Moltes persones cultiven l'aloe vera a casa. El color i l'aspecte de l'aloe vera també té l'efecte de repel·lir els mosquits i matar els bacteris pot obtenir més informació sobre el valor de l'àloe vera en la seva vida diària. L'eficàcia i el consum de l'àloe vera Per a les persones que volen millorar la seva salut física, prendre àloe vera i prendre banys d'àloe vera no només pot prevenir i tractar diverses malalties, sinó també millorar la seva condició física, millorar la seva força física i mantenir l'energia. Els fluids corporals de les persones sanes són lleugerament alcalins. La fatiga excessiva o la vida estressant poden fer que els fluids corporals siguin àcids, fent que sigui fàcil d'infectar-se per virus. La tintura d'àloe vera bactericida és una substància altament antibacteriana que pot matar una varietat de fongs, floridures, bacteris, virus i altres patògens, i inhibir i eliminar el desenvolupament i la reproducció de patògens. La bradicininasa antiinflamatòria d'Aloe treballa amb la vasopressina per combatre la inflamació. En particular, els polisacàrids d'àloe poden millorar la resistència de l'organisme a les malalties i curar malalties cròniques com ara dermatitis, nefritis cròniques, cistitis, bronquitis, etc. Els polisacàrids i vitamines d'àloe hidratants i de bellesa tenen bons efectes nutritius, hidratants i blanquejants a la pell humana. Especialment per a l'acne, que és el problema més molest per a les noies joves, l'àloe vera és molt eficaç per eliminar l'acne. L'àloe-emodina i altres glicòsids antraquinona poden fer que el cabell sigui suau i brillant, relaxat i còmode, i tenen l'efecte d'eliminar la caspa. Hi ha molts efectes, així que no els explicaré tots. Molta gent creu que menjar àloe vera fresc directament cru és la millor manera d'aconseguir bons resultats. De fet, menjar la part de gelea pelada crua ja és molt eficaç. No obstant això, a moltes persones els costa empassar el sabor amarg de l'àloe vera. En aquest cas, podeu escalfar l'àloe vera en aigua bullint per eliminar-ne l'amargor abans de menjar. Elaboració: Prepareu una fulla d'àloe vera fresca i gruixuda, traieu-ne les espines i peleu-la, traieu la part de gelea, escalfeu-la amb aigua calenta i després poseu-la en aigua freda perquè es refredi, talleu-la a trossos de 3 mm, afegiu-hi sal i MSG, i una mica de salsa de soja lleugera (salsa de soja si us agrada el gust dolç, podeu afegir-hi una mica de sucre). |
<<: En quins casos no es pot utilitzar la tracció lumbar?
>>: L'oli de cártam té algun efecte sobre les dones embarassades?
Per als joves d'avui, el terme "ús exces...
La sensació de tenir alguna cosa a l'oïda és ...
Els càlculs biliars intrahepàtics són una malalti...
Què és la Terra Groga? Yellow Earth és una famosa ...
La síndrome de les cames inquietes també s'an...
Com fer la màscara de kiwi, s'anomena la rein...
Per a les dones, la menstruació és una cosa que s...
L'estiu és aquí i el clima és cada cop més ca...
Alguns pacients amb sucre en sang elevat creuen q...
Què és el lloc web del Museu del Louvre? El Louvre...
El fenomen de la gastroptosi és força freqüent a ...
Què és el lloc web de Pampers? Pampers és una marc...
Hi ha molts problemes comuns a la vida, i resoldr...
Punts dels dits còncaus: qi cardíac insuficient, ...
Què és Handango? Handango és una botiga en línia a...