Moltes persones no saben gaire sobre les fausses de peix i les fausses de peix, i no saben com menjar-les. De fet, la gent de la indústria sap que les fausses de peix i el cristall són el mateix. I si voleu que funcioni correctament, heu de tenir una recepta millor. Les fauces de peix són un producte marisc fet de col·lagen de teixit de peix. És popular entre la gent perquè conté una gran quantitat de proteïnes de col·lagen i és fàcil d'absorbir i utilitzar. Isinglass és tan famós com el niu d'ocell i l'aleta del tauró. És una de les "Vuit Delicies" i és conegut com el "Ginseng del mar". La medicina xinesa moderna creu que el peix és de naturalesa dolça i suau i té els efectes de nodrir la sang i aturar l'hemorràgia, tonificar el ronyó i consolidar l'essència. És adequat per a dones embarassades, persones grans i persones amb deficiència de qi i sang i anèmia. La fauça de peix, també coneguda com a isinglass, és un dels quatre tònics principals a la Xina i es coneix com les vuit delícies del mar. Fauces de peix prové principalment de l'Índia, Pakistan i altres llocs. És rica en gelatina, per la qual cosa es diu fauces de peix. Té un alt valor nutritiu i pot enfortir el cos, nodrir la sang i millorar la qualitat de la pell. Com menjar 1. Faussa de peix guisada amb ginseng americà i Wolfberry Ingredients: 7 molles de peix, una mica de llop, una mica de ginseng americà, una mica de sucre de roca; pràctica: 1. Remullar les fauces de peix amb 10 hores d'antelació; 2. Talleu la cola de peix remullada a tires amb unes tisores i afegiu-hi el llop; 3. Abocar a l'olla, afegir aigua i ginseng americà; 4. Tapeu la tapa, afegiu sucre de roca quan estigui fet el guisat, tapeu la tapa i espereu que es fongui el sucre de roca. Eficàcia: Nodreix la sang i atura l'hemorràgia, nodreix el ronyó i consolida l'essència, reposa el qi i la sang, i nodreix la pell. 2. Pastissos de peix fregits amb fruita del drac i api Ingredients: 150 g de vidre, 1 fruita del drac, 1/4 d'api, quantitat adequada d'oli, sal, salsa de soja lleugera, maizena i pastanagues. pràctica: 1. Pinteu una capa fina d'oli en una paella, escalfeu-la, poseu-hi la cola de peix i ho fregiu-la a foc mitjà-baix fins que les dues cares estiguin daurades, deixeu-ho refredar i talleu-la a daus; 2. Renteu la pell de la fruita del drac i talleu-la verticalment a partir d'1/5 amb un ganivet per fer un tall en forma de creu a la carn de la fruita del drac i traieu-ne la carn com a recipient i talleu-ne uns quants talls a l'atzar per fer que la closca quedi més bonica; 3. Peleu i trossegeu les pastanagues, i renteu i trossegeu l'api; 4. Escalfeu l'oli en una paella, afegiu-hi els daus de pastanaga i sofregiu-los fins que estiguin tendres Podeu ruixar una mica d'aigua durant el procés de fregir i sofregiu-los fins que els daus d'api es tornen verds i reserveu. 5. Aboqueu els pastissos de peix fregits a daus a l'olla, afegiu-hi la quantitat adequada de salsa de soja lleugera i sofregiu-los uniformement. 6. Aboqui la fruita del drac tallada a daus i sofregim uniformement; 7. Afegiu maizena a l'aigua per fer midó d'aigua, aboqueu-lo a l'olla, espesseu amb un midó fi, sofregiu uniformement; Eficàcia: calmant el fetge i baixant la pressió arterial |
<<: Símptomes i causes de l'al·lèrgia a l'albergínia
>>: Es poden curar les taques de vi de porto?
Ophiopogon japonicus és una planta, però ara s...
Els nivells elevats de transaminases a la sang só...
Hi ha molts enzims en el cos humà. La transaminas...
Per diferents motius, apareixen algunes ferides a...
Molts amics troben que tenen la boca seca i fa ol...
Què és CNBC Asia? CNBC Àsia és un canal de notície...
Els peus són una part important del cos humà Norm...
Quina és la pàgina web del Consolat General del Ja...
Avui en dia, moltes persones senten mal d'esq...
La columna vertebral és una base molt important p...
Avui en dia, sovint necessitem enfrontar-nos a l&...
Hi ha molts aspectes del sentit comú de la cura d...
A ambdós costats del nostre coll hi ha un vòrtex ...
El durian és una fruita habitual en la vida diàri...
Potser no sabeu gaire sobre l'ús d'aminoà...