Quan siguem lliures, pensarem en tot tipus d'aliments, i la nostra boca tindrà ganes de tot tipus de delícies, com ara el tofu de l'amor, els pastissos de patates, el tofu al forn generós, la xocolata, etc. De fet, el desig és un senyal de les necessitats del cos.
Mostra el teu menjar, mostra la teva vida, lluir és una actitud! El doctor Harvey Winkaden de la Universitat de Calgary al Canadà ha fet una investigació exhaustiva sobre el desig de menjar de la gent i ha trobat que el 96% de les dones i el 68% dels homes han experimentat "addicció oral". En circumstàncies normals, escoltarem la crida del nostre cor i satisfarem la nostra gana. "Hi ha una clara diferència entre els desitjos i la fam intermitent. Quan tens gana, vols menjar-te de tot; però quan ets cobdiciós, vols menjar en particular un determinat tipus d'aliment". Gust significa: manca de nutrició! Els xinesos sovint diuen: "La gana d'una persona està determinada pels tres anys". De fet, a més de motius habituals com l'entorn geogràfic, els hàbits alimentaris desenvolupats des de la infància i els gens genètics, la preferència per un determinat gust també pot ser un senyal de desequilibri nutricional o anormalitat de salut. Molts estudis a l'estranger han demostrat que hi ha una certa relació entre les preferències gustatives i les deficiències nutricionals. Moltes preferències de gust es poden corregir amb aliments més rics i frescos. M'agrada menjar carn: aminoàcids insuficients! Això indica que el cos manca d'aminoàcids o minerals com el ferro. Moltes persones són incapaces de resistir l'aroma temptador de la carn i el greix, la qual cosa porta a menjar massa i a provocar malalties metabòliques. Contramesura: podeu utilitzar aliments fragants com els bolets i el sèsam. Els bolets shiitake contenen una varietat de vitamines, polisacàrids i altres fitoquímics, que poden prevenir malalties cròniques. El sèsam també és ric en diverses vitamines, proteïnes riques, antioxidants, etc. A més, els cacauets i la soja també són bones opcions. Sempre amb ganes de xocolata: manca de vitamines del grup B! Pot significar que el cos manca de vitamines B, especialment vitamines B6 i B12. Les vitamines del grup B ajuden el cos a metabolitzar-se. La xocolata pot fer que la gent se senti feliç alliberant serotonina. Contramesura: Menja més aliments rics en vitamines del grup B, com ara tomàquets, taronges, raïm, peres i altres fruites A més, la llet, les mongetes, els fruits secs i els espinacs són rics en vitamina B12. Les vitamines del grup B poden millorar el sabor dels aliments. Estimar els dolços: falta d'energia! El doctor Alan Hirsch, cap de la Fundació de Recerca i Tractament de l'Olor i el Gust de Chicago, va dir que si una persona vol menjar dolços, vol dir que li falta energia al seu cos. Els dolços aporten principalment sucre al cos humà i són una de les maneres més directes de reposar l'energia física. Cal tenir en compte que l'amor pels dolços també pot ser una manifestació del metabolisme anormal de la insulina. Contramesura: Els dolços complementen principalment els aminoàcids energètics, però els podem complementar menjant més carn magra, ous, peix, ñame, mongetes, ñame, arrel de lotus, etc. El professor Luo Weifang, metge en cap de medicina interna de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de la Xina, recorda: els nens no han de ser cobdiciosos per a dolços, com ara caramels, begudes i gelats. Els pares poden fer farinetes de mongetes de fulla de lotus o sopa de fruites per satisfer el desig de dolços dels seus fills. Amb ganes de menjar salat, massa estressat i cansat! No és perquè els faltin sodi, sinó per massa estrès. Com més estressades i cansades estan les persones a la vida, més els agrada menjar menjar salat. Els sabors forts avorriran les papil·les gustatives, donant lloc a un cercle viciós de menjar aliments més salats i més salats. Els estudis també han trobat que les dones que sovint mengen aliments baixos en calci els agrada menjar aliments salats més que la persona mitjana. Els experiments han demostrat que la deficiència de potassi, la deficiència de calci i la deficiència de ferro provocaran que els subjectes desitgin sal. Contramesura: de fet, les mateixes verdures verdes contenen una certa quantitat de clorur de sodi, encara que no afegiu sal durant la cuina, encara podeu tastar una mica de sal si la tasteu amb cura. Tothom ha de reduir conscientment la ingesta de sal i mantenir una dieta lleugera. Es recomana afegir una mica de vinagre a l'hora de cuinar, i utilitzar xile, ceba, gingebre, all, etc. per potenciar el sabor. Omplir: El desig de menjar fregits i sèsam pot ser degut a la deficiència de calci; el desig de menjar barbacoa pot ser degut a la manca de carbohidrats; 3 veritats sobre l'addicció oral 1. La veritat sobre “l'addicció oral”: l'addicció és més greu entre les 3 i les 6 de la tarda. La doctora Marcia Levine-Patterson del Monell Chemical Senses Center, un institut nord-americà d'investigació del gust i l'olfacte, va trobar que els desitjos sobtats per certs aliments es produeixen principalment entre les 3 i les 6 de la tarda. Com que el nivell de sucre en sang del nostre cos està disminuint en aquest moment, les persones comencen a fer-se mandra. Per recuperar l'ànim, moltes persones opten per menjar alguna cosa. L'estudi també va trobar que els bons records dels aliments i una caiguda sobtada de la temperatura o la disminució de la llum també poden estimular la sensació que "has de menjar". 2. La veritat darrere de l'addicció oral: les dones tenen més probabilitats de tenir-la quan estan sota estrès o abans del seu període menstrual. Molts estudis han demostrat que quan les persones estan sota estrès, la seva resistència als aliments disminueix i és més probable que mengi més. Els aliments dolços en particular poden estimular el cervell perquè segregui més serotonina, alleujant la nostra ansietat. Això també està relacionat amb l'augment de la gana de les dones abans de la menstruació. Les dones mengen per alleujar el mal humor o el mal humor causat pel síndrome premenstrual. 3. La veritat sobre "l'addicció a la boca": 5 tipus d'aliments que són més "fascinants" "Sovint sento que la gent menja massa aliments rics en sucre. Els més comuns són la xocolata, les galetes, els gelats, les patates fregides i el formatge", va escriure la doctora Elaine McKee. "El problema més gran ara és que la gent menja amb massa casualitat. Menja tant com vol i no menja gens el que no els agrada, el professor Zhang Hude de l'Aula d'Assistència Sanitària de la Universitat de Medicina Xinesa de Pequín se sent impotent davant les preferències de gust dels xinesos". Va dir que la medicina xinesa posa l'accent en que els cinc sabors entren als cinc òrgans interns No importa quin tipus d'aliment, menjar-ne en excés o no menjar-lo provocarà una "reacció en cadena" als cinc òrgans interns, que no és bo per a la salut. |
<<: Causes de l'acne a la barbeta
>>: El fetge gras és causat per menjar massa greix?
Com diu la dita: "Menja raves a l'hivern...
La investigació científica demostra que l'aig...
Patir un tumor esofàgic definitivament afectarà l...
Sentir que la carrera d'un no té tant èxit co...
La mullada al llit no només passa als nens, els a...
Què és el lloc web de Girls' Generation? Girls...
Quin és el lloc web de la Universitat Estatal de K...
Què és HHKB? Happy Hacking Keyboard (HHKB) és una ...
Quin és el lloc web de la Western Sydney Universit...
Quina és la pàgina web de l'Ufa Football Club?...
Els problemes d'èczema facial afecten i moles...
Què és la Universitat de Siena? La Universitat de ...
A la vida real, moltes persones poden patir anèmi...
No sé si estic embarassada o no. És massa molest ...
El creixement saludable d'un nen no només es ...