La diferència entre kelp i kombu és realment així

La diferència entre kelp i kombu és realment així

El kelp és un aliment d'algues comú a la vida diària Té un alt valor nutritiu i, per tant, és estimat per la gent. Al Japó, el kelp s'anomena col·lectivament kombu, però és el mateix aliment el kelp i el kombu? La majoria de la gent no ho sap. De fet, el kelp i el kombu pertanyen al mateix ordre de Laminariales, però no són el mateix aliment. Vegem més de prop les diferències entre kelp i kombu.

En botànica, el kelp pertany a les Laminariaceae; el kombu pertany a les Pterygaceae. La família Laminariaceae i Pterygium pertanyen al mateix ordre Laminariales.

El kelp i el kelp també tenen ingredients diferents.

El contingut de polisacàrids de molècules petites en algues és més gran. A més, el mar on creix el konbu és més net que el mar on creix el kelp. Per tant, molta gent creu que el "konbu" és més pur que el "kelp".

De fet, els mitjans públics actuals ja no distingeixen estrictament entre "konbu i kelp", de manera que "konbu" s'ha anat convertint progressivament en equivalent a "kelp".

En la investigació acadèmica, els investigadors ja no distingeixen entre els dos. La "laminarina" de l'informe acadèmic es refereix en realitat al "polisacàrid de laminarina" també s'anomena sulfat de polisacàrid de laminarina.

Des d'aquesta perspectiva, "Tauletes compostes Kelp" també es poden anomenar "Tauletes compostes Kelp".

Tanmateix, el que cal subratllar aquí és que no hem d'ignorar el valor per a la salut de l'alga (o l'alga) només perquè "l'alga és alga" o "l'alga és massa comú". Atès que la gent ara s'ha desfet completament de la "malaltia del coll del boc", l'alga va desaparèixer gradualment de l'ull públic. El contingut de iode en algues (konbu) és molt ric i pot ajudar a la gent a desfer-se de la "malaltia del coll de cabra" sense cap tipus de purificació. Si els ingredients especials de les algues estan molt purificats, es pot imaginar el seu valor.

En resum, el kelp i el kombu són bàsicament el mateix. Però el valor que contenen no es pot subestimar.

<<:  El VIH és contagiós durant el període d'incubació?

>>:  Com cuinar algues per fer-la suau 6 consells per recordar

Recomanar articles

Quins són els tractaments per als atacs aguts d'asma?

L'asma és molt comú a la nostra vida diària, ...

Quines són les reaccions després de la vacunació contra la ràbia?

Vacunar-se contra la ràbia és en realitat una man...

Es pot curar la trombosi cerebral en les primeres etapes?

La trombosi cerebral és una malaltia relativament...

Quin tipus de roba interior és millor?

Amb la millora dels nivells de vida, la gent pers...

Les males dents poden causar malalties sistèmiques

"La salut bucodental és la base de la salut ...

Quines són les causes de la commoció cerebral?

En la nostra vida diària, ens trobem amb molts pr...

Mètode de diagnòstic subsalut, el teu cos està en subsalut?

La subsalut és una condició física entre la salut...

Puc menjar síndria després d'un avortament?

Avui en dia, les dones necessiten aturar l'em...

Què tal Hollister? Ressenyes de Hollister i informació del lloc web

Què és Hollister? Hollister Co. (abreujat com a Ho...

Quines són les causes de les ungles gruixudes dels peus?

A l'estiu, el clima és relativament calent, d...

Tres senyals que us envelleixen

El que les dones no poden tolerar més són els sig...

Què poden menjar les persones amb diabetis Has menjat tot això?

En els darrers anys, la incidència de la diabetis...