El kelp és un aliment comú a la vida diària Menjar algues amb regularitat no només pot complementar el iode que manca al cos humà, sinó que també té molts beneficis per a les dones embarassades. No obstant això, moltes persones es queixen que les algues no s'estovaran, independentment de com la cuinin, la qual cosa fa que la gent estigui especialment preocupada. De fet, hi ha 6 petits consells que us poden ajudar a la vida quotidiana. El kelp conté alginat i àcid algínic. Aquestes substàncies són insolubles en aigua, però tenen propietats d'absorció d'aigua i d'inflació, una vegada que absorbeixen l'aigua, apareixerà un col·loide enganxós a la superfície del kelp, que pot evitar que l'aigua penetri més. Al mateix temps, la major part del iode que conté l'alga es troba a la superfície, i remullar-lo durant massa temps farà que es perdi el iode. La pràctica general de la gent comuna és remullar l'alga seca en aigua neta abans de bullir-la. De fet, aquesta pràctica és incorrecta, no importa com o quant de temps s'estifa l'alga tractada d'aquesta manera, llavors, com es pot podrir tan aviat com es bull. Uns quants consells senzills i fàcils d'utilitzar poden fer que les algues que cuini siguin més fàcils de cuinar. 1. Mètode d'aigua de rentat d'arròs: utilitzeu aigua de rentat d'arròs quan remulleu l'alga és fàcil de remullar i netejar, i també és fàcil de suavitzar quan es cuina. 2. La regla de la moderació: En cuinar l'alga, podeu agafar un tros amb escuradents i pessigar-lo amb la mà, si està tova, traieu immediatament la resta d'algues, perquè les algues es tornaran dures si es cuinen massa temps. 3. Consells per afegir àlcali: afegiu-hi una mica (no massa) d'àlcali comestible o bicarbonat de sodi quan coeu algues, i quedarà suau, tendre i més deliciós. 4. Consells per afegir vinagre: afegir una quantitat adequada de vinagre blanc a l'hora de cuinar trossos d'algues no només pot eliminar l'olor de peix únic dels trossos d'algues, sinó que també farà que les algues siguin més fàcils de cuinar i suavitzar, i el color també es veurà bé, si us agrada un gust més suau, podeu allargar el temps de cocció adequadament. Si poseu unes quantes fulles d'espinacs, l'alga es podrirà fàcilment. 5. Consells per cuinar al vapor sec: Desembolica l'alga seca i col·loca-la en un vapor i posa-la al vapor durant una mitja hora aproximadament, després posa-la en remull en aigua neta durant la nit. El kelp processat d'aquesta manera és cruixent i tendre. És suau i deliciós ja sigui guisat, fregit o servit fred. 6. Mètode d'aigua bullint: si els nusos de kelp són necessaris per fer la sopa, podeu escalfar-los amb aigua bullint abans de cuinar-los. Quan mengeu kelp, s'ha de netejar, remullar-lo amb aigua segons la situació real i canviar l'aigua contínuament, en general, s'ha de posar en remull durant més de 6 hores. Si les algues no es tornen dures després de posar-les en remull amb aigua, com si s'haguessin bullit, vol dir que s'ha fet malbé i no es pot menjar. |
<<: La diferència entre kelp i kombu és realment així
>>: Es pot curar la insuficiència renal? Com tractar la insuficiència renal?
Ara molta gent comença a viure en edificis. Si vo...
La hipertròfia de les adenoides, també coneguda c...
La depressió és una malaltia mental relativament ...
Quin és el lloc web de Ainokaze Toyama Railway? Ai...
Què és el diari italià 24 Ore? Il Sole 24 Ore d...
Què és el lloc web de Quannan Daily? Jeonnam Ilbo ...
Què és Xtranormal? Xtranormal és una productora d&...
El tractament i la solució de la congestió nasal ...
Els pulmons són una part important del cos humà i...
Quan em vaig llevar d'hora al matí per rentar...
Quina és la web de Cerro Rosa Paper? SCA és un con...
Què és la Ficologia? Phycologia és una important r...
Moltes malalties físiques estan directament relac...
Quan arriba l'hivern, l'olla es fa popula...
L'esclerosi sistèmica pot semblar desconeguda...