Quant de temps es manté la carn fresca a la nevera?

Quant de temps es manté la carn fresca a la nevera?

La invenció de la nevera ha fet una gran contribució a la humanitat, no només ens permet menjar gelats freds a l'estiu, sinó que també ens permet emmagatzemar molts aliments sobrants si els llencem a la nevera, es conservaran durant molt de temps sense que s'hi puguin emmagatzemar els aliments Per tant, quant de temps es pot mantenir la carn fresca a la nevera?

Quan emmagatzemeu els aliments, no els guardeu massa ni tancats per facilitar la convecció d'aire fred, reduir la càrrega de la unitat, allargar-ne la vida útil i estalviar electricitat. Per mantenir la higiene, els aliments crus i els cuinats no s'han de barrejar. Segons els requisits de temps i temperatura d'emmagatzematge dels aliments, feu un ús racional de l'espai dins de la caixa.

El peix, la carn i altres aliments frescos no es poden posar a la nevera sense ser processats. El peix i la carn frescos s'han d'embolicar en bosses de plàstic i emmagatzemar-los al congelador. Les verdures i les fruites s'han d'eixugar de la humitat a la superfície exterior, col·locar-les al fons de la caixa i emmagatzemar-les a una temperatura superior a zero.

La carn no s'ha d'emmagatzemar a la nevera durant molt de temps. La temperatura de refrigeració d'una nevera domèstica és generalment de -15 °C, i la millor nevera només pot arribar a -20 °C. Per tant, la carn no s'ha d'emmagatzemar massa temps a la nevera.

Els aliments congelats no s'han d'emmagatzemar després de la descongelació Els aliments congelats comprats al mercat, com ara carn, peix, pollastre, ànec, ous, verdures congelades ràpidament, etc., s'han de processar i menjar tan aviat com sigui possible una vegada descongelats i no s'han d'emmagatzemar. Si s'emmagatzemen durant molt de temps, la carn, el peix, el pollastre, l'ànec, etc. no només es deterioraran a causa de la recuperació de bacteris i enzims, sinó que també produiran histamina tòxica, que pot causar intoxicació alimentària si es mengen durant molt de temps, no només canviaran de color, perdran nutrients i es deterioraran de qualitat, sinó que també es podrien i es poden deteriorar fàcilment. Quan es congelen carn, peix, pollastre, ànec, etc., les cèl·lules dels seus teixits es danyen a causa de l'efecte de la cristal·lització de l'aigua, una gran quantitat de proteïnes es filtrarà de les cèl·lules dels teixits danyats, que es converteixen en nutrients per a la reproducció bacteriana. Els experiments han demostrat que si el verat fresc que s'ha congelat durant un dia es col·loca a 30 ℃ durant 6 hores, la seva taxa de deteriorament serà un 100% més ràpida que la del peix fresc si el rovell d'ou descongelat es col·loca a 18 ℃ durant 2 hores, el nombre de bacteris augmentarà aproximadament 2 hores, i després d'augmentar el nombre de bacteris 50 vegades; col·locat a 0-15 ℃ durant més de 10 dies, la membrana de l'ou s'afluirà i la clara d'ou s'aprimarà a causa del llarg període de canvis de temperatura freda i calenta, i la closca s'enganxarà, el rovell es desfà, i fins i tot la floridura i la pudor, fent-los no comestibles, les verdures congelades no s'han d'emmagatzemar, especialment els dies calents, les fulles verdes es tornaran grogues; Quan les verdures es mantenen a 20 ℃, la pèrdua de vitamina C a causa de la descomposició és el doble que quan es mantenen a 6-8 ℃.

Hi ha algunes regles per als aliments dins i fora de la nevera

1. Els aliments cuinats s'han de refredar bé abans d'entrar a la nevera. Si els aliments no es refreden completament i de sobte entren en un entorn de baixa temperatura, la calor que aporta provocarà la condensació de vapor d'aigua, que pot afavorir el creixement de floridura i provocar que tot el menjar de la nevera es flori. (Recordatori: no deseu ous crus sense rentar a la nevera. El pa no s'ha d'emmagatzemar a la nevera.)

2. Els aliments cuinats trets de la nevera s'han de tornar a posar a l'olla. La temperatura a la nevera només pot inhibir la reproducció dels microorganismes, però no pot matar-los completament.

3. Els aliments no s'han de tornar a posar a la nevera després d'haver estat descongelats. La congelació repetida provocarà la pèrdua d'estructura i nutrients.

4. Els aliments congelats s'han de descongelar de manera natural a temperatura ambient.

<<:  La capsaicina és perjudicial per al cos?

>>:  Consells per eliminar les taques de floridura de la roba de cuir

Recomanar articles

Diagnòstic i diferenciació de la hipertonia espàstica

Si la debilitat muscular és causada per una lesió...

Tractament de l'enteritis viral en gossos

Recentment, l'enteritis viral canina s'ha...

Què passa amb Access Hollywood? Accediu a Hollywood Review i informació del lloc web

Què és Access Hollywood? Access Hollywood és la re...

Com raspallar-se les dents durant el tractament d'ortodòncia

Les dents són parts del cos molt importants del c...

Què fer si teniu càries?

La càries dental és el que anomenem càries dental...

Mongetes negres en remull amb vinagre d'arròs

Remull els fesols negres en vinagre d'arròs é...

Picor i sang al nas? Resulta que aquests són els motius que ho van provocar!

El símptoma de picor nasal amb sang es produeix s...

Què fer si les dents no estan rectes? Aquí teniu tres consells

Somriure amb els llavis frussats o tapar-se la bo...

Quins són els símptomes de l'herpes zóster?

De fet, molts dels nostres amics no saben quina m...

Els perills de la protecció del coll autoescalfada

Avui en dia, per moltes raons, cada cop hi ha més...

Quines són les millors sabates per fer senderisme?

El senderisme és un esport a l'aire lliure qu...

Què és un quist?

Quin tipus de malaltia és el quist, després de to...