Ara hi ha molts restaurants de ramen als carrers. El motiu d'això és que el ramen és masticable, la sopa és deliciosa i el sabor és fresc, que és popular entre el públic. Però el que molta gent no sap és que el ramen té un bon gust perquè algunes empreses afegeixen il·legalment additius de ramen als fideus per vendre els seus productes. Aquest additiu s'anomena cendra natural, que és perjudicial per a la salut humana. Ingredients de Ramen Agent: 1. L'agent tradicional del ramen és la cendra esponjosa natural Els fideus tradicionals de ramen utilitzen cendra natural per millorar l'estructura de la massa, augmentar el gluten i l'elasticitat de la massa i així millorar el gust dels fideus. No obstant això, com que la cendra de pelusa natural és difícil d'estandarditzar, avui dia s'utilitza poques vegades. El principal agent utilitzat al mercat és la cendra instantània o l'agent de ramen. 2. La majoria dels fideus ramen ara són cendra instantània És un producte compost a base d'ingredients de cendra esponjosa natural que utilitza clorur de sodi, carbonat de sodi, carbonat de potassi i fosfat. L'àlcali pur de la cendra de farina instantània pot augmentar la taxa d'absorció d'aigua de la massa, la sal pot millorar l'elasticitat de la massa i els compostos que contenen sofre poden millorar l'efecte d'estirament de la massa. 3. Encara que s'ha comprovat que la quantitat d'additius de ramen afegit durant la producció de ramen és molt petita, i la seva nocivitat bàsicament es pot ignorar perquè reacciona amb l'àcid, moltes persones encara estan preocupades. Creuen que com que els additius de ramen poden ajudar a millorar el sabor del ramen, hi ha d'haver alguns comerciants amb intencions ocultes que fan servir quantitats excessives d'additius de ramen. Però aquest no és realment el cas. 4. Encara que s'ha comprovat que la quantitat d'additius de ramen afegit durant la producció de ramen és molt petita, i la seva nocivitat bàsicament es pot ignorar perquè reacciona amb l'àcid, molta gent encara està preocupada. Creuen que com que els additius de ramen poden ajudar a millorar el sabor del ramen, hi ha d'haver alguns comerciants amb intencions posteriors que fan servir quantitats excessives d'additius de ramen. Però aquest no és realment el cas. Fins ara no hi ha cap estàndard nacional corresponent per als agents de ramen, per la qual cosa pot haver-hi alguns agents de ramen il·legals al mercat, que suposin riscos potencials per a la salut. Per tal de promoure el desenvolupament saludable de la indústria del ramen i protegir la seguretat alimentària dels consumidors, s'espera que el país formuli estàndards i regulacions rellevants per als agents de ramen tan aviat com sigui possible per regular la producció i l'ús d'agents de ramen. Riscos per a la salut dels agents ramen: 1. Dany al cos humà Un metall molt pesant que té efectes negatius sobre el sistema nerviós, els ossos Hematopoiesi 2. Danys al sistema digestiu, al sistema reproductor masculí, etc. |
<<: Els instruments de bellesa haurien de fer-ho per evitar danys
>>: És bo l'efecte de bellesa de les cèl·lules regeneratives?
Què és la Universitat de Maryville a Saint Louis? ...
La pell del coll és com la pell de gallina. De fe...
L'anus és una part important del cos, control...
Què és el lloc web del Servei Federal de Seguretat...
L'esmorzar és molt important, el pla d'un...
Internet Society_Què és ISOC? L'Internet Socie...
Si els homes tenen impotència o diverses disfunci...
L'adormiment de les cames és un fenomen norma...
Si la nefritis de la púrpura de Henoch-Schonlein ...
El vent-calor fred pot causar mal de coll als pac...
Què és el lloc web del Fons Internacional per al B...
La miopia és molt freqüent entre els escolars, i ...
Crec que moltes persones no saben gaire sobre la ...
Quan un pacient amb meningitis té calfreds, alter...
El Japó té la taxa d'obesitat més baixa del m...