Quant de temps es manté la carn fresca a la nevera?

Quant de temps es manté la carn fresca a la nevera?

La invenció de la nevera ha fet una gran contribució a la humanitat, no només ens permet menjar gelats freds a l'estiu, sinó que també ens permet emmagatzemar molts aliments sobrants si els llencem a la nevera, es conservaran durant molt de temps sense que s'hi puguin emmagatzemar els aliments Per tant, quant de temps es pot mantenir la carn fresca a la nevera?

Quan emmagatzemeu els aliments, no els guardeu massa ni tancats per facilitar la convecció d'aire fred, reduir la càrrega de la unitat, allargar-ne la vida útil i estalviar electricitat. Per mantenir la higiene, els aliments crus i els cuinats no s'han de barrejar. Segons els requisits de temps i temperatura d'emmagatzematge dels aliments, feu un ús racional de l'espai dins de la caixa.

El peix, la carn i altres aliments frescos no es poden posar a la nevera sense ser processats. El peix i la carn frescos s'han d'embolicar en bosses de plàstic i emmagatzemar-los al congelador. Les verdures i les fruites s'han d'eixugar de la humitat a la superfície exterior, col·locar-les al fons de la caixa i emmagatzemar-les a una temperatura superior a zero.

La carn no s'ha d'emmagatzemar a la nevera durant molt de temps. La temperatura de refrigeració d'una nevera domèstica és generalment de -15 °C, i la millor nevera només pot arribar a -20 °C. Per tant, la carn no s'ha d'emmagatzemar massa temps a la nevera.

Els aliments congelats no s'han d'emmagatzemar després de la descongelació Els aliments congelats comprats al mercat, com ara carn, peix, pollastre, ànec, ous, verdures congelades ràpidament, etc., s'han de processar i menjar tan aviat com sigui possible una vegada descongelats i no s'han d'emmagatzemar. Si s'emmagatzemen durant molt de temps, la carn, el peix, el pollastre, l'ànec, etc. no només es deterioraran a causa de la recuperació de bacteris i enzims, sinó que també produiran histamina tòxica, que pot causar intoxicació alimentària si es mengen durant molt de temps, no només canviaran de color, perdran nutrients i es deterioraran de qualitat, sinó que també es podrien i es poden deteriorar fàcilment. Quan es congelen carn, peix, pollastre, ànec, etc., les cèl·lules dels seus teixits es danyen a causa de l'efecte de la cristal·lització de l'aigua, una gran quantitat de proteïnes es filtrarà de les cèl·lules dels teixits danyats, que es converteixen en nutrients per a la reproducció bacteriana. Els experiments han demostrat que si el verat fresc que s'ha congelat durant un dia es col·loca a 30 ℃ durant 6 hores, la seva taxa de deteriorament serà un 100% més ràpida que la del peix fresc si el rovell d'ou descongelat es col·loca a 18 ℃ durant 2 hores, el nombre de bacteris augmentarà aproximadament 2 hores, i després d'augmentar el nombre de bacteris 50 vegades; col·locat a 0-15 ℃ durant més de 10 dies, la membrana de l'ou s'afluirà i la clara d'ou s'aprimarà a causa del llarg període de canvis de temperatura freda i calenta, i la closca s'enganxarà, el rovell es desfà, i fins i tot la floridura i la pudor, fent-los no comestibles, les verdures congelades no s'han d'emmagatzemar, especialment els dies calents, les fulles verdes es tornaran grogues; Quan les verdures es mantenen a 20 ℃, la pèrdua de vitamina C a causa de la descomposició és el doble que quan es mantenen a 6-8 ℃.

Hi ha algunes regles per als aliments dins i fora de la nevera

1. Els aliments cuinats s'han de refredar bé abans d'entrar a la nevera. Si els aliments no es refreden completament i de sobte entren en un entorn de baixa temperatura, la calor que aporta provocarà la condensació de vapor d'aigua, que pot afavorir el creixement de floridura i provocar que tot el menjar de la nevera es flori. (Recordatori: no deseu ous crus sense rentar a la nevera. El pa no s'ha d'emmagatzemar a la nevera.)

2. Els aliments cuinats trets de la nevera s'han de tornar a posar a l'olla. La temperatura a la nevera només pot inhibir la reproducció dels microorganismes, però no pot matar-los completament.

3. Els aliments no s'han de tornar a posar a la nevera després d'haver estat descongelats. La congelació repetida provocarà la pèrdua d'estructura i nutrients.

4. Els aliments congelats s'han de descongelar de manera natural a temperatura ambient.

<<:  La capsaicina és perjudicial per al cos?

>>:  Consells per eliminar les taques de floridura de la roba de cuir

Recomanar articles

Com rentar els crancs netament

Definitivament, tothom netejarà els crancs abans ...

Com tractar el mal d'esquena reumàtic?

Crec que tothom està familiaritzat amb el reumati...

Mètodes i continguts de la punció de la vena subclàvia

La punció de la vena subclàvia és una mesura d...

Què són les malalties transmeses per la sang? Com difondre'l?

Les malalties transmeses per la sang són malaltie...

Què tal Kit Kat? Kit Kat Chocolate_Revisions de Kit Kat i informació del lloc web

Kit Kat Chocolate_Què és el lloc web de Kit Kat? K...

Quins són els perills de la deficiència de iode?

El iode és un nutrient indispensable a la nostra ...

Els deu pebrots més picants del món, tan picants que et desmais!

Un home nord-americà va intentar menjar una vegad...

Com cuidar adequadament la micció i la defecació dels pacients paralitzats?

A mesura que els estàndards i les condicions mèdi...

Per què he tingut nàusees últimament?

Les nàusees són generalment causades pels hàbits ...

Mètodes de cistocentesi

Els problemes de la bufeta són un gran problema a...

A quins problemes s'ha de prestar atenció en l'hamartoma renal?

Parlant de l'hamartoma renal, crec que molta ...

Què és el xantelasma de l'angle gàstric?

El xantelasma de la banya gàstrica, també conegut...

Quines són les funcions dels neutròfils?

Molta gent no sap què són els neutròfils, de fet,...

Posa aquest menjar al microones i tota la família serà enterrada viva!

Els forns de microones s'utilitzen molt sovin...