Parlant d'aigua bullida, tothom la coneix, es pot dir que és un dels aliments indispensables en la nostra vida diària, i moltes persones la consideren una aigua potable relativament segura perquè es bull a alta temperatura, a diferència de les begudes com l'aigua mineral, que es poden contaminar durant el procés d'elaboració o emmagatzematge. Però avui volem recordar a tothom que aquest hàbit de beure durant molt de temps. L'ebullició pot matar bacteris i virus, però hi ha greus inconvenients. En primer lloc, el contingut d'oxigen a l'aigua es redueix molt i beure aigua sense oxigen és una pèrdua per al propi cos humà. A més, els minerals i altres oligoelements que són beneficiosos per al cos humà continguts a l'aigua es precipiten i formen escala a causa de l'alta temperatura. L'escala conté substàncies de metalls pesants que són perjudicials per al cos humà, com el CD de cadmi, l'alumini PB, l'arsènic AS i el mercuri HG. De fet, beure aigua és la manera més ràpida per al cos humà d'obtenir minerals i oligoelements beneficiosos per al cos humà. El que és més perjudicial, més greu i amb més impacte en el cos humà és que a mesura que augmenta la temperatura, el clor produeix diverses vegades més cloroform a l'aigua. Beure aigua bullint durant molt de temps és perjudicial per al cos (s'acumulen toxines). Aquesta és la raó per la qual les flors no floreixen i els peixos no sobreviuran si els regueu amb aigua freda. L'home no és més que "un gran peix". Al mateix temps, beure aigua bullida amb freqüència equival a renunciar a la font d'oligoelements que necessita el cos humà a partir de l'aigua Les persones que beuen aigua de l'aixeta i aigua bullida durant molt de temps acumularan i precipitaran substàncies nocives com el clor residual, l'òxid i els nitrits al cos humà, que és fàcil de causar restrenyiment, diabetis i altres malalties cròniques de la sang i la gent gran. En particular, el clor residual a l'aigua de l'aixeta pot causar càncer de mama. Malalties com el càncer colorectal i el càncer de bufeta. Per tant, els experts estrangers creuen que més del 50% de la deficiència de calci i algunes de les malalties esmentades entre els xinesos estan relacionades amb el consum d'aigua bullida. A més, quan l'aigua bullida arriba a una temperatura potable, l'activitat de més oligoelements es veurà greument danyada, cosa que equival a l'aigua morta. |
>>: Fes 8 exercicis lleugers per alleujar el malestar físic
Avui en dia, a la gent li encanta menjar marisc, ...
Estabilitzar les emocions és crucial, sobretot en...
Les persones amb espondilosi cervical han de sabe...
Els suplements són de gran ajuda per a la nostra ...
Quina és la web del Guingamp Football Club? En Ava...
L'embriaguesa, el singlot, el mal de queixal,...
Quan tenim contusions accidentalment, per fer des...
Moltes persones no saben gaire sobre les fausses ...
Per a moltes persones, remullar els peus amb aigu...
L'anèmia és un fenomen molt comú, i també és ...
Si teniu palpitacions i dificultat per respirar, ...
Moltes persones no entenen quin és el període fin...
Després que una dona quedi embarassada, s'ha ...
Parlant del fetge, crec que tothom sap que molts ...
Les persones que es queden a casa no haurien de t...