de vainilla i traieu les llavors de vainilla A continuació, poseu-les en remull juntament amb les branques de vainilla tallades en alcohol amb una graduació alcohòlica de més de 40 graus (normalment rom blanc/vodka, etc.) durant uns 3 mesos.

Hem introduït la informació rellevant sobre l'extracte de vainilla anteriorment i espero que pugui respondre a les vostres preguntes. Aquest tipus d'essència de vainilla s'utilitza habitualment en l'elaboració de pastissos, perquè afegir aquesta essència pot fer que els pastissos emetin una olor dolça molt rica, fent que la gent bavegui i no pugui evitar quedar-se. Tanmateix, no cal posar-ne massa quan l'utilitzeu, només n'hi ha prou amb unes gotes.

<<:  Efectes i funcions de Pseudostellaria heterophylla

>>:  Les dones embarassades poden menjar pell groga?

Recomanar articles

5 tipus d'expressions facials et poden matar

Signes de malaltia: nas vermell o morat La punta ...

Està bé menjar crancs peluts durant la menstruació?

La menstruació és un fenomen que fa feliç i trist...

Com es tracta l'herpes zoster oticus?

Parlant d'herpes zoster oticus, crec que toth...

Quins són els beneficis de remullar els peus durant tot l'any?

De fet, el remull dels peus té molts beneficis, p...

Prevenció de la intoxicació per gas

Com que moltes persones no tenen coneixements sob...

És perjudicial per a les dones embarassades menjar niu d'ocell?

És beneficiós per a les dones embarassades menjar...

Com regular la calor interna del cos

L'excés de foc del fetge i el foc intern inte...

Com eradicar l'onicomicosi i una cura ràpida

L'onicomicosi és fàcilment contagiosa si util...

Com puc alleujar els meus llavis secs i escamosos?

A l'hivern, a causa del fred, si els llavis n...

Quina és la manera més eficaç de tractar la rigidesa del coll?

Normalment, si tens un coll rígid, el teu coll se...

Com reduir el sèu i el greix del ventre

Hi ha molt greix sota la pell de tothom, les pers...