L'estufa de gas liquat és una estufa molt utilitzada en zones on no hi ha gas. Quan s'utilitzen estufes de gas liquat, moltes persones es trobaran amb el fenomen del foc que es redueix, cosa que afectarà greument el treball de cuina i allargarà el temps per preparar els àpats. Per tant, quan el foc de l'estufa de gas liquat es fa més petit, cal ajustar-lo de la manera correcta. A més, quan utilitzeu estufes de gas liquat, també les heu d'utilitzar amb seguretat! 1. Introducció a l'estufa de gas liquat Els principals components del gas liquat són el propà i el butà. És el combustible amb més poder calorífic entre els tres gasos combustibles. S'omple en cilindres d'acer en estat líquid, amb una pressió de 2,8 bars. En general, la pressió del gas liquat és alta i l'obertura del filtre és petita. 2. Causes i solucions de la petita flama de l'estufa de gas liquat 1. En cuinar els aliments, es pot produir un desbordament ocasional o la matèria estranya pot caure al forat del foc, bloquejant el forat del foc del cremador i obstruint la sortida de la barreja de gas i aire, donant lloc a una flama petita i feble. La manera d'eliminar aquest problema és treure el cremador, netejar el forat de foc obstruït i després esbandir-lo amb aigua. 2. La font de gas s'està acabant. Per a una estufa de gas que utilitza gas de petroli liquat, quan el gas de petroli liquat del cilindre gairebé s'esgota, la flama encesa serà molt petita a causa d'una pressió insuficient o d'un excés de líquid residual a l'ampolla. En aquest moment, el cilindre s'ha de substituir per un de nou. 3. El broquet de la vàlvula reductora de pressió o el broquet de l'estufa de gas està obstruït. Quan la vàlvula reductora de pressió o el broquet del cremador estan obstruïts, el gas no s'escamparà sense problemes i la flama encesa serà feble. La manera d'eliminar aquest problema és netejar el broquet amb un fil d'acer prim. 4. L'obertura de la vàlvula d'angle és massa petita. En aquest cas, podeu obrir una vàlvula d'angle més gran. 5. El volum d'aire és petit quan la mànega està aplanada o doblegada. Si el flux està bloquejat quan la mànega està doblegada, rectifiqueu-la si la mànega està aplanada, substituïu-la per una de nova. 6. Quan utilitzeu una estufa de gas amb un cremador de canonada, la flama pot ser molt petita a causa del petit diàmetre de la canonada i l'òxid i l'obstrucció a l'interior de la canonada. Podeu posar-vos en contacte amb la companyia de gas per resoldre el problema. 3. Com utilitzar l'estufa de gas amb seguretat? 1. Quan utilitzeu la clau de pas per ajustar la mida de la flama, assegureu-vos de girar-la lentament i eviteu obrir-la i tancar-la de sobte per evitar danys. 2. Apreneu a ajustar l'amortidor d'aire i ajustar l'entrada d'aire segons les condicions de combustió de la flama per evitar l'apagat, el flashback i la flama groga. 3. Netegeu després de cada ús. Després d'utilitzar-lo durant un període de temps, si creieu que la potència del foc s'està fent cada cop més petita i feble: és probable que la matèria estranya del gas o els subproductes de la combustió de gas brut hagin bloquejat parcialment el forat del foc. En aquest punt, només cal netejar el forat del foc amb una agulla prima. La brutícia i el líquid que entren a l'estufa poden fer créixer bacteris i produir olors, i poden provocar que les peces s'oxidin i danyin els circuits. 4. El gas consumeix molt d'oxigen quan es crema, per la qual cosa la cuina ha d'estar ben ventilada a l'hora d'utilitzar-lo Però, al mateix temps, s'han d'evitar els forts vents per evitar que es produeixin fenòmens anormals com la combustió incompleta o l'apagat. Després de cuinar, recordeu tancar la vàlvula principal de la canonada de gas. |
<<: Introducció a la finalitat i l'ús de la vàlvula reductora de pressió de gas liquat
La rinitis al·lèrgica és relativament freqüent i ...
Pel que fa a l'etiqueta de taula japonesa, el...
Què és el lloc web de l'Acadèmia Nacional d...
Què és Sanella Telecom? TeliaSonera és una importa...
Quina és la pàgina web de Pagani? Pagani és un fab...
La llet sempre ha estat un producte lacti popular...
Què és el lloc web de NIKE? NIKE és la marca espor...
La teràpia del conducte radicular és un mètode im...
La pell és molt important per a cadascú. Algunes ...
Els plàtans són refrescants, dolços i deliciosos....
Els aliments rics en purines poden convertir la g...
Els dies calorosos d'estiu, les persones sole...
La mel conté fibra dietètica, proteïnes i diverse...
És necessari donar anestèsia abans de la cirurgia...
El mango verd gran és una fruita amb un gran volu...