Moltes persones cultiven l'aloe vera a casa. El color i l'aspecte de l'aloe vera també té l'efecte de repel·lir els mosquits i matar els bacteris pot obtenir més informació sobre el valor de l'àloe vera en la seva vida diària. L'eficàcia i el consum de l'àloe vera Per a les persones que volen millorar la seva salut física, prendre àloe vera i prendre banys d'àloe vera no només pot prevenir i tractar diverses malalties, sinó també millorar la seva condició física, millorar la seva força física i mantenir l'energia. Els fluids corporals de les persones sanes són lleugerament alcalins. La fatiga excessiva o la vida estressant poden fer que els fluids corporals siguin àcids, fent que sigui fàcil d'infectar-se per virus. La tintura d'àloe vera bactericida és una substància altament antibacteriana que pot matar una varietat de fongs, floridures, bacteris, virus i altres patògens, i inhibir i eliminar el desenvolupament i la reproducció de patògens. La bradicininasa antiinflamatòria d'Aloe treballa amb la vasopressina per combatre la inflamació. En particular, els polisacàrids d'àloe poden millorar la resistència de l'organisme a les malalties i curar malalties cròniques com ara dermatitis, nefritis cròniques, cistitis, bronquitis, etc. Els polisacàrids i vitamines d'àloe hidratants i de bellesa tenen bons efectes nutritius, hidratants i blanquejants a la pell humana. Especialment per a l'acne, que és el problema més molest per a les noies joves, l'àloe vera és molt eficaç per eliminar l'acne. L'àloe-emodina i altres glicòsids antraquinona poden fer que el cabell sigui suau i brillant, relaxat i còmode, i tenen l'efecte d'eliminar la caspa. Hi ha molts efectes, així que no els explicaré tots. Molta gent creu que menjar àloe vera fresc directament cru és la millor manera d'aconseguir bons resultats. De fet, menjar la part de gelea pelada crua ja és molt eficaç. No obstant això, a moltes persones els costa empassar el sabor amarg de l'àloe vera. En aquest cas, podeu escalfar l'àloe vera en aigua bullint per eliminar-ne l'amargor abans de menjar. Elaboració: Prepareu una fulla d'àloe vera fresca i gruixuda, traieu-ne les espines i peleu-la, traieu la part de gelea, escalfeu-la amb aigua calenta i després poseu-la en aigua freda perquè es refredi, talleu-la a trossos de 3 mm, afegiu-hi sal i MSG, i una mica de salsa de soja lleugera (salsa de soja si us agrada el gust dolç, podeu afegir-hi una mica de sucre). |
<<: En quins casos no es pot utilitzar la tracció lumbar?
>>: L'oli de cártam té algun efecte sobre les dones embarassades?
Tots sabem que molts dels nostres amics necessite...
La radiació està a tot arreu de les nostres vides...
Córrer, saltar la corda, anar en bicicleta, balla...
El nom anglès de CTC és Circulating Tumor Cell. C...
Què és Chrysler Group? Chrysler Group LLC és un fa...
Amb el desenvolupament de la societat, el concept...
La purulència causada per la fístula anal és la m...
L'infart cerebral és una malaltia comuna a la...
L'estiu és aquí, i crec que molta gent farà s...
Un cop embarassades, les mares s'emocionen mo...
Quan la pell del cos està lesionada, apareixeran ...
Alguna vegada has parat atenció als símptomes de ...
La inflamació cardíaca és un tipus de gastritis c...
Les úlceres de la mucosa oral poden fer que les p...
Quin és el lloc web de Muffin Public Bank? Marfin ...