Hi ha moltes coses que poden complementar la nutrició. Potser no sabem molt sobre això, ens pot ajudar a complementar millor els nutrients que necessitem en el nostre cos. 1. Nutrició del cervell Alguns aliments no només ajuden a desenvolupar la intel·ligència, fan que el pensament sigui més àgil, més concentrat, milloren la memòria, milloren de manera integral la capacitat d'aprenentatge i estimulen la creativitat i la imaginació, sinó que també ajuden les persones a fer front a l'estrès, a superar la depressió causada pel pensament lent i a eliminar el dolor. 1. Acetilcolina i lecitina Estudis recents als Estats Units, Gran Bretanya, Canadà i altres països han assenyalat que la funció cerebral i la força de la memòria estan estretament relacionades amb el contingut d'acetilcolina al cervell, a més de l'exercici actiu i el domini de les lleis de la memòria. Menjar aliments rics en lecitina aproximadament una hora i mitja abans d'un examen pot donar-te més possibilitats d'èxit. Els experiments mostren que la lecitina pot millorar la intel·ligència humana en un 25%. Els aliments rics en colecalciferol inclouen: malta d'ordi, cacauets, ous, fetge de vedella, farina de blat integral, arròs, truita, pacanes, etc. 2. Proteïna La proteïna adequada és essencial per a la funció cerebral. Molts campions d'escacs mengen una dieta rica en proteïnes abans d'un partit esgotador. Les proteïnes, especialment del peix, són un aliment important per augmentar el cervell. Però a l'hora de sopar, s'ha de menjar primer peix o primer hidrats de carboni? Dos aminoàcids que competeixen en la proteïna, el triptòfan i el tiptòfan, competeixen per entrar al cervell i jugar un paper. Primer entra a les cèl·lules de la matèria grisa del cervell i té un efecte global. Si vols mantenir-te concentrat i alerta després d'un àpat, primer has de menjar aliments proteics i després hidrats de carboni, és a dir, menjar primer peix, després patates i aliments bàsics si vols relaxar-te o fer una migdiada després d'un àpat, menjar primer l'aliment bàsic; El que menges primer és clau per a l'impacte immediat de la teva dieta en la teva capacitat cerebral. Si una persona que fa un treball mental necessita mantenir la ment aguda tot el dia, hauria de començar amb un esmorzar ric en proteïnes, el dinar hauria de ser ric en proteïnes i baix en hidrats de carboni i els aliments amb hidrats de carboni s'han de menjar per últim. Els mariscs, les mongetes, les aus i la carn contenen una gran quantitat de tirosina, que és la principal substància estimulant del cervell. Els cereals, el pa, els lactis, les patates, els fideus, els plàtans, les llavors de gira-sol i altres aliments són rics en triptòfan. Hem de prestar especial atenció a quin tipus d'alimentació hem de complementar per evitar danys innecessaris causats per aquests petits problemes. Hem de menjar més aliments rics en proteïnes. També podem fer alguns exercicis físics. |
<<: Quina estació és bona per alimentar-se?
>>: Beneficis de collir fruita a la tardor
Molta gent espera que el seu cabell creixi més rà...
La malaltia de Sjogren és una malaltia relativame...
La possibilitat que es produeixi una gastritis a ...
La vitamina E és familiar per a tothom. Pot embel...
La instal·lació de la dentadura és el tractament ...
En general, els amics que tenen cerumen gras tamb...
Què és la Universitat de Northwood? La Northwood U...
Les dents del seny són la tercera dent de la part...
La neuràlgia de l'oïda no és només un símptom...
L'entorn en què vivim té un impacte important...
El concepte de preservació i alimentació de la sa...
Què és Merriam-Webster? Merriam-Webster és el prin...
En la nostra vida diària, moltes persones van a l...
La tuberculosi limfàtica és una malaltia molt fre...
Córrer és bo per a la teva salut, i fer exercici ...