El pebrot és un aliment molt comú a la vida diària i un aliment picant i irritant és ric en capsaicina. Els perills de la capsaicina 1. Persones amb cor pobre La capsaicina dels pebrots pot augmentar el volum de sang circulant, accelerar el batec del cor i induir taquicàrdia. Per tant, els pacients amb malalties cardiovasculars i cerebrovasculars haurien de menjar menys xili, en cas contrari, dificultarà la millora de la seva condició. 2. Persones amb mala funció renal La capsaicina s'excreta pels ronyons i té un cert efecte estimulant sobre els ronyons. Si les persones amb ronyons pobres sovint mengen menjar picant, augmentarà la càrrega dels ronyons. 3. Persones amb àcid gàstric excessiu La capsaicina pot provocar un augment de la secreció d'àcid gàstric, que pot provocar la contracció de la vesícula biliar, provocant un espasme de l'esfínter a l'obertura del conducte biliar, que dificulta la descàrrega de la bilis, induint així colecistitis, còlics biliars i pancreatitis. 4. Persones amb restrenyiment La capsaicina és un irritant i pot agreujar els símptomes de restrenyiment. Els pacients amb hemorroides també poden experimentar congestió i edema de les venes hemorroidals després de menjar, cosa que pot empitjorar la malaltia i induir abscessos anals. 5. Persones amb úlceres bucals Els pebrots són molt irritants i no només causen dolor, sinó que també irriten la superfície de l'úlcera, fent que s'expandeixi encara més i es torni difícil de curar. 6. Pacients amb malalties oculars Si les persones amb queratitis, conjuntivitis i altres problemes mengen pebrots, poden experimentar símptomes incòmodes com parpelles inflades, ulls calents i fins i tot augment de la pressió intraocular. 7. Pacients amb hipertiroïdisme Els pacients amb hipertiroïdisme ja tenen una freqüència cardíaca molt ràpida Després de menjar pebrots, la seva freqüència cardíaca serà encara més ràpida i els símptomes seran més evidents. 8. Persones amb mal estómac Si les persones amb gastritis crònica, úlceres gàstriques i esofagitis sovint mengen menjar picant, la capsaicina estimularà la congestió de la mucosa i l'edema, accelerarà la motilitat gastrointestinal i causarà símptomes com ara diarrea i dolor abdominal, i també afectarà la funció digestiva. 9. Els que estan prenent medicaments Els pebrots no només contrarestaran l'eficàcia de determinats medicaments, sinó que també poden empitjorar el vostre estat. Les persones que prenen els següents tipus de medicaments haurien de menjar menys pebrots: |
<<: Quins són els efectes i les funcions del te d'oliva? Quin és el valor per al cos humà?
>>: Quant de temps es manté la carn fresca a la nevera?
Les abdominals són un exercici de fitness molt co...
La pedra de Shulai es compon principalment d'...
Amb el ràpid desenvolupament de l'economia, e...
Avui introduiré una mena de tecnologia negra als ...
En la societat actual, la competència és cada cop...
Hi ha molts tipus de malalties comunes en termes ...
Quin és el lloc web de la Universitat Ehime al Jap...
Les tovalloles són una mena de necessitats diàrie...
Les varius a l'extremitat inferior dreta són ...
Què és Cosmo Oil? COSMO OIL (コスモ油株式会社) és una comp...
A la vida diària, sovint escoltem que la gent diu...
Certament, l'arteriosclerosi és tractable, pe...
Segons les dades de l'hospital, la fol·liculi...
El virus de l'herpes tipus 1 és un virus molt...
Les amigues solen fer-se el cabell, la permanent ...