Moltes persones cultiven l'aloe vera a casa. El color i l'aspecte de l'aloe vera també té l'efecte de repel·lir els mosquits i matar els bacteris pot obtenir més informació sobre el valor de l'àloe vera en la seva vida diària. L'eficàcia i el consum de l'àloe vera Per a les persones que volen millorar la seva salut física, prendre àloe vera i prendre banys d'àloe vera no només pot prevenir i tractar diverses malalties, sinó també millorar la seva condició física, millorar la seva força física i mantenir l'energia. Els fluids corporals de les persones sanes són lleugerament alcalins. La fatiga excessiva o la vida estressant poden fer que els fluids corporals siguin àcids, fent que sigui fàcil d'infectar-se per virus. La tintura d'àloe vera bactericida és una substància altament antibacteriana que pot matar una varietat de fongs, floridures, bacteris, virus i altres patògens, i inhibir i eliminar el desenvolupament i la reproducció de patògens. La bradicininasa antiinflamatòria d'Aloe treballa amb la vasopressina per combatre la inflamació. En particular, els polisacàrids d'àloe poden millorar la resistència de l'organisme a les malalties i curar malalties cròniques com ara dermatitis, nefritis cròniques, cistitis, bronquitis, etc. Els polisacàrids i vitamines d'àloe hidratants i de bellesa tenen bons efectes nutritius, hidratants i blanquejants a la pell humana. Especialment per a l'acne, que és el problema més molest per a les noies joves, l'àloe vera és molt eficaç per eliminar l'acne. L'àloe-emodina i altres glicòsids antraquinona poden fer que el cabell sigui suau i brillant, relaxat i còmode, i tenen l'efecte d'eliminar la caspa. Hi ha molts efectes, així que no els explicaré tots. Molta gent creu que menjar àloe vera fresc directament cru és la millor manera d'aconseguir bons resultats. De fet, menjar la part de gelea pelada crua ja és molt eficaç. No obstant això, a moltes persones els costa empassar el sabor amarg de l'àloe vera. En aquest cas, podeu escalfar l'àloe vera en aigua bullint per eliminar-ne l'amargor abans de menjar. Elaboració: Prepareu una fulla d'àloe vera fresca i gruixuda, traieu-ne les espines i peleu-la, traieu la part de gelea, escalfeu-la amb aigua calenta i després poseu-la en aigua freda perquè es refredi, talleu-la a trossos de 3 mm, afegiu-hi sal i MSG, i una mica de salsa de soja lleugera (salsa de soja si us agrada el gust dolç, podeu afegir-hi una mica de sucre). |
<<: En quins casos no es pot utilitzar la tracció lumbar?
>>: L'oli de cártam té algun efecte sobre les dones embarassades?
Què és la Universitat per a Estrangers de Siena? L...
La gent moderna presta cada cop més atenció a la ...
En general, tothom està molt preocupat pels canvi...
Els conills són animals molt simpàtics. A moltes ...
Crec que molta gent ha experimentat mal d'esq...
A moltes persones els agrada menjar intestí prim ...
L'aparició de la infertilitat masculina defin...
La rinoplàstia és la cirurgia plàstica més comuna...
Què és el lloc web del Hindustan Times? El Hindust...
Com diu el refrany, si té onicomicosi, una person...
Quina és la pàgina web de la Universitat de Berna?...
Les nostres vides estan plenes de saviesa a tot a...
La millora de la qualitat de vida ha anat acompan...
En general, hi ha dos períodes de temps per renta...
Moltes persones pateixen de fol·liculitis en real...