Parlant de la tos, tothom hauria de tenir-ne una comprensió profunda, sobretot ara que la primavera està en ple apogeu i la diferència de temperatura entre fred i calor és gran, així que hi ha molta gent tossint No importa el que provoqui la tos, nou de cada deu vegades es convertirà en bronquitis, és a dir, una tos bronquial. Mirant els pacients que tossien tan dolorosament, tinc moltes ganes de trobar una panacea que pugui fer que els símptomes desapareguin, però encara podem trobar maneres d'alleujar els símptomes, les restriccions dietètiques i la dieta es converteixen en les principals prioritats. 1. Menja més aliments que humitegin els pulmons: la finalitat és alleujar la tos i alleujar les molèsties pulmonars. Principalment inclou fongs negres, rave blanc, algues, arrel de lotus, brots de bambú, lufa, pera (tallada a trossos i afegir la quantitat adequada de sucre blanc, al vapor i consumit), cacauets, nous, etc. A més, els pacients poden beure aigua amb mel amb freqüència per humitejar la gola i els pulmons. 2. Menja més verdures i fruites: la vitamina A pot protegir la mucosa respiratòria, i la vitamina C pot millorar la immunitat i prevenir eficaçment les infeccions respiratòries, per la qual cosa és important complementar ambdues a temps. Hi ha moltes verdures i fruites d'aquest tipus, com les cireres, les magranes, els mangos, els kiwis, les pastanagues, els tomàquets, la col, la colza, els cogombres, els melons d'hivern, etc., que poden netejar la flegma i reduir la calor. 3. Beure més aigua: omplir l'aigua a temps i augmentar la ingesta de líquids pot corregir o prevenir la pèrdua d'aigua, i també pot diluir la flegma per afavorir la seva eliminació. Els pacients han de beure més aigua bullida i afegir una quantitat adequada de mel (una culleradeta és adequada per evitar una dolçor excessiva). 4. Menja més aliments rics en proteïnes: principalment proteïnes d'alta qualitat, com ara llet, ous, peix, carns magres diverses, soja i productes de soja, etc., mentre que complementen proteïnes, els pacients han de consumir una quantitat adequada d'hidrats de carboni, com ara patates, pèsols, llenties, arròs, farina de blat de moro, raïm, etc. Eviteu els aliments fregits i picants: els fregits i altres aliments grassos són difícils de digerir, poden causar calor intern fàcilment i cremar líquids corporals, que poden causar humitat i flegma, bloquejar els pulmons i empitjorar la tos i l'asma. Els aliments picants com els xiles, les cebes, els alls crus, el pebrot, etc. poden provocar calor i flegma després de menjar, i poden irritar la mucosa bronquial, provocant edemes locals i empitjorant la tos i l'asma. Per tant, els pacients amb bronquitis crònica han d'evitar menjar fregits i picants. |
<<: Quina és la importància clínica del nitrit urinari positiu?
>>: Quants tipus d'urticària hi ha?
Les closques d'ou són coses molt habituals, p...
La majoria de les dones es tornaran obeses despré...
Què és el lloc web de Williams F1 Team? Williams F...
De vegades ens tallem els cabells per impuls, des...
A mesura que la consciència de la gent sobre la s...
Les verdures morades són molt habituals en la vid...
La rinitis al·lèrgica pot semblar una malaltia ll...
No hi ha ni bo ni dolent absolut al món, sempre q...
Linhof Camera_Què és el lloc web de Linhof? Linhof...
Crec que molts de nosaltres hem experimentat prob...
Alguns amics amb mala constitució física poden se...
La cintura de la gent és forta, tan forta que pot...
La pols de Kudzu és un nutrient extret de l'a...
El sol és el més fort a l'estiu Algunes perso...
Els fideus de moniato es poden menjar directament...