Tot i que la mandioca i el nyam tenen noms diferents, s'assemblen i molta gent no els pot diferenciar. De fet, la mandioca té un aspecte rugós i un color fosc, mentre que el ñame té una pell més llisa i petites taques negres on es trenquen les arrels pot ser més fàcil de trencar, però el ñame no conté molta fibra. Aquest article introduirà breument les diferències entre la mandioca i el ñame. La mandioca, també coneguda com a nyam del sud d'Àsia, nyam dolç i mandioca, és una arrel tuberosa de la família de les Euphorbiaceae. Distribuït principalment en zones tropicals. És un cultiu perenne semblant a un arbust. La tija és erecta, llenyosa, de 2-5 m d'alçada, amb fulles simples alternes, profundament palmat lobulades, paperoses i lanceolades. Flors unisexuals, panícules, terminals, monoiques. La mandioca es va introduir a la Xina a la dècada de 1820 i es va conrear per primera vegada a Gaozhou, província de Guangdong, i després es va introduir a l'illa de Hainan. Ara està àmpliament distribuïda al sud de la Xina, amb el cultiu més gran a Guangxi, Guangdong i Hainan. El nyam, també conegut com a Dioscorea batatas, nyam salvatge, nyam de muntanya, Huaishan i nyam blanc, és una medicina herbal inclosa a la "Materia Medica xinesa". La seva font medicinal és el rizoma sec de la planta Dioscorea batatas. El ñam té els efectes de nodrir i enfortir, ajudar a la digestió, frenar la suor i aturar la diarrea. S'utilitza principalment per tractar la diarrea per deficiència de la melsa, la tos per deficiència pulmonar, la set de diabetis, la micció freqüent, l'espermatorrea, la leucorrea en dones i la enteritis crònica. El ñam es pren millor amb Ganoderma lucidum, que té l'efecte de prevenir i tractar la diabetis. Diferència entre la mandioca i el ñam 1. L'aspecte de la mandioca i el ñame és molt diferent. La superfície del ñame és relativament llisa, amb algunes arrels a la pell i algunes petites taques negres que queden quan es trenquen les arrels. 2. Les textures de la yuca i el ñame també són molt diferents. El contingut de fibra de la yuca és molt més gran que el del ñame, de manera que es necessita molt de temps i esforç per trencar-lo, i la textura és una mica fràgil amb les mans. 3. La mandioca és verinosa. Després d'eliminar la seva pell, la seva carn és relativament tendre, però no és tòxica i no conté moc natural la mandioca desapareixerà després de trobar-se amb una temperatura elevada, la qual cosa significa que és segur que la gent mengi mandioca cuita. |
<<: Farina de tapioca i farina d'arròs glutinós
>>: Quin és el contingut d'alcohol en sang que es considera conduir ebri?
Fumar és perjudicial per a la salut i l'òrgan...
Em pregunto si alguna vegada has sentit parlar de...
Durant la pubertat, la secreció d'hormones de...
Les costelles són una delicadesa molt habitual, a...
Tothom ha de prestar atenció als símptomes de la ...
El dany al nervi peroneal comú pot fer que les pe...
Les hemorroides de pòlips també són un tipus de c...
Chlamydia trachomatis pot causar una varietat de ...
La intoxicació alimentària és una condició habitu...
Què és el lloc web de l'escola Wharton? Wharto...
La tardor és l'època de la preservació de la ...
Tothom ha de saber que hi ha moltes condicions pe...
El cabell és naturalment suau o dur, i les person...
Alguns amics de mitjana edat poden tenir una preg...
Què és Network Rail? Network Rail és el lloc web d...