Com diu el refrany, el que menges rep el que tens, de manera que menjar cor i pulmons de porc pot alleujar símptomes com les palpitacions i els batecs del cor. A més, el cor i els pulmons del porc poden millorar la nutrició del miocardi, suplementar proteïnes, vitamines, greixos, niacina i altres nutrients que necessita el cos humà i tenen un efecte de promoció molt bo sobre la salut humana. Aleshores, com cuinar el cor i els pulmons de porc d'una manera nutritiva? A continuació, presentaré dues maneres de cuinar el cor i els pulmons de porc. 1. Valor nutricional del cor i els pulmons del porc : Des de l'antiguitat, es diu que es pot nodrir els òrgans amb els seus òrgans interns i es pot nodrir el cor amb el seu cor El cor de porc pot nodrir el cor i tractar les palpitacions, els batecs i la inquietud. Les dades clíniques mostren que moltes malalties cardíaques estan estretament relacionades amb l'activitat normal del miocardi, per tant, tot i que el cor de porc no pot millorar completament la malaltia cardíaca orgànica, pot millorar la nutrició del miocardi i afavorir la recuperació de la malaltia cardíaca funcional o neurològica. El cor de porc és un aliment molt nutritiu. Conté proteïnes, greixos, calci, fòsfor, ferro, vitamina B1, vitamina B2, vitamina C i niacina, que tenen un gran paper en l'enfortiment de la nutrició del miocardi i la millora de la contractilitat del miocardi. 2. Com fer la sopa de cor de porc, pulmó i rave Ingredients: cor i pulmons de porc, rave, mongeta mung, pebrot vermell, pell de mandarina, gingebre i ceba verde picada. Preparació: 1. Remullar el cor i els pulmons frescos en aigua freda durant tres hores per esbandir la sang, després penjar-los en un lloc ventilat al balcó perquè s'assequin durant un dia abans d'utilitzar-los, rentar i tallar el rave blanc, i esbandir les mongetes per al seu ús posterior. 2. Poseu el cor i els pulmons a l'olla, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua, bulliu-ho unes quantes vegades, traieu el cor i els pulmons, esbandiu l'escuma, refredeu-lo a temperatura, talleu-lo a rodanxes fines i aboqueu l'aigua bullint a l'olla. 3. Després de rentar l'olla, afegiu-hi les rodanxes de pulmó, les rodanxes de rave i les mongetes mungos, aboqueu prou aigua i deixeu-ho bullir, després afegiu-hi el pebrot vermell, la pell de mandarina, el gingebre i els segments de cebolleta i deixeu-ho coure a foc lent fins que estigui cuit. 4. Afegiu-hi una mica de llard de porc cuit, sal i ceba verda picada abans de servir. 3. Com cuinar Hovenia dulcis guisada amb cor i pulmons de porc Ingredients principals: 30 grams de Hovenia dulcis, 500 grams de canya de sucre, 150 grams de cor de porc i 100 grams de pulmó de porc. Condiment: sal, vi de cuina, salsa de soja, pebre. pràctica : 1. Traieu les impureses de l'Hovenia dulcis i netegeu-la la canya de sucre i talleu-la a trossos petits. Rentar el cor i els pulmons del porc i tallar-los a trossos petits. 2. Aboqueu la quantitat adequada d'aigua a l'olla, poseu-hi el cor i els pulmons del porc i bulliu, retireu l'escuma, afegiu-hi Hovenia dulcis, canya de sucre, sal, vi de cuina, salsa de soja i pebre, deixeu-ho coure a foc lent fins que el cor i els pulmons del porc estiguin cuits i saborosos, i després serviu. |
>>: La diferència entre els crancs peluts i els crancs de manopla
Què és Hector Namade Advertising Photography? Foto...
Tots estem molt familiaritzats amb les hemorroide...
Avui en dia, els músculs de les cames són molt im...
L'esofagitis, també coneguda com a esofagitis...
Cada vegada que es compra un niu d'ocells, mo...
Moltes persones reconeixen els beneficis per a la...
Després del festival de primavera, a causa de l...
Hi ha diversos enzims al nostre cos humà que es c...
A l'hora de cuinar, sovint entrem en contacte...
Avui en dia, cada vegada són més les persones que...
Els estudis han trobat que molts pacients que pat...
L'estiu és molt calorós. Moltes persones es r...
El càncer de fetge és l'"assassinat per ...
Sovint veiem pares famosos posant ulleres de sol ...
Sota la influència d'una pressió tremenda, el...