Hi ha moltes maneres de menjar peix, com ara cuinar al vapor, estofar i guisar, a algunes persones els agrada menjar sashimi pel seu sabor deliciós. La gent no sap que els peixos i mariscs que no han estat processats a altes temperatures contenen una gran quantitat de paràsits Avui us compartiré els paràsits del sashimi i els símptomes dels paràsits del cos humà. 1. Peix cru i paràsits Ja siguin peixos d'aigua dolça o peixos d'aigua salada, tots porten paràsits, per tant, quan la gent menja una gran quantitat de sashimi que no ha estat desinfectada correctament, els seus cossos es poden desinfectar fàcilment l'ordre dels Ascaris de la classe Nematoda i és un parent proper dels cucs rodons que coneixem més. Segons la investigació dels departaments de quarantena i control de malalties, la taxa d'infecció d'Anisakiasi als peixos marins importats i exportats del meu país és aproximadament la meitat, i algunes espècies de peixos fins i tot arriben al 100%. Però és probable que el processament el transfereixi a la carn. Els nematodes paràsiten principalment al tracte digestiu dels peixos marins i dels mamífers marins Atès que els humans no són els hostes naturals i adequats d'Anisakis, no poden desenvolupar-se en adults més grans i poden sobreviure en el tracte digestiu en forma de larves. Els paràsits ascaris tenen una característica molt molesta, que és que els agrada perforar quan es mouen en el tracte digestiu, poden perforar el conducte biliar o els plecs de la paret del tracte digestiu i induir una resposta inflamatòria aguda i els cossos del cuc es descomponen pel líquid, els símptomes desapareixen gradualment.(II) La manera correcta de menjar sashimi Menjar carn de peix submergida en mostassa i puré d'all pot matar els cucs que hi ha a l'interior, fins i tot si es remull en altes concentracions de mostassa, suc d'all, vinagre i salsa de soja, l'Anisakis pot sobreviure durant 20 minuts amb suc de mostassa verda, només sobreviurà un 3% de la llauna 40 minuts. Pensant-ho bé, si no teniu aquesta capacitat, no hi ha manera de sobreviure al tracte gastrointestinal que està ple de sucs digestius. Per matar els Anisakids, la manera més eficaç i segura és el vapor a alta temperatura A temperatures superiors a 60 °C, les larves d'Anisakids només poden sobreviure durant 1 segon. Si heu de menjar sashimi, hauríeu de menjar-ne un que s'hagi congelat per sota de 0 ℃ durant 24 hores, que també matarà les larves que hi ha al seu interior. En termes generals, el peix importat per canals formals i venut per comerciants qualificats pot complir els requisits anteriors. Tanmateix, algunes persones, per motius de frescor, fan directament sashimi amb peix acabat de pescar, cosa que és força arriscada. Per tant, quan es menja peix cru, s'ha de congelar a uns 4 graus centígrads per esterilització a baixa temperatura amb antelació. D'aquesta manera, els paràsits del peix es congelaran fins a la mort, fent que la gent mengi peix cru. |
<<: Paràsits a l'estómac dels peixos
>>: Quant de temps triga a reparar la pelvis després del part? Quines són les conseqüències?
Cada família, quan decideix tenir un nadó, vol qu...
Les arrels de les plantes, com el seu nom indica,...
No es pot ignorar el tractament de la pulpitis La...
Molts treballadors de coll blanc s'han d'...
Quina és la pàgina web de l'Institut Politècni...
La calor durant la menopausa és un fenomen molt c...
Molta gent pensa que hi ha una gran diferència en...
L'eritema nodós és una malaltia immune i una ...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Au...
Totes les amigues esperen tenir una figura diabòl...
Els xinesos són una nació de la longevitat. Els n...
El mal alè és molt comú avui dia, la majoria dels...
Quin és el lloc web de Yui Aragaki? Aragaki Yui (あ...
Tot i que la mandioca i el nyam tenen noms difere...
La conjuntivitis i l'ull rosa són ambdues mal...